Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی طالبان اظهارداشت که ما همچنان به حل مسائل از طریق گفت‌وگو متعهد هستیم و هدف اصلی نیز استقلال و آزادی افغانستان است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ملا عبدالغنی برادر» معاون سیاسی طالبان با اشاره به مذاکرات اخیر در دوحه اعلام کرد که طالبان در عمل ثابت کرده است که به حل مسائل از مسیر گفت‌وگو متعهد است و ایجاد دفتر سیاسی، مذاکره با آمریکا و مذاکرات بین‌الافغانی دلیلی بر این مدعا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در بیانیه‌ای با تاکید بر این که هدف اصلی طالبان استقلال و آزادی افغانستان نیز گفت که طالبان خواستار انحصار قدرت نیست و همه اقشار جامعه و شهروندان کشور در برابر قانون یکی هستند.

ملابرادر ادامه داد که پایبندی به اصول بین المللی، حقوق بشر، حقوق اقلیت‌ها، حقوق زنان و آزادی بیان در پرتو اصول اسلامی از اولویت های طالبان است.

معاون سیاسی طالبان درباره حقوق زنان نیز گفت که زنان از حق تحصیل، کار، حق مالکیت و تجارت برخوردار هستند و طالبان حقوق همه آنها را بر اساس مسائل اسلامی و منافع ملی تضمین می‌کند.

وی از جامعه بین المللی خواست تا با توجه به واقعیت‌ها برای حل مشکلات مردم افغانستان تلاش کند و افزود که  صلح و آرامش در این کشور برای سران کابل مهم نیست. آنها در مذاکرات بین الافغانی نیز تعلل می‌کنند.

سردبیر وبسایت طالبان: درباره نظام آینده تصمیم یکطرفه نمی‌گیریم؛ ترکیه هم به اشغال افغانستان پایان دهدرایزنی اندونزی با طالبان درباره ادامه روابط با افغانستانواکنش طالبان به تحولات اخیر افغانستان؛ کابل بیانیه‌های ساختگی را به ما نسبت می‌دهد

ملابرادر گفت که در ایام عید قربان، با متوقف کردن عملیات‌ها و حتی آزاد شدن 300 زندانی دولتی، حسن نیت خود را در مذاکرات و پیشبرد روند صلح نشان دادیم اما کابل به جای همراهی با این اقدام، اعلام جنگ کرد و در صدد کشاندن روند صلح به بن بست بود.

معاون سیاسی طالبان تاکید کرد: «جامعه بین المللی در مقابل جنایتهای دولت کابل سکوت اختیار کرده است و ما می‌خواهیم که هرچجه زودتر مسئولیت خود را در این زمینه انجام دهد».

وی درباره توافقنامه قطر نیز اظهارداشت که «مفاد توافقنامه قطر هنوز به طور کامل اجرا نشده، از جمله اینکه خروج نیروهای خارجی در زمان مقرر صورت نگرفته، زندانیان هنوز آزاده نشده و نام اعضای طالبان هنوز از فهرست سیاه خارج نشده است و لازم است این موضوعات هرچه زودتر حل شود».

انتهای پیام/.

  

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طالبان اخبار افغانستان طالبان اخبار افغانستان معاون سیاسی طالبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۶۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاکرات طالبان برای صادرات نفت روسیه

طالبان سرگرم همکاری با قزاقستان و ترکمنستان برای ایجاد یک مرکز منطقه ای تجارت انرژی است که فروش نفت از روسیه به جنوب آسیا را تسهیل می‌کند.

به گزارش ایسنا، نمایندگان افغانستان، قزاقستان و ترکمنستان اخیرا در کابل، درباره ایده ایجاد یک هاب انرژی و لجستیک در ولایت هرات در غرب افغانستان، گفتگو کرده اند.

نورالدین عزیزی، وزیر بازرگانی موقت طالبان به رویترز گفت: این سه کشور قصد دارند در این هاب سرمایه گذاری کنند که انتظار می‌رود هاب فروش نفت روسیه به کشورهای جنوب آسیا از جمله پاکستان باشد.

این مقام طالبان اظهار کرد: بر اساس گفتگوهای ما، قرار است یک مرکز لجستیکی در ولایت هرات ایجاد شود که می‌تواند شمال را به جنوب آسیا متصل کند.

عزیزی به رویترز گفت: پس از نشستهای سه جانبه هفته گذشته در افغانستان، تیمهای فنی از افغانستان، ترکمنستان و قزاقستان ظرف دو ماه آینده، پیش نویس توافق نامه ای را تهیه خواهند کرد که برنامه های رسمی برای هاب جدید انرژی را مشخص می‌کند.

به گفته عزیزی، این مرکز لجستیک در ابتدا قرار است ظرفیت یک میلیون تن نفت را داشته باشد، اما وی مشخص نکرد که این مرکز چه زمانی می‌تواند فعالیت خود را آغاز کند.

وزارت بازرگانی قزاقستان در بیانیه ای به رویترز گفت: قزاقستان به نوبه خود، به توسعه جاده ها و راه آهن از طریق افغانستان برای برقراری ارتباط با خلیج فارس و جنوب آسیا چشم دوخته است.

در حال حاضر، صادرات نفت خام قزاقستان به لجستیک در روسیه و بنادر این کشور در دریای سیاه، وابسته است.

طالبان در فروش نفت روسیه مشکلی نخواهند داشت.

بر اساس گزارش اویل پرایس، در پاییز سال ۲۰۲۲، وزیر بازرگانی طالبان اعلام کرده بود بر اساس قرارداد با روسیه، افغانستان سالانه یک میلیون تن بنزین، یک میلیون تن دیزل، ۵۰۰ هزار تن گاز نفتی مایع و ۲ میلیون تن گندم دریافت خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طالبان بازداشت دانشجویان در آمریکا محکوم کرد
  • طالبان خواستار بازگشت افغانستانی‌های مقیم خارج به وطنشان شد
  • شرکت هیئت طالبان در اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی
  • رایزنی طالبان با ترکیه در کابل
  • توزیع ۲۱ هزار پاسپورت در بغلان
  • شرکت هیات افغانستان در نشست‌های بین‌المللی
  • بازگشت بیش از ۱.۵ میلیون مهاجر به افغانستان
  • استقبال طالبان از قهرمانان فوتسال افغانستان
  • سخنگوی طالبان گزارش یوناما را تکراری و تبلیغاتی خواند
  • مذاکرات طالبان برای صادرات نفت روسیه