Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، مجتبی یزدانی معاون خدمات شهری شهرداری تهران امروز در صحن شورای ششم شهر حضور یافت و گزارشی از اقدامات انجام گرفته این معاونت ارائه داد.

وی درباره احداث بوستان‌ها در پایتخت گفت: در طول سال‌های اخیر 91 بوستان به بهره‌برداری رسیده و پایتخت اکنون بیش از 2300 بوستان دارد در حالی که قبل از انقلاب اسلامی تهران فقط 75 بوستان داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون خدمات شهری شهرداری تهران با اشاره به اینکه احداث و بهره‌برداری از 26 بوستان دیگر تا پایان سال جاری برنامه‌ریزی‌های آن انجام گرفته است گفت: از 353 محله تهران تا سال 96 تنها 17 محله فاقد بوستان بوده که با اقدامات انجام شده اکنون فقط 8 محله در تهران فاقد بوستان است. 

یزدانی به طرح بزرگ احداث کمربند سبز پیرامون شهر تهران به مساحت 50 هزار هکتار از سال 66 اشاره کرد و گفت: تا کنون بیش از 43800 هکتار از این پروژه به اتمام رسیده است و در سال جاری نیز توسعه 1250 هکتار جنگل‌کاری کمربند سبز پیرامون تهران در دست اقدام است. 

وی درباره وضعیت سرانه فضای سبز در تهران گفت: در مطالعات طرح جامع شهر تهران سرانه استاندارد فضای سبز  شهری برای هر نفر در پایتخت معادل 10 مترمربع مشخص شده اما قانون هوای پاک که در سال 96 به تصویب هیأت دولت رسیده سرانه فضای سبز شهری برای هر نفر در شهرهای بالای 50 هزار نفر جمعیت معادل 15 مترمربع تعیین شده است که بررسی‌ها نشان می‌دهد در مناطقی همچون 10، 17، 7، 8، 11 و 12 به دلیل بافت فشرده و متراکم مسکونی توسعه سرانه فضای سبز با مشکل مواجه است و در حال حاضر از میان مناطق 22‌گانه تهران منطقه 10 کمترین میزان سرانه فضای سبز برای هر شهروند و منطقه 22 بیشترین سرانه فضای سبز برای هر شهروند را دارد.

معاون خدمات شهری شهرداری تهران در مورد ساماندهی قنوات تهران گفت:‌در حال حاضر اطلس قنوات تهران برای 4 هزار میله قنات موجود تهیه شده  و هم اکنون 7 میلیون مترمکعب از پساب تصفیه شده فاضلاب جهت آبیاری فضای سبز استفاده می‌شود و مدیریت مصرف بهینه چاه‌های‌ آب هم با هوشمندسازی انجام گرفته است. 

یزدانی در مورد باغات و اراضی مشجر تهران نیز گفت:‌در شهر تهران 6183 ملک مشجر شناسایی شده که شناسنامه 3428 ملک مشجر شامل شناسنامه شهرسازی و اکولوژیکی است. 

وی در مورد وضعیت آتشنشانی پایتخت گفت: تا کنون 15 ایستگاه از ابتدای سال 96 ساخته شده و به بهره‌برداری رسیده که از این تعداد 11 ایستگاه جدیدالاحداث بوده و تعداد ایستگاه‌ها از 122 به 133 رسیده است. 

معاون خدمات شهری شهرداری تهران در مورد وضعیت میادین میوه و تره‌بار گفت: طی سال‌های اخیر 53 میدان و بازار میوه‌ و تره‌بار نیز احداث شده است و 11 میدان نیز تخریب و نوسازی شد.

یزدانی در مورد مکان‌یابی، تملک، طراحی  احداث آرامستان‌های جدید گفت:‌طرح مکان‌یابی آرامستان‌های آتی کلانشهر تهران در سال 99 توسط مشاور تکمیل و تحویل شد و بر اساس طرح مذکور در گزارش اولیه نسبت به شناسایی 11 نقطه اقدام شد که بعد از ارزیابی‌های به عمل آمده در نهایت 6 زمین به عنوان انتخاب نهایی در نظر گرفته شد و لایحه مکان‌یابی، تملک و احداث آرامستان‌های جدید در تهران به همراه گزارش‌های توجیه مربوطه با قید یک فوریت برای سیر مراحل تصویب در شورای شهر ارسال شده است. 

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: مجتبی یزدانی معاون شهردار تهران ارائه گزارش در شورای ششم ساخت آرامستان جدید معاون خدمات شهری شهرداری تهران سرانه فضای سبز شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۲۱۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت آرامستان گرگان تکمیل است/ گورستان جدید سال آینده بهره‌برداری می‌شود

عضو شورای اسلامی شهر گرگان از تکمیل ظرفیت آرامستان گرگان خبرداد و گفت: از سال آینده آرامستان جدید برای شهروندان قابل استفاده خواهد بود.

حجت مقسم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: آرامستان جدید در زمینی به مساحت ۹ هکتار در شمال محدوده شهری گرگان واقع در ابتدای جاده آق قلا در حال احداث است.

