Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر پروژه واحد پارازایلین پتروشیمی بوعلی‌سینا گفت: سودآوری شرکت پتروشیمی بوعلی سینا با تولید محصولات پارازایلین و ارتوزایلین سالانه بیش از ۵۰ میلیون دلار افزایش خواهد یافت توجه به تولید پارازایلین و تکمیل چرخه اصلی در منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر نیز افزایش سودآوری شرکت پتروشیمی تندگویان می‌شود. خبرگزاری میزان - بنا بر اعلام  شانا،  امید عازمیان گفت: طراحی و ساخت برج تقطیر را نشانه‌ای از شکست تحریم‌های ظالمانه و یک‌جانبه علیه صنعت پتروشیمی کشور دانست و گفت: برج تقطیر که با بهره‌گیری از تازه‌ترین فناوری روزآمد دنیا و بازدهی بالاتر نسبت به نمونه خارجی طراحی و ساخته شده، حاصل اعتماد مدیرعامل مجموعه به متخصصان داخلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: طرف‌های خارجی به بهانه تحریم‌های ظالمانه و یک‌جانبه حاضر به انتقال فناوری ساخت این برج به کشور نبودند، در چنین شرایطی با اعتماد به متخصصان داخلی، طراحی و ساخت این برج عظیم و مهم به جوانان ایرانی سپرده شد تا این تجهیز غول پیکر با صرفه‌جویی حداقل ۳ میلیون یورو بار دیگر چرخ تولید واحد پارازایلین را به حرکت درآورد.

مدیر پروژه واحد پارازایلین پتروشیمی بوعلی‌سینا تصریح کرد: این برج ۱۲۰۰ تن وزن و یکصد متر ارتفاع دارد و در روند طراحی و ساخت آن ۶۰۰ نفر به‌صورت مستقیم و ۱۱۰۰ نفر غیر مستقیم اشتغال داشته‌اند.

عازمیان ادامه داد: واحد پارازایلین تا پایان امسال به مرحله پیش راه‌اندازی می‌رسد و محصولات پارازایلین و ارتوزایلین تولیدی این واحد به دیگر مجتمع‌های پتروشیمی کشور ارسال می‌شود.

وی گفت: با راه‌اندازی این واحد، سودآوری شرکت پتروشیمی بوعلی سینا با تولید محصولات پارازایلین و ارتوزایلین سالانه بیش از ۵۰ میلیون دلار افزایش خواهد یافت و افزون بر آن با توجه به تولید پارازایلین و تکمیل چرخه اصلی تولید PET در منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر سبب کاهش هزینه لجستیک و به‌دنبال آن افزایش سودآوری شرکت پتروشیمی تندگویان می‌شود.   بیشتر بخوانید: بهره‌برداری از ۵۰ طرح فعال صنعت پتروشیمی تا پایان سال ۱۴۰۴ انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی وزارت نفت پتروشیمی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت نفت پتروشیمی سودآوری شرکت پتروشیمی پتروشیمی بوعلی سینا واحد پارازایلین طراحی و ساخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۲۳۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد

استاندار سمنان با بیان اینکه موضوع احتکار به‌هیچ‌عنوان پسندیده نیست و قاچاق کالا به‌نوعی عملاً روند تولید را مختل می‌سازد، گفت: با کسی در سطح استان در این زمینه تعارف نداریم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سیدمحمدرضا هاشمی عصر امروز در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان که در محل سالن جلسات غدیر استانداری برگزار شد، اظهار داشت: بازدید‌ها و نظارت بر انبارها در این بخش برای جلوگیری از احتکار با جدیت در دستور کار قرار داشته باشد.

وی درباره لزوم مقابله با قاچاق کالا و ارز گفت: قاچاق کالا به دلیل سودآوری بالا، زمینه و بستر ایجاد رقابت در بین تولیدات کالاهای داخلی برای ارتقاء کیفیت را از بین خواهد برد‌.

وی از برگزاری منظم جلسات کمیسیون مبارزه قاچاق کالا و ارز استان قدردانی کرد و گفت: تاکنون بالغ‌ بر 95 جلسه در سطح استان تشکیل و مصوبات نیز اجرایی شده است.

استاندار سمنان گفت: کالا و ارز قاچاق شده بدون پرداخت مالیات و عوارض در مدت‌زمان کوتاه در بازار عرضه‌شده و سودآوری بسیاری دارد، لذا این موارد افراد سودجو را به قاچاق سوق می‌دهد.

هاشمی گفت: اشباع کالاهای بی‌کیفیت قاچاق در سطح بازار، عرصه رقابت در بین تولیدات و کالاهای داخلی را از بین می‌برد.

وی با اشاره به آسیب‌های مهم قاچاق کالا گفت: قاچاق کالا به‌نوعی عملاً روند تولید را مختل می‌سازد.

استاندار سمنان از قاچاق سوخت به‌عنوان نوعی دیگر از قاچاق نام برد و گفت: این نوع قاچاق نیز به دلیل سودآوری مورد توجه است.

هاشمی گفت: جلسات قاچاق کالا و ارز برای کشف و جلوگیری از وقوع این مهم باید به‌صورت مستمر و پرقدرت برگزار شود.

انتهای پیام/361

دیگر خبرها

  • قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • پیش راه‌اندازی واحد اوره پتروشیمی هنگام در عسلویه
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • توان نیروگاهی نکا برای تولید برق افزایش یافته است
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • ببینید | جهش ایران در تولید قوای پیشرانه، با ساخت نخستین موتور شش سیلندر بنزینی
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید