Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، نصب پرچم، بیرق و نماد‌های عاشورایی در معابر و خیابان‌های شهرکرد نشانگر حال و هوای عزاداری و بیانگر عزم جدی سوگواران برای برگزاری آیین‌ها در دومین محرم کرونایی است که با توجه به شرایط خاص کشور در بحران کرونا، با رعایت دقیق شیوه‌نامه‌های بهداشتی همراه خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکبر ایازی مدیر ارتباطات شهرداری شهرکرد اظهار داشت: با توجه به اینکه امسال هم ویروس کرونا محدودیت‌هایی برای برگزاری مراسم عزاداری در ایام محرم ایجاد کرده است، بنابراین به‌منظور تبیین سیره حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) و ترویج فرهنگ عاشورایی، فضاسازی شهر با همت هیئات مذهبی متفاوت‌تر از سال‌های قبل انجام شد.

بیشتر بخوانید

کرونا و آیین‌های محرم در چهارمحال و بختیاری/ مراسم عزاداری سالار شهیدان زیر چتر شیوه نامه های بهداشتی

او افزود: نصب بنر‌های عزا و سوگواری در مسیر‌های اصلی، بلوار‌ها و میادین با محوریت شعار «ما نسل به نسل در پناهت هستیم» انجام و با استفاده از پرچم، پارچه، ریسه، بنر و چهار تابلو پازلی سازمان فرهنگی، اجتماعی، شهر سیاه‌پوش شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محرم 1400 شیوه نامه های بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۶۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • توسعه و گردشگری از اهداف اصلی شهرداری بندرعباس است
  • جدیدترین شماره مجله «خیمه» منتشر شد
  • تصاویری از نوه و نتیجه امام خمینی در مراسم عزاداری فوت عروس ارشد امام (ره)
  • آیین نقاره زنی در اردبیل احیا می‌شود
  • برگزاری آیین بهره‌برداری از پروژه تعریض و ایمن‌سازی بزرگراه آزادگان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی به مناسبت هفته سلامت
  • برگزاری مراسم بزرگداشت شهید مدافع حرم محرم علیپور در مرند
  • حمایت ویژه مدیریت شهری از تشکل‌های مردم‌نهاد
  • برگزاری همایش پیاده روی کارکنان سپاه قمربنی هاشم(ع) در شهرکرد