Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مذهبی می‌گوید دینی که حیات‌گر بود، دینی که از عرب جاهلیت در طول عمر شریف پیامبر و بعد از آن، فرهنگ بسیار زیبایی ساخته بود، در زمان اباعبدالله به همان دوران جاهلیت بازگشت.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، خلیفه و مجرای خداییِ خداوند و برنامه‌های الهی در بستر کل عالم و آدم است. او از جانب خداوند مدیریت تمام صحنه‌های هستی را بر عهده دارد و هیچ چیز از دایرۀ علم او خارج نیست و همچنان که خداوند در آیۀ ۱۲ سورۀ یاسین فرمود «کُلَّ شَیْ‏ءٍ أَحْصَیْناهُ فی‏ إِمامٍ مُبین»، تمام علوم لدنی در ظرف وجود امام جمع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئله حقیقتی است که رسول خدا صلی الله علیه و آله در ماجرای غدیر خم بر آن اشاره و این آیه را بر امیر مؤمنان و خاندان عترت تأویل کردند.

با این مقدمه درمی‌یابیم کل ماجرای کربلا و عاشورا توسط امام حسین علیه‌السلام مدیریت شد و از این منظر قیام حسینی نه یک رویداد صرفاً تاریخی بلکه رویدادی فراتر از تاریخ و برنامه‌ای هدفمند برای پیشبرد اهداف الهی است؛ ماجرای تلخی که به دنبال سدّ سقیفه رقم خورد و بنا شد با ریخته شدن خون امام حسین یا «ثار الله»، نَقب و شکافی در دیوارۀ این سد ایجاد شود تا نور ولایت مجدداً بر قلوب پاک‌طینتان و محبان عترت بتابد. پس از ماجرای سقیفه بود که امت اسلام به دنبال سیاست‌های حاکمان دست‌نشانده، از سنت‌های نبوی بازگشتند و امت را به‌سوی انحطاط سوق دادند. این انحطاط تا جایی پیش رفت که از همان آغازین لحظات رحلت رسول خدا، اهانت بر خلیفۀ بر حق پیامبر را بر خود روا دانستند و با سناریو‌هایی مثل منع کتابت و نقل حدیث، فضائل عترت را پوشاندند تا حدی که تا زمان امام حسین علیه‌السلام عمدۀ امت اسلام با خاندان پیامبر و امامان بر حق، آشنایی نداشتند. معاویه در رأس افراد خبیثی بود که با تبلیغات رسانه‌ای خود و جعل حدیث علیه امیرالمؤمنین و خاندان عترت، بر آتش این فتنه می‌دمید تا اینکه مقدمات واقعۀ عاشورا فراهم شد.

حال، امتی که به واسطۀ مکر برخی زمامداران، از ارزش‌های دینی و عترت پیامبر و ائمۀ خویش فاصله گرفتند، نیاز به تلنگر دارد تا بار دیگر در مسیر برنامه‌های الهی قرار گیرد. این برنامه جز با مدیریت امام منسوب از جانب خدا که واجد علم لدنّی است، امکان‌پذیر نیست.

حجت‌الاسلام سعیدی‌آریا، کارشناس مذهبی در گفتگو با تسنیم دربارۀ عملکرد امام حسین در احیای دین می‌گوید: اینکه امام حسین درصدد احیای دین پیامبر برآمد، یعنی قصد داشت بار دیگر اثرگذاری آن را احیا کند. زمامداران، به واسطۀ تغییر دادن ارزش‌های دینی، چیزی از آن باقی نگذاشتند؛ دینی که حیات‌گر بود؛ دینی که از عرب جاهلیت در طول عمر شریف پیامبر و بعد از آن، فرهنگ بسیار زیبایی ساخته بود، در زمان اباعبدالله به همان دوران جاهلیت بازگشت و کار را به جایی رساندند که دین نبوی دستخوش تغییر و تحریف قرار گرفت. امام حسین علیه‌السلام قیام کرد تا به این دین دوباره حیات ببخشد و آن را احیاء کند.

