Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، دکتر پیام طبرسی رئیس بیمارستان مسیح دانشوری در گفت و گوی ویژه خبری شبکه ۲ سیما گفت: مردم باید تعطیلی چند روزه را جدی بگیرند و در خانه بمانند و نباید به فکر مسافرت و پاساژگردی، دورهمی و مهمانی باشند.

رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری ادامه داد: علائم بیماری کرونا در آغاز، شبیه سرماخوردگی از جمله بدن درد و آب ریزش بینی و عطسه است و این علائم را باید جدی بگیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طبرسی افزود: یک فرد ممکن است چند بار کرونا بگیرد، اما کسانی که هر دو دوز واکسن کرونا را زدند و ۲ هفته از دوز دوم گذشته باشد، اگر به کرونا مبتلا شوند، شدت بیماری و مرگ و میر در آنها خیلی کمتر است.

رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری گفت: سرم درمانی در منزل نداریم. سرم برای کرونا مضر است. چون آب در بافت ریه را افزایش می‌دهد و بر اساس تمام دستورالعمل‌هایی که در دنیا وجود دارد؛ تجویز سرم به بیماران کرونایی باید با احتیاط انجام شود.

طبرسی در ادامه افزود: در حال حاضر بیمارانی که بستری می‌شوند طی ۲۴ ساعت شاید ۵۰۰ سی سی هم سرم تجویز نکنیم مگر اینکه نیاز باشد با دارویی همراه شود.

وی عنوان کرد: مشکلی که در حال حاضر وجود دارد این است که بیمار بیش از اندازه است و تا کنون این تعداد بیمار سابقه نداشته است و زمانی که بیمار افزایش پیدا می‌کند کمبود دارو هم پیش می‌آید.

طبرسی با اشاره به اینکه تجویزها باید منطقی شود، گفت: این داروها دارویی نیستند که در منزل استفاده شود؛ مثلاً داروی رمدسیویر حتماً باید در مراکز درمانی تزریق شود چون ممکن است با افت فشار، ضربان قلب و افزایش حساسیت همراه باشد و اصلاً نباید در منزل تزریق شود.

وی افزود: الآن بیمارانی که بستری می‌شوند طی ۲۴ ساعت شاید ۵۰۰ سی‌سی هم سرم به آنها تجویز نکنیم. مگر اینکه نیاز باشد با دارویی همراه شود.

رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری درباره اینکه آیا واکسن‌ها می‌توانند جایگزین هم باشند، گفت: در واکسن‌های موجود در ایران باید پلتفرم‌های مشابه داشته باشند. مثلاً شاید آسترازنکا مشابه اسپوتنیک باشد و افرادی که دوز اول را اسپوتنیک تزریق کردند، می‌توانند دوز دوم را آسترازنکا تزریق کنند و یا پلتفرم سینوفارم با کووبرکت یکسان است و ضمن اینکه همه این واکسن‌ها هدف نهایی که کاهش مرگ و میر است را تأمین می‌کند.

طبرسی تصریح کرد: افرادی که یک بار کرونا گرفتند هر واکسنی را تزریق کنند سطح آنتی بادی آنها افزایش پیدا می‌کند و توصیه می‌کنیم هر دو دوز را تزریق کنند و همچنین نوع واکسن برای افرادی که یک بار کرونا گرفتند اهمیتی ندارد.

وی افزود: باید سهمیه دارو در مراکز درمانی مشخص باشد تا بیماران سر در گم نشوند، در حال حاضر برای بیماران بستری دارو داریم ولی بیماران سرپایی باید از داروخانه‌ها دارو تهیه کنند و طی کردن مسافت در تهران برای تهیه دارو منجر به سرایت بیماری می‌شود.

طبرسی خاطرنشان کرد: ما از این پیک کرونا با واکسن نمی‌توانیم عبور کنیم و باید نکات بهداشتی را رعایت کنیم.

وی افزود: هدف مراکزی که برای تهیه دارو ایجاد می‌شود این است که بیماران لازم نیست مثلاً از جنوب تهران به بیمارستان مسیح دانشوری مراجعه کنند و الآن تمام مراکز به نوعی در موضوع کرونا تجربه پیدا کردند و موارد درمانی در همه مراکز به یک شکل انجام می‌شود.

کد خبر 620878 برچسب‌ها كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران بیمارستان مسیح دانشوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۲۰۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی