Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای عده زیادی  جای سوال است که طبق کدام متر و معیار شایسته‌سالاری، رییس‌جمهور منتخب، تصمیم گرفتند مدیر بنیادی را که اتفاقا خودشان به آن سمت منصوب کردند، سکان‌دار یکی از مهم‌ترین وزارتخانه‌های کشور کنند.

عملکرد باغگلی در بنیاد فرهنگی رضوی حتی اگر موفق هم فرض شود، مدیریت بر مجموعه‌ای حدودا با ۱۰۰۰ نفر پرسنل و ۷۰۰۰ دانش‌آموز بوده است و حالا وی قرار است بر مسندی تکیه کند که بیش از یک میلیون معلم و هفده میلیون دانش‌آموز (با در نظر گرفتن اتباع خارجی) را در بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سبقه کم مدیریت و عدم طی کردن سلسله‌مراتب سازمانی از مدرسه تا وزارت‌خانه نیز از مواردی است که باعث خواهد شد در چالش‌های پیش ‌رو و به جهت کم‌تجربگی نتواند کارنامه قابل قبولی ارایه دهد. 

آموزش و پرورش مهم‌ترین رکن در ساختن حال و آینده کشور است و جای آزمون و خطا نیست. نیازمند وزیری کارآزموده است که اتفاقا در اردوی اصولگرایان نیز کم نبوده‌اند اما در حال حاضر به نظر می‌رسد تنها دلیل انتخاب باغگلی نزدیکی وی به رییس‌جمهور است.

امیدواریم علت بیان خانه‌دار بودن همسرشان فقط تقدیر از بانوان خانه‌دار باشد نه تاکیدی بر فقط خانه‌دار بودن زنان!

از آقای رییسی انتظار می‌رفت که فردی را معرفی کنند که حداقل برای سیستم آموزشی کشور شناخته شده باشد، نه شخصی که حتی فرهنگیان در استان خراسان رضوی هم با نام وی ناآشنا هستند. کرونا و تعطیلی یک‌سال و نیمه آموزش حضوری، کاستی‌های موجود در آموزش مجازی، زمان بسیار کم تا مهرماه و شروع سال تحصیلی، تصمیم به بازگشایی یا عدم بازگشایی مدارس و... از اولین و مهم‌ترین چالش‌های وزیر آموزش و پرورش آتی خواهد بود که اگر تصمیم اشتباهی گرفته شود، تاثیراتش در تمام سال تحصیلی آینده خودنمایی خواهد کرد و در این شرایط انتقادات اصلی به شخص رییس‌جمهور نشانه خواهد رفت و علل انتخاب وزرا.

23302

کد خبر 1545219

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش دولت سیزدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۲۰۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جاماندگان سهام عدالت بخوانند

تین نیوز

سرپرست سازمان خصوصی سازی با بیان اینکه با واگذاری سهام عدالت جاماندگان، قطار سهام عدالت به ایستگاه پایانی می‌رسد، گفت: اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، ابراهیم بازیان درباره موضوع انبوه پیامک‌ها برای ثبت نام سهام عدالت جاماندگان اظهار داشت: مردم توجه داشته باشند همانطور که بارها گفته شده ثبت‌نام سهام عدالت جاماندگان تنها شامل ۵ میلیون نفر افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و تعدادی از ایثارگران می‌شود. اساسا تشخیص اینکه چه فردی جزو جاماندگان سهام عدالت می‌شود با وزارت رفاه بوده و شرایط را این وزارتخانه تعیین کرده است.

وی تاکید کرد: بررسی و تشخیص این موضوع بر عهده وزارت رفاه است و اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

سرپرست سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه به زودی بسته پرتفوی سهام عدالت جاماندگان را ارائه می‌کنیم و هرگونه واگذاری‌های جدید سهام عدالت منوط به دارایی دولت، ادامه داد: به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام (ارائه سهام به ۵ میلیون مشمول) به ایستگاه پایانی می‌رسد به شرط اینکه پرتفوی پیشنهادی را از محل دارایی‌های دولت فراهم و بتوان این سهام را واگذار کنیم.

بازیان گفت: وزارت رفاه شرایطی را تعیین کرده که هر فردی واجد آن شرایط باشد مشمول دریافت سهام عدالت می‌شوند، در نهایت اگر فردی بر این باور است که شامل شرایط دریافت سهام عدالت جاماندگان است می‌تواند اعتراض خود را به مجموعه وزارت رفاه که متولی این موضوع هست، منتقل کند.

وی در پاسخ به این سوال که بنابراین واگذاری سهام عدالت با مدل سال ٨۵ که طیف وسیعی از جامعه مشکل دریافت سهام عدالت می‌شدند، تکرار نخواهد شد، تاکید کرد: دولت هیچ تعهدی نسبت به واگذاری سهام به تمام مردم ندارد چراکه واگذاری سهام ناظر به وجود منابع است، اگر منابع اجازه دهد سیاست‌های دولت و در واقع سیاست مجموعه حاکمیت، این بحث را رقم می‌زند. تاکید می‌کنم که شرط هرگونه واگذاری دارایی و منابع دولت است و براساس آن می‌توان در این باره سیاست‌گذاری کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • امام جمعه جدید ششتمد معرفی شد
  • جاماندگان سهام عدالت بخوانند
  • امسال ۱۰۵ هزار معلم جذب آموزش وپرورش می‌شوند
  • مهمترین مأموریت آموزش و پرورش تربیت تمام ساحتی است
  • مرادصحرایی: از ثمره آموزش‌وپرورش امروز کشور مقتدر است
  • همایش تجلیل از معلمان برگزیده در بوشهر برگزار شد
  • معاریو: نتانیاهو واقعی‌ترین خدمتکار بن گویر است
  • تجلیل از معلمان سرآمد استان تهران با حضور وزیر آموزش‌وپرورش
  • غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدای گمنام دانشگاه فرهنگیان مشهد
  • ۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است