Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، به دنبال شدت گرفتن بیماری کرونای دلتا، مقام‌های آلمان، مقرراتی سختگیرانه برای ورود اتباع رژیم صهیونیستی و آمریکا اتخاذ کردند.

به نوشته وبگاه «عاروتص شوع» به نقل از خبرگزاری «رویترز»،  موسسه «رابرت کخ» در آلمان اعلام کرد  که دولت آلمان روز جمعه شهروندان اسرائیلی را در فهرست خطر بالای کووید-۱۹ ارتقاء داد و حداقل پنج روز قرنطینه را برای اسرائیلی‌های واکسینه نشده که قصد ورود به این کشور را دارند در نظر گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش رویترز، شهروندان ترکیه ، مونته نگرو و ویتنام نیز در این فهرست قرار گرفته اند.

 روزنامه «نیویورک تایمز» نیز نوشت، مقام‌های آلمانی روز جمعه شهروندان ایالات متحده را به دلیل افزایش موارد ابتلا با کرونا  در فهرست  گردشگران با«ریسک بالا» طبقه بندی کردند.

بر اساس این گزارش، گردشگران آمریکایی از روز یکشنبه باید ده روز در قرنطینه باشند، البته آنها می‌توانند قرنطینه خود را با آزمایش منفی در روز پنجم کوتاه کنند. طبقه‌بندی جدید بخشی از ارزیابی هفتگی مقام‌های آلمانی است عمدتا بر اساس میزان آلودگی در سایر کشورها انجام می شود.

شمار مبتلایان به کرونا موارد در ایالات متحده که روز جمعه ۱۸۶۸۴۰ گزارش شد از اوایل ژوئیه به طور مداوم افزایش یافته است و عمدتا از نوع دلتاست. آلمان در هفت روز گذشته به طور متوسط ​​روزانه حدود سه هزار مورد جدید ابتلا به کرونا را گزارش کرده است.

آلمان پس از بیش از یک سال ممنوعیت کامل مسافران از اکثر کشورهای خارج از اتحادیه اروپا، در اواخر ماه ژوئن مرزهای خود را بر گردشگران ایالات متحده بازگشایی کرد. این در حالی است که ایالات متحده ممنوعیت خود را بر مسافران کشورهای اروپایی از همان روزهای اولیه همه گیری کرونا حفظ کرده است.

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا رژیم صهیونیستی فلسطین اشغالی فهرست سیاه آلمان کرونای دلتا ایالات متحده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۶۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد

نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری برای جایگزینی "هواپیمای روز قیامت" با یک شرکت آمریکایی بسته است.

به گزارش عصرایران به نقل از رویترز، نیروی هوایی ایالات متحده روز جمعه اعلام کرد که قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری با شرکت "سیرا نوادا" برای ساخت یک هواپیمای جایگزین برای بوئینگ‌های "‌ای ۴ بی" E-۴B - معروف به هواپیمای روز قیامت منعقد کرده است.

ایالات متحده آمریکا پیشتر در دهه ۱۹۷۰ برای سناریو‌های مختلف یک جنگ هسته‌ای یک هواپیمای خاص موسوم به "روز قیامت" به شرکت بوئینگ سفارش داده بود که هم اینک ۴ فروند از این هواپیما‌ها که به "ای ۴ بی" معروف است در اختیار نیروی هوایی ایالات متحده است.

این هواپیما‌ها برای شرایط اضطراری یک جنگ هسته‌ای و یا جنگ تمام عیار که زیر ساخت‌های حیاتی آمریکا مورد هدف قرار بگیرد، طراحی شده است که از آن به عنوان یک مرکز فرماندهی و کنترل هوایی استفاده می‌شود.

سخنگوی نیروی هوایی آمریکا روز جمعه در بیانیه‌ای گفت: پروژه مرکز عملیات هوابرد بقا (SAOC) قرار است جایگزین هواپیمای قدیمی (ای ۴ بی) دهه ۱۹۷۰ شود که به پایان خدمت خود نزدیک می‌شود.

نیروی هوایی افزود: کار بر روی SAOC در کلرادو، نوادا و اوهایو انجام می‌شود و انتظار می‌رود در سال ۲۰۳۶ تکمیل شود.

رویترز در ماه دسامبر گزارش داد که نیروی هوایی ایالات متحده قرارداد با شرکت بوئینگ به منظور توسعه هواپیمای روز قیامت جدید موسوم به (BA.N) "نگهبان شب" را لغو کرده است.

هواپیمای روز قیامت که معمولا برای انتقال وزیر دفاع ایالات متحده استفاده می‌شود، به عنوان یک پست فرماندهی متحرک طراحی شده است که قادر به مقاومت در برابر انفجار‌های هسته‌ای و اثرات الکترومغناطیسی است و به رهبران ایالات متحده این امکان را می‌دهد تا در صورت بروز شرایط اضطراری ملی، با سوار شدن به این هواپیما ارتش را از این مکان هدایت و کنترل کنند.

E-۴B همچنین قادر به سوخت گیری در هوا است و دارای اتاق‌های کنفرانس و و تجهیزات ارتباطی پیشرفته است.

نیروی هوایی آمریکا در حال حاضر چهار فروند هواپیمای E-۴B را با حداقل یک فروند در حالت آماده باش در همه زمان‌ها اداره می‌کند.

این هواپیما‌ها از ناوگان هواپیما‌های جامبو جت بوئینگ ۷۴۷-۲۰۰ با تغییرات بسیار زیاد ساخته شده که با منسوخ شدن قطعات آن، نگهداری آن‌ها به طور فزاینده‌ای دشوار و گران شده است.

انتظار می‌رود E-۴B در اوایل دهه ۲۰۳۰ به پایان عمر مفید خود برسد.

دیگر خبرها

  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • ناامیدی رژیم صهیونیستی از شکست طرح بین‌المللی‌اش برای توقف فعالیت آنروا
  • مقام صهیونیست: اگر نتانیاهو نبود ظرف چند روز به توافق می‌رسیدیم
  • به وقتِ بیداری
  • پالیتیکو: آمریکا آماده امضای قرارداد ۶ میلیارد دلاری تسلیحاتی برای اوکراین است
  • استعفای سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به جنگ غزه
  • دعوای «تیک تاک» و جو بایدن بالا گرفت
  • بایدن لایحه ممنوعیت «تیک‌تاک» را امضا کرد
  • واکنش عجیب مدیرعامل تیک تاک به اقدام جو بایدن
  • عزم تیک‌تاک برای مقابله با فشار دولت آمریکا