Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه پیچ و مهره فروشان گفت: در حال حاضر در کشور فقط ۵۰ درصد از کالای پیچ و مهره تولید داخلی می‌شود و ۵۰ درصد دیگر را از طریق واردات تأمین کرده که این واردات به‌سختی انجام می‌شود. نورالدین مهری در گفت‌وگو با میزان، درباره وضعیت تولید و موانع و مشکلات پیچ و مهره در بازار گفت: تولید کشور در همه صنف‌ها دچار مشکل شده است عمده مشکلات تولید پیچ و مهره در بحث محصول است زیرا محصولی چون مفتول به‌اندازه کافی به تولیدات عرضه نمی‌شود بنابراین دچار مشکل شده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتحادیه پیچ و مهره فروشان گفت: اگر به میزان کافی مفتول به تولیدکنندگان عرضه شود از مشکلات تولید کاسته می‌شود و چون دولت نظارتی نمی‌کند تولیدکنندگان مفتول، قبل از تبدیل مفتول، مواد خود را به‌صورت شمش تولید کرده و صادرات می‌کنند.

مهری بیان کرد: در بخش‌های آلیاژی نیز کسری مواد وجود دارد و نظارت کافی نیز از طرف دولت صورت نمی‌گیرد.

وی درباره وضعیت صادرات پیچ و مهره گفت: بازار نیاز مبرم به پیچ و مهره دارد بنابراین صادرات صورت نمی‌گیرد حتی کمبود در بازار وجود دارد و این کمبود باعث گرانی در قیمت‌ها شده است.

مهری در خصوص میزان واردات پیچ و مهره گفت: در حال حاضر واردات پیچ و مهره صورت می‌گیرد ولی وزارت صمت بدون اینکه اطلاعاتی از کف بازار بگیرد ثبت سفارش قسمت‌های عمده پیچ‌مهره را محدود کرده و همین مسئله نیز باعث گرانی شده است.

رئیس اتحادیه پیچ و مهره فروشان درباره علت عرضه محصولات خارجی در بازار پیچ و مهره گفت: هیچ کشوری در دنیا تمام پیچ و مهره موردنیاز خود را تولید نمی‌کند زیرا برخی از کالاها مقرون‌به‌صرفه نیستند که در داخل کشور تولید شوند بنابراین تمامی کشورها ۱۰ الی ۱۵ درصد از کالاهای خود را وارد می‌کند.

مهری اذعان کرد: در حال حاضر در کشور فقط ۵۰ درصد از کالای پیچ و مهره تولید داخلی می‌شود و ۵۰ درصد دیگر را از طریق واردات تأمین کرده که این واردات به‌سختی انجام می‌شود.

وی افزود: بدون کارشناسی از ثبت سفارش جلوگیری کردند و حتی پیگیری نمی‌کنند که کدام پیچ و مهره‌ها تولید می‌شود. و کدام پیچ و مهره نیاز به واردات دارد و تولید نمی‌شود.

مهری اظهار کرد: اگر به میزان کافی محصول در اختیار تولیدکنندگان قرار دهند ۸۰ درصد نیاز داخلی کشور را برطرف می‌کند ولی در حال حاضر به علت نبود مفتول و عدم نظارت دولت تولید افزایش پیدا نکرده است.

رئیس اتحادیه پیچ و مهره فروشان گفت: بعضی از تولیدکنندگان به‌جای اینکه مفتول را برای پیچ و مهره به‌کار ببرند اختصاص به تولید قطعات دیگری داده و چون نظارتی وجود ندارد برخی از تولیدکنندگان سوءاستفاده می‌کنند.

مهری بیان کرد: از فولاد آلیاژی ایران در یزد گله‌مندیم زیرا باید ۴۵ هزار تن مفتول آلیاژی را در اختیار تولیدکنندگان قرار دهند ولی این امر انجام نمی‌شود و شاید فقط ۳۰ درصد مفتول آلیاژی در اختیار تولیدکننده قرار داده می‌شود.

وی در خصوص علت کمبود عرضه محصول آلیاژی گفت: برخی این مفتول آلیاژی را به‌صورت شمش، خام فروشی و صادرات می‌کنند و به‌این‌علت دچار کمبود شده‌ایم درصورتی‌که ۴۵ هزار تن مقداری نیست که نتوانند به تولیدکننده داخلی پیچ و مهره عرضه کنند.

مهری اظهار کرد: بنابراین مفتول اولیه را می‌توانند به تولیدکننده بدهند ولی این امر صورت نمی‌گیرد و دولت هم نظارتی نمی‌کند درصورتی‌که پیچ و مهره در اکثر صنایع کالاها و عمده اتصالات به‌کاربرده می‌شود.

رئیس اتحادیه پیچ و مهره فروشان گفت: طی ۱۵ سال گذشته ۱۷۵ کارخانه تولید پیچ و مهره تعطیل‌شده و این تعداد کارخانه‌ها در حال حاضر به ۴۰ کارخانه رسیده است.

 

بیشتر بخوانید: افزایش ۴ برابری برنامه‌های حمایتی صنایع کوچک در سال جاری

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی پیچ و مهره واردات

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی پیچ و مهره واردات حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۲۴۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای مستقیم فولاد هرمزگان ۱۵ درصد فراتر از طراحی کارخانه

هرمزگان-جام جم انلاین-مدیر احیا مستقیم شرکت فولاد هرمزگان با اشاره به اینکه برای رکورد زنی تولید واحد احیای مستقیم افزایش کمیت همراه با حفظ کیفیت مدنظر بود، گفت: تولید این واحد در فروردین‌ماه امسال ۱۵ درصد بالاتر از طراحی کارخانه بوده که در واقع بهترین عملکرد یک واحد احیا مستقیم با این ظرفیت تولید نسبت به طراحی در سطح ایران محسوب می‌شود. 

 

علیرضا نجار قویدل  در تشریح جزئیات این خبر افزود: در فروردین ‌ماه امسال واحد احیا مستقیم موفق به ثبت چهار رکورد تولید روزانه و همچنین رکورد تولید ماهیانه آهن اسفنجی به میزان ۱۷۰ هزار و ۳۰۰ تن شد.

وی بیان کرد: نخستین رکورد روزانه مجموع دو مدول به میزان پنج هزار و ۹۵۸ تن در ۱۳ فروردین‌، دومین رکورد روزانه مجموع دو مدول به میزان پنج هزار و ۹۷۶ تن در ۱۸ فروردین‌، سومین رکورد روزانه مجموع دو مدول به میزان ۶ هزار و ۵۱ تن در تاریخ ۱۹ فروردین‌ و چهارمین رکورد جدید روزانه مجموع دو مدول به میزان ۶ هزار و ۸۶ تن در ۲۲ فروردین‌ ثبت شده است.

مدیر احیا مستقیم شرکت فولاد هرمزگان اظهار کرد: همچنین رکورد ماهیانه مدول A به میزان ۸۴ هزار و ۱۴۳ تن و رکورد ماهیانه مدول B به میزان ۸۶ هزار و ۱۵۷ تن و در مجموع به میزان ۱۷۰ هزار و ۳۰۰ تن در فروردین‌ امسال انجام شده است.

وی یادآور شد: باتوجه به اینکه بیش از ۱۴ سال از عمر مدول‌های واحد احیا مستقیم می‌گذرد، برای داشتن یک تولید بهینه همراه با افزایش نرخ تولید، ضروری است یک برنامه‌ریزی چند ماهه انجام شود که همکاری انجام شده در تمامی واحدهای بهره‌برداری و سایر واحدهای شرکت، باعث شد واحد احیا مستقیم بتواند این نتیجه را کسب کند.

نجار قویدل خاطرنشان کرد: در بهمن‌ماه سال گذشته، مدول A واحد احیا مستقیم یکی از بزرگ‌ترین تعمیرات اساسی تاریخ فولاد هرمزگان را از ابتدای راه‌اندازی از لحاظ نفر ساعت و تعداد روزهای شات‌دان تجربه کرد که کیفیت خوب آن باعث شد این نتایج بی‌نظیر ثبت شود.

وی با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در شات‌دان، تصریح کرد: در شات‌دان گذشته فعالیت‌های بزرگی نظیر تعویض کمپرسورها، اقدامات اساسی روی ریفرمر از جمله تعویض تیوب و شارژ کاتالیست و همچنین تعمیرات اساسی بر روی سیستم آب و تجهیزات آب‌رسانی انجام شد.

این مسوول ادامه داد: همچنین از این محل، راه‌اندازی واحد احیا مستقیم بعد از یک توقف سرد و طولانی انجام شد که با همکاری همه کارکنان درگیر در این واحد و واحدهای پشتیبانی به‌خوبی انجام و این فعالیت مهم باعث شد میزان توقفات به‌صورت روزبه‌روز کاهش و ریت تولید افزایش یابد.

نجار قویدل اظهار کرد: این روند خوب در سال جدید نیز ادامه یافت و فولاد هرمزگان شاهد رشد تولید آهن اسفنجی از نظر کیفیت و کمیت بود.

 

قویدل ابراز کرد: این افزایش تولید بدون هیچ پروژه ریومپ رخ‌ داده است که حاصل بهبود فرایندها، تدارکات خوب، ارسال مواد اولیه کیفی به واحد، پیگیری و اقدامات ساعتی، روزانه و شیفتی بسیار مناسب در تمامی قسمت‌های واحد احیا مستقیم بوده است.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه در واحد احیا مستقیم این میزان افزایش کمیت با حفظ کیفیت بوده است، به‌طور قاطع می‌توان اشاره کرد که این بهترین عملکرد یک واحد احیا مستقیم بدون ریومپ با این ظرفیت تولید نسبت به طراحی در کل ایران هستیم.

 

رییس دفتر فنی تولید احیا مستقیم شرکت فولاد هرمزگان نیز اظهار کرد: بهبود فرایند تولید و افزایش بهره‌وری در راستای رکوردشکنی واحد احیا مستقیم فولاد هرمزگان در فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳ موفق به ثبت تولید ماهیانه جدیدی به میزان ۱۷۰ هزار و ۳۰۰ تن آهن اسفنجی شد.

حمید نظرنژاد افزود: این رکورد ارزشمند در حالی به دست آمد که آخرین رکورد ماهیانه مربوط به فروردین سال ۱۴۰۱ به میزان ۱۶۵ هزار و ۱۰۱ تن بود.

وی بیان کرد: در فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳ قبل از تحقق رکورد ماهیانه شاهد تحقق رکوردهای روزانه مدول A و دو مدول بوده‌ایم که این رکوردهای تولید برای محصول آهن اسفنجی در صنعت فولاد بسیار قابل‌توجه بوده و نشان از پیشرفت و عملکرد برتر واحد آهن‌سازی فولاد هرمزگان است.

این مسوول اظهار کرد: این عملکرد برتر در نتیجه بهبود فرآیندهای تولید، بهره‌وری بالا و کاهش توقفات و افزایش تولید و مهم‌ترین بعد ارزشمند رکورد این است که این مهم در حالی رخ داد که تغییراتی برای افزایش ظرفیت زیر سقف در واحد انجام نشده است.

نظرنژاد ادامه داد: تحقق این رکوردهای تولید نتیجه همت و تلاش مستمر تیم‌های کاری، بهبود فرآیندهای تولید و همدلی در مدیریت عملیات بوده است.

دیگر خبرها

  • احیای مستقیم فولاد هرمزگان ۱۵ درصد فراتر از طراحی کارخانه
  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
  • سهم ۱۹ درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • سهم۱۹درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • نخستین کارخانه تولید سیمان کربن صفر ساخته شد
  • بازار برنج را بدون حمایت دولت نمی‌توانیم مدیریت کنیم
  • پیشنهاد دولت برای افزایش تعطیلی هفته چه روزی است؟
  • بهادری جهرمی: بخشی از حقابه ایران از هیرمند دریافت شده/ نظر دولت درباره تعطیلی آخر هفته
  • توضیحات بهادری جهرمی درباره تعطیلی آخر هفته
  • بدون حمایت دولت نمی‌توانیم بازار برنج را مدیریت کنیم