Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان با بیان اینکه تعداد بیماران کرونایی بستری در بیمارستان های استان به یک هزار و ۲۵۳ نفر رسید گفت: با وجود افزایش شمار بیماران کرونایی با ایجاد کلینیک تخصصی سرپایی میزان ورودی به بیمارستان ها مدیریت شد.

به گزارش برنا؛ رشید حیدری مقدم روز یکشنبه در نشست ستاد استانی کرونا با فرمانداران بیان کرد: ۲۱۱ بیمار در بیمارستان بهشتی، ۱۴۵ بیمار در بیمارستان سینا، ۱۶ نفر در بیمارستان فاطمیه، ۵۹ نفر در بیمارستان قلب و  ۱۳۷ نفر در بعثت بستری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: همچنین ۳۳ بیمار کرونایی در بیمارستان بهار، ۷۶ بیمار در تویسرکان، ۵۶ بیمار کرونایی در نهاوند، ۵۷ بیمار در رزن، ۴۳ بیمار در کبودراهنگ، ۱۰۰ بیمار در بیمارستان امام حسین (ع)، ۴۸  بیمار در بیمارستان مهر، ۱۱ نفر در بیمارستان فامنین، ۵۷ نفر در بیمارستانی قدوسی، ۱۰۵ نفر در بیمارستان آتیه و ۹۹ نفر در بیمارستان غرضی ملایر بستری شدند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان ادامه داد: کادر بهداشت و درمان با پشتیبانی ستاد کرونا از چهار پیک عبور کردند که امید می رود استان از پیک پنجم نیز به سلامت عبور کند.

دکتر حیدری مقدم اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی پس از پایان و فروکش کردن موج کرونا نسبت به تقویت زیر ساخت های پزشکی اقدام کرده تا بتواند پیک های جدید را مدیریت کنند.

وی با بیان اینکه تصمیم غیر معقول و هیجانی، کار علوم پزشکی را سخت می کند تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی دغدغه تامین واکسن ندارد و تاکنون ۸۶ درصد افراد بالای ۶۰ سال و ۸۷ درصد افراد بالای ۸۰ سال استان همدان واکسینه شدند.

حیدری مقدم افزود: آمار واکسیناسیون افراد بالای ۶۰ سال در شهرستان بهار ۷۰ درصد، فامنین ۷۲ درصد و کبودراهنگ ۷۳ درصد است که باید تا رسیدن به میانگین استانی این شهرستان ها تلاش کنند.

وی اظهار داشت: مهمترین دغدغه علوم پزشکی رعایت نکردن شیوه نامه های بهداشتی و همراهی نکردن مردم با پروتکل های ابلاغی از سوی ستاد ملی و استانی مدیریت کرونا است.

 حیدری مقدم ادامه داد: استان همدان ۲ هفته سخت را پیش رو دارد بنابراین خواستار همکاری فرمانداران در اعمال محدودیت ها هستیم.

هم اینک تمامی شهرستان های تابعه استان همدان در وضعیت قرمز کرونایی هستند که وضعیت ۶ شهرستان بحرانی است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: قلب امام حسین دانشگاه علوم پزشکی همدان بهداشت و درمان سلامت استان همدان واکسیناسیون کرونا بیمار در بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی نفر در بیمارستان استان همدان حیدری مقدم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۲۳۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درجلسه بررسی مشکلات بهداشت و درمان شهرستان گلپایگان با اشاره به کمبود پزشک متخصص در بخش بهداشت ودرمان استان گفت: سال گذشته ۹۷ پزشک متخصص در ۴۱ بیمارستان استان اصفهان به کار گرفته شدند که بیشتر آنها جذب بیمارستان امام حسین (ع) گلپایگان شدند.
شاهین شیرانی به تامین پزشک عمومی در بیمارستان امام حسین (ع) گلپایگان هم اشاره کرد و افزود با به کارگیری پزشکان بخش خصوصی کمبود نیروی پزشک عمومی در شیفت شب این بیمارستان مرتفع خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مورد بیمارستان خیریه آیت الله گلپایگانی (ره) گوگد هم گفت: در سفر سال گذشته وزیر بهداشت و درمان به شهرستان گلپایگان مقررشد، این بیمارستان در اختیار وزارت بهداشت و درمان قرار گیرد تا امکانات وتجهیزات آن تامین شود، اما تاکنون این واگذاری اجرا نشده است.
وی با بیان اینکه این بیمارستان در حال حاضر به عنوان درمانگاه خیریه به بیماران ارائه خدمت می‌کند، افزود: وزارت بهداشت سال گذشته ۵۵ میلیارد تومان اعتبار برای بازسازی بیمارستان خیریه آیت الله گلپایگانی (ره) گوگد اختصاص داد، که بخش‌های اورژانس و درمانگاه این بیمارستان بازسازی شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تعمیر دستگاه‌های سی تی اسکن و دیگر دستگا‌های پزشکی را وظیفه دانشگاه علوم پزشکی برشمرد و گفت: در اسرع وقت دستگاه سی تی اسکن بیمارستان امام حسین (ع) تعمیر و به بیماران خدمات ارائه خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • استطاعت جسمی ۸۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۳ نهایی شد
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • برگزاری کنکور داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در استان همدان
  • برگزاری کنکور داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در همدان
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان