Web Analytics Made Easy - Statcounter

کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی اعلام کرد: در ایام تعطیلی سراسری ۲۵ تا ۳۰ مردادماه، امکان تعیین شعب کشیک وجود ندارد و همه امور بانکی به ۳۱ مردادماه موکول خواهد شد.

به گزارش برنا، محمدرضا جمشیدی دبیرکل کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی در این اطلاعیه آورده است: با توجه به تاکید ستاد ملی کرونا و نیز تعطیلی سامانه‌های بانکی ساتنا و چکاوک، همه بانک‌ها و موسسات اعتباری از تاریخ ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ تعطیل بوده و لذا امکان تعیین شعب کشیک وجود نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است؛ تمدید ضمانتنامه‌های بانکی در ایام تعطیل از طریق سامانه سپام در روز یکشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ انجام خواهد گرفت.

ضمنا خواهشمند است بانک‌ها و موسسات اعتباری تمهیدات لازم را به منظور تامین اسکناس کافی در دستگاه‌های خودپرداز در ایام مزبور داشته باشند.

نحوه فعالیت سامانه‌های ساتنا، پایا و چکاوک در روز‌های تعطیل پیش رو

بانک مرکزی با تاکید بر تعطیلی شعب بانکها، در بخشنامه‌ای به شبکه بانکی ضرورت تامین اسکناس کافی در دستگاه‌های خودپرداز بانک‌ها در روز‌های تعطیل پیش رو و نحوه فعالیت سامانه‌های ساتنا، پایا و چکاوک در این روز‌ها را به شبکه بانکی ابلاغ کرد.

 در این بخشنامه بانک مرکزی امده است:

با عنایت به مصوبه ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا مبنی بر تعطیلی بانک‌ها و دستگاه‌های دولتی کل کشور از تاریخ ۱۴۰۰.۵.۲۵ تا پایان روز ۱۴۰۰.۵.۳۰، به استحضار می‌رساند در بازه زمانی ذکر شده سامانه‌های ساتنا و چکاوک تعطیل بوده و دستور پرداخت و پردازش چک در این سامانه‌ها پذیرفته نخواهدشد. همچنین عملکرد سامانه پایا در روز‌های موصوف مشابه سایر روز‌های تعطیل و با یک چرخه واحــد (۱۲:۴۵) خواهدبود.

گفتنی است؛ براساس اطلاعیه‌های قبلی، در چرخه واحد روز‌های تعطیل سامانه پایا، علاوه بر دستور پرداخت‌های شاپرکی، دستورپرداخت‌های عادی نیز پردازش خواهندشد.

همچنین بانک مرکزی اعلام کرد: در خصوص ضمانت نامه‌های ریالی با تاریخ سررسید روز‌های اشاره شده، امکان تمدید ضمانتنامه‌های مربوطه در سامانه سپام ریالی، در تاریخ ۱۴۰۰.۵.۳۱ فراهم خواهدبود.

خواهشمند است ضمن ابلاغ مراتب به همه واحد‌های ذی ربط، دستور فرمایید تمهیدات لازم جهت تامین اسکناس کافی در دستگاه‌های خودپرداز آن بانک در روز‌های تعطیل پیش رو، به نحو مقتضی صورت پذیرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بانک مرکزی تعطیلات چک بانک بانک ها و موسسات اعتباری سامانه های ساتنا روز های تعطیل سامانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۲۴۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند

امتداد -عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با قانون جدید بانک مرکزی که خردادماه اجرایی می‌شود قدرت کنترل بانکها به دست بانک مرکزی خواهد افتاد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره اصلاح نظام بانکی و جهش تولید اظهار کرد: شبکه بانکی کشور یک ساختار و مدیرانی دارد و زیر نظر بانک مرکزی است اما تغییر در این مجموعه دشوار است.

وی افزود: وقتی شبکه بانکی کشورمان چهل سال به یک رویه خو گرفته به راحتی نمی‌توان آن را از این رویه خارج و به وضعیت جدیدی منتقل کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این پرسش که نظام بانکی کشور تا چه اندازه با طراحی الگوی توسعه و الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت هماهنگی دارد گفت: در حال حاضر نظام بانکی کشور تفاوت نسبتاً زیادی با الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت دارد.

بانک مرکزی از اول متعهد نبود به اینکه بانکدار اسلامی را دنبال کند اما الان در قانون جدید بانک مرکزی مهم ترین تکلیف این قانون، اجرای بانکداری اسلامی است و تحقق این مهم نیازمند تحول و تغییرات جدی است.

حجت الاسلام مصباحی مقدم ادامه داد: با وجود اینکه اقدامات زیادی انجام شده و تغییرات خوبی هم رخ داده اما تغییرات به صورت اساسی و گسترده نیست و نیاز دارد که رویکرد بانک مرکزی در زیرساخت قراردادها و قوانین و مقررات یک رویکرد جدی و فعال و به گونه‌ای باشد که ساختار را به صورت اساسی تغییر دهد و اصلاح کند.

قانون جدید تا چه اندازه بانک مرکزی را به نقطه مطلوب می‌رساند

وی در پاسخ به این پرسش که قانون جدید تا چه اندازه بانک مرکزی را به نقطه مطلوب می‌رساند اظهار کرد: بنده آرزو می‌کردم بانک مرکزی از استقلال بیشتری برخوردار باشد که این اتفاق افتاده و البته بنده هم در مجلس هشتم طراح قانون بانک مرکزی مستقل بودم که به ثمر نرسید.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تذکر این مطلب که بانک مرکزی بانک حکومتی و بانکِ بانکهاست نه بانک مردم یادآور شد: جایگاه بانک مرکزی جایگاهی نیست که با بنگاه‌ها و مردم دادوستد داشته باشد بلکه بانکها را مدیریت و بر عملکرد آنها نظارت می‌کند و جلوی ناترازی و تخلفات آن‌ها را می‌گیرد لذا باید از اقتدار لازم برخوردار باشد تا بتواند مانع از انحرافات و کج روی‌های نظام بانکی شود.

مصباحی مقدم گفت: منابع بانک هم باید در خدمت برنامه‌های بلند مدت و میان مدت دولت باشد و هم باید مستقل باشد تا بتواند بر بانکها نظارت کند.

قدرت کنترل بانک ها از خردادماه

وی تصریح کرد: قدرت کنترل بانکها تا قبل از تصویب قانون جدید، در اختیار بانک مرکزی نبود اما با قانون جدید که خردادماه اجرایی می‌شود قدرت کنترل بانکها به دست بانک مرکزی خواهد افتاد و یک سری سیاست‌های پولی و ارزی، مبنای عمل بانک مرکزی قرار خواهد گرفت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح کرد: اگر منابع بانکی برای بنگاه‌ها و در جهت تولید و تجارت تأمین شود و برگشت داشته باشد بانک باید بر مصرف وجوه حاصل از برگشت اصل پول و برگشت سود به هر مقدار که باشد نظارت کند درغیر این صورت بازار دلالی و واسطه گری رشد پیدا می‌کند.

مصباحی مقدم با انتقاد از اینکه بانک در خدمت نظام تولید و نظام بازار نیست و دغدغه‌ای برای تولید و بخش واقعی اقتصاد ندارد گفت: بانک باید واسطه وجوه بین سپرده گذاران و تجار و تولیدکنندگان باشد اما این کار را نمی‌کند و فقط تأمین مالی می‌کند و کاری هم ندارد که این تسهیلات برای چه کاری مصرف می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه تأمین مالی برای تولیدکننده نباید هزینه بر باشد افزود: بزرگترین بنگاه‌های اقتصادی کشور بزرگترین بدهکاران نظام بانکی هستند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • مخالفت با تعطیلی شنبه با استدلال ارتباط با یهودی ها جنبه کج فهمی دارد/ ما عملا سه روز از دنیا عقب هستیم / این لج و لجبازی درست نیست
  • مخالفت با تعطیلی شنبه با استدلال ارتباط با یهودی ها جنبه کج فهمی دارد/ ما عملا سه روز از دنیا عقب هستیم / این لج و لحبازی درست نیست
  • فعال‌سازی بانکداری اینترنتی در بانک ملت بدون مراجعه حضوری
  • مدیرعامل بانک سینا تغییر کرد/ ابدالی سرپرست شد
  • مدارس چند شهر خوزستان فردا سه‌شنبه تعطیل شد
  • بیشترین و کمترین تعطیلات رسمی از آن کدام کشور است؟
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • سقف تراکنش‌های بانکی بانک رفاه کارگران افزایش یافت
  • «روز کارگر» تعطیل رسمی است