Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - استاندار کردستان گفت: در چهار ماهه نخست سال‌جاری ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار  ترانزیت کالا در مرز باشماق داشته‌ایم که نشان از ۱۰ میلیارد دلار درآمد برای کشور است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  سنندج، بهمن مرادنیا ظهر امروز در جلسه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان که در سالن شهدای گمنام استانداری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: رفتارهای بی‌رحمانه برخی از مسئولان موجب آزردگی خاطر مردم خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با تاکید بر اینکه اگر دام به سمت شهرهای مرزی و از مرز خارج شد، حتما برخورد شود، افزود: خودروهای حامل دام‌ که در سطح استان و شهرستان‌ها تردد کرده، قاچاق نیست و کسی حق ندارد با مردم عادی برخورد کنند، چرا مسئولان مردم را با این شرایط اقتصادی اذیت می‌کنند؟

استاندار کردستان تصریح کرد: نیروی انتظامی و جهاد کشاورزی به هیچ عنوان حق توقیف دام داخل استان و حین خروج از استان به استان‌های دیگر را ندارند.

وی به ضرورت ساماندهی مرزها اشاره کرد و گفت: مسائل و مشکلات مطرح شده به بخش ساماندهی مرتبط بوده و باید ساماندهی سریعا اجرایی شود، اگر مرز برای کشور مهم و اهمیت دارد باید مشکلاتش نیز به سرعت انجام بگیرد.

مرادنیا با تأکید بر اینکه شعارهایمان را به عملکرد خود نزدیک کنیم، خاطر نشان کرد: اگر شعار فرصت‌های خوب به واسطه مرزی بودن کردستان می‌دهیم، باید عملکردها هم بالا باشد که خوشبختانه در چهار ماهه نخست سال‌جاری 2 میلیارد و 400 میلیون دلار  ترانزیت کالا داشته‌ایم که نشان از 10 میلیارد دلار درآمد برای کشور است.

کرونا و کاهش صادرات در مرز باشماق مریوان/ زنگ خطری که باید مسئولان جدی بگیرندوعده‌های دولتمردان در مرز باشماق چه زمانی اجرایی می‌شود؟مهم‌ترین مرز رسمی ایران و عراق در گیر و دار مشکلات 15ساله؛ آیا مشکلات "مرز باشماق" ساماندهی می‌شود؟+فیلم

وی خطاب به مسئولان متولی بیان کرد: چرا مشکلات کوچک را به مشکلات بزرگ وانمود می‌کنیم، خواهشا حل مشکلات مرزها را سرعت ببخشید، همه متولیان باید در این راستا کمک کنند.

استاندار کردستان به معضل نبود آتش‌نشانی در گمرک باشماق اشاره کرد و بیان داشت: اجازه ندهیم اتفاقی بدی رخ دهد، در غیر این‌صورت هیچ کس نمی‌تواند پاسخ‌گو باشد، ما در مقابل برخی از تهدیدات به راحتی عبور می‌کنیم در حالی‌که باید در برابر این مشکلات، جان، مال و حیثیت استان پاسخ‌گو باشیم.

وی با بیان اینکه عدم تشکیل پرونده‌های قاچاق در  5 تا 6 ماهه اخیر توسط اداره پست استان هیچ‌گونه توجیهی ندارد، اظهار کرد: اگر خلاف صورت گرفته باید سریعا منعکس و برخورد صورت گرفته و جلوی تخلفات ارسال محموله‌ها در حوزه پست گرفته شود.

مرادنیا با تأکید بر اینکه فرمانداری‌ها و دستگاه‌های کاشف تخلفات را مکتوب و سریعا ابلاغ کنند، یادآور شد: تاخیر موجب از دست دادن زمان و باز کردن راه تخلفات برای دیگر افراد است، سزاوار نیست مال مردم 4 ماه بلاتکلیف بماند.

انتهای پیام/484/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مرز باشماق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۲۴۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گاف دولتی در اعلام خودرو‌های وارداتی دپویی

طی یک ماه گذشته ارقام متفاوتی از خودرو‌های وارداتی دپو شده در گمرکات کشور و مناطق آزاد منتشر شده است؛ به طوری که وزیر صمت خودرو‌های متوقف مانده در گمرکات را ۵۰ هزار دستگاه اعلام کرده، این در شرایطی است که معاون وی و رییس سازمان توسعه تجارت مدعی است، ۱۳ هزار خودروی وارداتی دپو شده است.

به گزارش دنیای اقتصاد، با این حال احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد، ماه گذشته اعلام کرد ۲۰هزار دستگاه خودرو در آستانه ورود به گمرکات کشور قرار دارند.

از بین سه عدد اعلام شده در مورد تعداد خودرو‌های دپویی در گمرکات کشور، مشخص نیست کدام مسوول دولتی، گاف داده است چرا که این ارقام هیچ کدام با یکدیگر سنخیتی ندارند.

۵۰هزار، ۱۳هزار یا ۲۰ هزار خودروی وارداتی در گمرکات کشور دپو شده است؟

اعلام این ارقام این سوال را مطرح می‌کند که اصولات چه ضرورتی در دپوی وارداتی‌ها وجود دارد و با توجه به واردات قطره چکانی که رانت عظیمی را در بازار شکل داده چرا خودرو‌ها باید در گمرکات دپو شوند؟

واردات خودرو از سال ۱۴۰۱ همراه با ثبت نام از متقاضیان این نوع خودرو‌ها کلید خورد این در شرایطی است که آیین نامه ثانویه آن نیز در دی ماه ۱۴۰۲ ابلاغ شد.

بنابر وعده سیاستگذار قرار بر واردات ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو در سال ۱۴۰۲ بود حال آنکه اخبار از واردات بیش از ۱۱ هزار محصولات خبر می‌دهند.

با این حال اخبار متعددی از خودرو‌های موجود در گمرکات و یا روی کشتی و یا در کشور مبدا شنیده می‌شود.

اخباری متناقص و متفاوت که در عمل تنها اعتماد متقاضیان را به وعده سیاستگذار کمرنگ کرده است.

دیگر خبرها

  • ۳۵۶ مورد کارت بازرگانی جدید در کردستان صادر شده است
  • صادرات ۱۴۷ هزار تن انواع کالا از گمرکات مازندران
  • صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد
  • تامین ۴ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار برای کالا‌های اساسی در مرکز مبادله
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • رشد ۶۵ درصدی ترانزیت مبدأ در مرز باشماق
  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان
  • گاف دولتی در اعلام خودرو‌های وارداتی دپویی