وی افزود: احیاء جایی معنا می‌دهد که اِماته وجود داشته باشد، حیات و موت در مقابل هم هستند؛ یعنی اماته‌ای در دین رسول‌الله ایجاد شده بود؛ لذا امام حسین علیه‌السلام هیچ‌گاه نفرمود دین جدیدی می‌خواهم ارائه دهم بلکه قصد احیای دوبارۀ آن را دارم. از این منظر کل ماجرای قیام و رویداد کربلا تحت اشراف و مدیریت ولیّ خدا بود. این اتفاق، عملاً در طول تاریخ پس از کربلا رخ داد و تا اکنون ادامه دارد و اربعین حسینی بزرگ‌ترین دلیل پیروزی این قیام و در امتداد کاروان حسینی است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حسینیه دانشجو محرم 1400 ایام محرم امام حسین علیه السلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۶۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، حجت الاسلام والمسلمین  نواب در بازدید از نمایشگاه «درآستان بقیع» در حرم مطهر رضوی، با اشاره به مظلومیت بقیع و شناخت ناکافی جامعه از این گنجینه بزرگ جهان اسلام، گفت: مظلومیت بقیع در این است که نگذاشته‌اند بقیع به درستی به جامعه معرفی شود و ما باید  بقیع را آن‌گونهکه هست به جامعه بشناسانیم..

وی افزود: تخریب قبور بقیع ظلمی بزرگتر از نشناختن شخصیت‌های مدفون در آن است.

تماینده ولی فقیه در حج و زیارت با بیان اینکه شخصیت‌های بزرگی در بقیع مدفون هستند که در هیچ جای دیگر عالم یافت نمی‌شوند، افزود: «چهار امام معصوم، فاطمه بنت اسد، دختران پیامبر، همسران پیامبر، مادر علی علیه السلام، مادر جناب عباس، اصحاب ائمه، فرزندان امام‌ان و همسران ائمه همگی در بقیع آرمیده‌اند.»

حجت الاسلام والمسلمین نواب با اشاره به برخی از شخصیت‌های برجسته مدفون در بقیع گفت: «حسین اصغر، یکی از فرزندان امام سجاد (ع)، محمد حنفیه، اسماعیل عباس عموی پیامبر، اسماعیل فرزند امام صادق (ع) و تعدادی از شهدای احد در بقیع مدفون هستند.»

وی در ادامه با اشاره به نمایشگاه «در آستان بقیع» در حرم مطهر رضوی گفت: «این نمایشگاه در نوع خود کار بسیار خوبی است و باید در کار‌هایی که انجام می‌دهیم، جنبه‌ها و تاثیر واقعی مدنظر باشد.»

رئیس بعثه مقام معظم رهبری با بیان اینکه هدف از برگزاری این نمایشگاه مظلوم‌نمایی نیست، افزود: «ما به دنبال این هستیم که شخصیت‌های بزرگ مدفون در بقیع را به جامعه بشناسانیم و از آنها الهام بگیریم.»

حجت الاسلام نواب از آستان قدس رضوی، بعثه خراسان، روایتگران، و همه کسانی که در برگزاری این نمایشگاه نقش داشتند، قدردانی کرد.

این نمایشگاه تا پایان ماه شوال مصادف با بیستم اردیبهشت  در صحن غدیر حرم مطهر رضوی برپا خواهد بود.

دیگر خبرها

  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • پیامبر منطقه محروم بشاگرد کیست؟! + فیلم
  • پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه احداث فرودگاه بین المللی کربلا
  • وعده صادق نمایشی از قدرت مکتب کربلا بود
  • از برنامه برای رفع نقاط پرتصادف تا تمهیدات تسهیل تردد زائران اربعین حسینی
  • ثبت نام طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین آغاز شد
  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • از مشهد تا کربلا با پای دل در طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد