Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا رضایی کوچی رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،. با اشاره به حضور احمد وحیدی وزیر پیشنهادی کشور در این کمیسیون گفت: نمایندگان درباره موضوع شهرداری‌ها با وزیر پیشنهادی مذکور بحث و تبادل نظر کردند. شهرداری به اندازه دولت کار عمرانی با بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان انجام می‌دهد، اما این نهاد وضع نامناسبی دارد و کارکنانش با حقوق پایین، ثبات شغلی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حوزه مدیریت بحران اگرچه وزیر کشور دبیر شورای عالی مدیریت بحران است، اما در زمینه تامین اعتبارات ضعیف عمل شده است.

رضایی کوچی تصریح کرد: استانداران فرمانداران باید مدیریت بحران‌ها را به دست بگیرند هم ما اعتباری در دستشان نیست. سازمان برنامه و بودجه باید به آن‌ها اعتبار دهد که نمی‌دهد و این یعنی، وزیر کشور در مدیریت بحران حداقل اختیارات را هم ندارد.

رئیس کمیسیون عمران با اشاره به فرسودگی تاکسی‌ها و اتوبوس‌ها در حوزه حمل و نقل شهری بیان کرد: درباره این مسائل بحث‌های مفصلی شد و قرار است به صورت کارشناسی به آن بپردازیم.

‏وی با اشاره به بررسی موضوع اعتبارات ناچیز فرمانداران در نشست امروز گفت: فرمانداران نمایندگان عالی دولت در شهرستان‌ها هستند، اما بعضا برای تامین بنزین خودروی خود دچار مشکل می‌شوند. در نتیجه فرماندار‌ها یا مجبورند به بخش خصوصی یا به شهرداری‌ها مراجعه کنند و این در حالی است که بر عملکرد شهرداری‌ها باید نظارت کنند، اما ناچار هستند برای تامین هزینه جاری خود به سوی شهرداری دست دراز کنند.

رضایی کوچی اضافه کرد: درباره شهرستان‌های تازه تاسیس و مصوب دولت نیز برنامه‌هایی ارائه شده است، این شهرستان‌ها نه چارت نیروی انسانی و نه امکانات دارند.

وی یادآوری کرد که امروز وزرای پیشنهادی راه و شهرسازی و همچنین کشور توانستند در نشست با نمایندگان کمیسیون عمران، اعتماد اکثریت قاطع شان را به دست بیاورند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: احمد وحیدی وزیر پیشنهادی کشور رای اعتماد کابینه پیشنهادی دولت کمیسیون عمران کمیسیون عمران مدیریت بحران شهرداری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۷۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، چراکه نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مرتضی نصوحی امروز _سه شنبه یازدهم اردیبهشت_ در حاشیه نشست شهرگاه (هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری) با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک اظهار کرد: برنامه شهرگاه از تلفیق موضوع شهرداری و دانشگاه گرفته شده است، بدین صورت که بتوانیم یک هم‌نشینی نزدیک بین مدیریت شهری و اعضای هیئت علمی دانشگاه ایجاد کنیم.

وی افزود: در این راستا برنامه‌های شهرگاه در دانشگاه‌های مختلف با موضوعات متنوعی اجرا می شود.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان تصریح کرد: امروز مدیریت شهری با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک مهمان دانشگاه صنعتی اصفهان است؛ در این نشست اساتید دانشگاه یافته‌های خود را که در قالب پایان‌نامه، مطالعات و پژوهش داشتند، به مدیران شهری ارائه می دهند.

نصوحی ادامه داد: مدیران شهری در این نشست تلاش می‌کنند تا از این فرصت برای اجرای بهتر ایده‌ها و تجربیات این اساتید استفاده کنند، همچنین از آخرین یافته ها و مطالعات دانشگاهی مطلع شوند که این موضوع می‌تواند در برنامه‌ریزی‌ها و رفع مشکلات موجود نقش به‌سزایی داشته باشد.

وی اضافه کرد: در این نشست‌ها مدیران شهری می‌توانند با اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها آشنا شوند و از این طریق در برنامه‌ریزی‌ها ارتباط نزدیکی برقرار کنند.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: در این نشست به برنامه‌ریزی یکپارچه زیرساخت‌های حمل‌ونقل پرداخته شد و برآورد مدیران شهری و اساتید دانشگاهی بر این بود که در دنیا با استفاده از این روش، حدود ۲۰ درصد از هزینه‌های نگهداری و تعمیرات زیرساخت‌های حوزه حمل‌ونقل کاهش پیدا کرده است و می‌توان گفت، این عددِ قابل‌توجهی بوده است که توانسته پس‌انداز شود.

نصوحی با بیان اینکه شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، خاطرنشان کرد: مدیریت شهری مکانیزم‌ها و سازوکارهای مختلفی برای ارتباط با دانشگاه دارد، بدین صورت که شورای پژوهش در مجموعه شهرداری اصفهان وجود دارد، همچنین پیشنهادهای پروژه های پژوهشی دانشگاهیان به مدیران شهری ارائه و بررسی می‌شود و نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

وی افزود: ما در بخش تحصیلات تکمیلی و دکترا نیز در این زمینه ظرفیت‌های بسیاری داریم که پژوهش‌های آن‌ها می‌تواند حول محور نیازهای جدی مدیریت شهری قرار گیرد و یک فعالیت کاربردی محسوب شود.

کد خبر 749507

دیگر خبرها

  • امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 
  • طرح تقسیم استان تهران در دستور کار قرار گرفت
  • «طرح نور» مورد استقبال مردم قرار گرفته است | استان تهران تقسیم می شود؟ | قرارداد شهرداری تهران با چین هیچ نقطه منفی ندارد
  • واکنش وزیر کشور به گزارش ادعایی درباره مرگ نیکا شاکرمی
  • همه دستگاه‌ها باید به وظایف‌شان در «طرح نور» عمل کنند
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است
  • شهرداری سنندج برابر قانون با تخلفات ساختمانی برخورد کند
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • دیدار و گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و عربستان درباره غزه