Web Analytics Made Easy - Statcounter

روسیه به تازگی فضانورد ناسا را متهم به خرابکاری و آسیب رساندن به ایستگاه فضایی بین‌المللی کرده است.  

به گزارش ایسنا و به نقل از فیوچریزم، ماژول نائوکا روسیه ماه گذشته با اتصال خود به ایستگاه بین‌المللی فضایی باعث تغییر جهت آن شد. این موضوع برای جامعه جهانی خوشایند نبود و حجم زیادی از اخبار بد به سمت برنامه فضایی این کشور روانه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منتقدان می‌خواستند بدانند که آیا روسیه قابل اعتماد است و آیا ناسا باید به فعالیت خود با این کشور ادامه دهد یا خیر. اکنون روسیه در پاسخ به این موضوع، اتهاماتی علیه ناسا مطرح کرده است که اگرچه به نظر می‌رسد شواهد کمی برای اثبات آن‌ها ندارد.

طبق گفته‌ی خبرگزاری روسی تاس(TASS)، سرنا انون-چنسلر(Serena Auñón-Chancellor) در سال ۲۰۱۸  زمانی که در ایستگاه فضایی بین‌المللی بوده دچار بحران روحی شده و برای بازگشت سریع‌تر به زمین به ماژول روسی آسیب زده است.

طبق این گزارش، اوون-چنسلر یک "بحران حاد روانی" را در نتیجه‌ بیماری ترومبوز سیاهرگی عمقی تجربه می‌کرد و به گفته‌ی تاس این موضوع باعث شد که او چندین سوراخ در دیواره‌ی ماژول روسی ایجاد کند تا زودتر به زمین برگردد.

این اتهامات جدی است و نیازمند شواهدی محکم برای اثبات است اما تنها شواهدی که تاس ارائه می‌کند اتهاماتی است که از سوی یک منبع ناشناس روسکاسموس مطرح می‌شود و اسناد مشخصی مبنی بر عدم ضبط آن‌ چه اتفاق افتاده توسط یکی از دوربین‌ها نیز وجود دارد.

تاس همچنین ادعا می‌کند که "آمریکایی‌ها" از انجام تست دروغ‌سنجی امتناع کردند این درحالی است که بیشتر متخصصان معتقدند این تست‌ها در تشخیص دروغ موثر نیستند.

اتفاقی که برای یکی از ماژول‌های روسیه در سال ۲۰۱۸ رخ داد حقیقت دارد و سخنگوی آژانس فضایی روسیه ادعا کرد که شواهدی از تلاش برای سوراخ کردن دیواره‌های ایستگاه فضایی بین‌المللی یافته‌اند.

روسیه دو فضانورد نیز برای بررسی این حفره‌های ایجاد شده فرستاد.

 دو نظریه در این مورد وجود دارد: این احتمال وجود دارد که زباله‌های فضایی یا قطعات کوچکی از میکروشهاب‌سنگ‌ها به دیواره‌ی خارجی ایستگاه فضایی آسیب زده باشند و یا یک مهندس روسی در زمین تلاش کرده تا به سرعت با یک چسب روی حفره‌ها را بپوشاند و بر بی دقتی خود سرپوش بگذارد.

اما اکنون به نظر می‌رسد خبرگزاری دولتی روسیه از ابهاماتی که حول این اتفاق وجود داشته است برای انتقاد از ناسا پس از حادثه‌ای که ماژول نائوکا ایجاد کرد، استفاده می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ماژول نائوکا ناسا روسيه ايستگاه فضايي بين المللي ایستگاه فضایی بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۲۱۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط انتقال مخزن و ایستگاه روستا‌های پمپاز مجتمع ارسی متصل شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  تقی پاشایی گفت: با توجه به عمر بالای لوله‌ها و فرسودگی لوله‌های خطوط انتقال مجتمع ۳ روستایی ارسی (ارسی، چشمه، آغبلاغ ولدیان) که دچار ترکیدگی‌های زیاد بود و همچنین گرفتگی لویل‌ها برا اثر رسوب بود، اصلاح آن در دستور کار قرار گرفت.
پاشایی تصریح کرد: اجرای خط انتقال و مخزن ۲۰۰ متر مکعبی توسط امور عشایر انجام و بعد از تحویل پروژه اتصال مخزن به خطوط انتقال از طریق ایستگاه‌های پمپاژ توسط شرکت آب و فاضلاب شهرستان خوی در ۷ نقطه به انجام رسید.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه مخزن قدیمی روستای آغبلاغ ولدیان در کد ارتفاعی مناسبی احداث نشده بود و بالادست روستا همواره با مشکل قطعی آب و افت فشار آب روبرو بودند، با بهره برداری از مخزن این مشکل آب در این روستا نیز رفع شد.
سرپرست معاونت بهره برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب شهرستان خوی افزود: با اصلاح سایز و عمق لوله گذاری و احداث شیر‌های هوا و تخلیه از قطعی آب شرب در روستا‌های مجتمع ارسی جلوگیری و همچنین وقوع اتفاقات پی در پی در خط انتقال نیز مرتفع شد.

دیگر خبرها

  • ناسا با دوربین ۳۶ پیکسلی به اکتشاف فضا می‌رود
  • طالبان خواستار سرمایه‌گذاری تاجران روسی در افغانستان شد
  • ناسا از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین، پیام دریافت کرد!
  • «بویینگ» و «ناسا» فضاپیمایی جدید پرتاب خواهند کرد
  • ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران
  • سقوط دکل‌های برق در شادگان بر اثر طوفان
  • قطعی برق در شادگان خوزستان؛ مردم از مصرف بی‌رویه خودداری کنند
  • نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار بوئینگ به مدار می‌رود
  • مشکل سرایت بنزین به آب‌های سطحی اهواز در حال رفع است
  • خط انتقال مخزن و ایستگاه روستا‌های پمپاز مجتمع ارسی متصل شد