عضو شورای اسلامی شهر گرگان افزود: در زمان بیماری کرونا و با اتمام ظرفیت قبرستان فعلی، احداث آرامستان جدید در سال ۹۹ به شکل فوریتی در دستور کار قرار گرفت و در حدود ۷۰۰ قبر را به‌صورت چند طبقه آماده کردند که اگر مرگ‌ومیر ناشی از کرونا شدت گرفت از آن استفاده کنند.

وی عنوان کرد: در طرح تهیه شده ۹ هکتار شامل ۴۷ درصد مساحت مختص عموم، ۲۰ درصد فضای خدماتی و ۳۳ درصد شامل معابر می‌شوند که فاز اول در بخش دوهکتاری معابر مشخص شده است.

مقسم ادامه داد: حدود شش هزار قبر در حال احداث است که ۲۰۰ قبر دو طبقه اجرا و برای یک هزار و ۴۰۰ قبر سه‌طبقه، قرارداد منعقد شده و در دست اقدام است.

به گفته وی، اقدامات زیربنایی برق، آب، گاز، تلفن و تأسیسات در حال انجام است و در فاز بعدی سردخانه و غسالخانه نیز احداث خواهد شد.

عضو شورای اسلامی شهر گرگان بیان کرد: در فاز اول طرح احداث قبور، سردرب، معابر مختلف سواره‌رو و پیاده‌رو، قطعه‌بندی، شماره‌گذاری، فضای سبز، نمازخانه، سرویس بهداشتی، آبخوری، پارکینگ و دیواره‌های پیرامونی انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: غیر از خرید زمین تاکنون برای آرامستان جدید افزون بر ۳۰ میلیارد ریال هزینه شده که بیشتر بحث تسطیح و حفر قبرها انجام شده است.

مقسم با بیان اینکه شورای ششم کار خود را ابتدا با بحث آرامستان شروع کرد، گفت: در ابتدا زمین آرامستان با مشکل حقوقی و املاکی بین ورثه و واسطه‌ای که زمین خریداری شده بود، اختلاف مالی وجود داشت که انتقال کامل سند را با مشکل مواجه کرد و موضوع از طریق شکایت در دادگستری مطرح و طرفین وکلا فراخوانده شدند و در نهایت حکم به نفع شهرداری صادر شد.

وی از انعقاد قرارداد آرامستان با پیمانکار خبر داد و افزود: در ماه آینده آرامستان جدید به مرحله اجرا خواهد رفت.

رئیس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر گرگان افزود: از سال آینده آرامستان جدید برای شهروندان قابل استفاده خواهد بود.

مقسم در توضیح اراضی آرامستان امامزاده عبدالله گرگان، گفت: زمین آرامستان فعلی در مالکیت سه طیف اوقاف و وامورخیریه، شهرداری وبنیادشهید است.

وی عنوان کرد: در حال حاضر ظرفیت خود آرامستان و پارکینگ اطراف آن پرشده است و اوقاف هزینه‌های فرهنگی و خدماتی خود را برای آرامستان از فروش قبر با قیمت بالا و پایین تأمین می‌کند.

عضو شورای اسلامی شهر گرگان گفت: آن بخش از زمین‌هایی که مربوط به شهرداری است هزینه‌ای از شهروندان دریافت نمی‌شود و شهرداری تنها برای هزینه کفن، دفن، قبرکردن و شستشو مبلغی را دریافت می‌کند.

وی افزود: نظافت، رفت و روب و بخشی از زیباسازی کل فضای آرامستان فعلی به عهده شهرداری گرگان است.

مقسم با اشاره به مشکل شهرداری با اوقاف وامورخیریه استان بیان کرد: در جنب امامزاده عبدالله از سمت خیابان راه‌آهن (میدان ترمینال) زمین دو هزار متری که مالکیت آن با اداره اوقاف وامورخیریه است و اوقاف بدون هماهنگی باتوجه به اینکه کاربری زمین پارکینگ بوده است، قصد در تغییر آن به قبر داشت که فعلاً در حال مذاکره با اداره اوقاف هستیم.

گفتنی است؛ با توجه به اینکه شهروندان عادت دارند در جوار یک‌امامزاده‌ای دفن شوند، بهتر آن است که شهرداری گرگان قطعه‌ای را برای دفن شهدای گمنام در نظر بگیرد تا به معنویت فضا اضافه کنند.‌

کد خبر 748443

دیگر خبرها

  • کمبود ۳۰ درصدی فضای ورزشی در کهریزک/ خانه کشتی افتتاح می‌شود
  • ارزیابی ایمنی بیش از هزار بوستان در تهران
  • ارزیابی ایمنی بیش از ۱۰۰۰ بوستان در تهران
  • ایجاد ۱۰۴ بوستان در پایتخت/ اکوپارک فرحزاد خرداد افتتاح می‌شود
  • اضافه شدن ۱۰۴ بوستان طی ۸ سال در قم
  • این پز اجتماعی میلیون ها تومان برای افراد آب می خورد | سگ گردانی و درآمد میلیونی داگ واکرها
  • ظرفیت آرامستان گرگان تکمیل است/ گورستان جدید سال آینده بهره‌برداری می‌شود
  • توضیحات شهرداری منطقه ۷ تهران درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر
  • آغاز ساخت بوستان دادا و کاکا در بندرعباس
  • ساخت ۱۷ بوستان جدید در شهر قم