Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@14:39:34 GMT

۲۳ درصد بودجه شهرداری خرم آباد محقق شده است

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۲۴۷۹۲

۲۳ درصد بودجه شهرداری خرم آباد محقق شده است

سرپرست شهرداری خرم‌دره گفت: وجود کوچه‌های خاکی، شهروندان خرم‌دره‌ای را آزار می‌دهد.

به گزارش ایمنا، قربان‌علی نقی‌لو با بیان اینکه رسانه یکی از ابزار تأثیرگذار در همه جوامع است، اظهار کرد: خبرنگاران پل ارتباطی بین مردم و مسئولان هستند، به همین خاطر انتظار داریم شهرداری را در رسیدن به اهداف خود یاری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ایجاد آرامش در جامعه یکی از کارکردهای خبرنگاران است، خاطرنشان کرد: بزرگ‌ترین هنر یک خبرنگار صداقت، صراحت و امانت‌داری است که تحقق این امور اعتماد مردم و مسئولان را در پی خواهد داشت.

سرپرست شهرداری خرم‌دره با بیان اینکه بودجه ۱۴۰۰ شهرداری خرم‌دره ۵۲ میلیارد تومان است که ۲۰ میلیارد تومان از این بودجه حقوق و هزینه‌های جاری و مبلغ ۳۲ میلیارد تومان نیز هزینه عمرانی، خدمات شهری و فضای سبز است، تصریح کرد: در طول چهار ماهه اول امسال ۱۲ میلیارد تومان معادل ۲۳ درصد از این بودجه تحقق پیدا کرده که ۸ میلیارد تومان از محل ارزش‌افزوده و کمک سازمان‌های شهرداری بوده است.

نقی‌لو با بیان اینکه در همین مدت نیز ۱۴ میلیارد ۳۶۰ میلیون تومان هزینه شده که دو میلیارد تومان بدهی سال‌های گذشته و شش میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان نیز حقوق بخش اداری، خدماتی، فضای سبز و بخش‌های مختلف بوده است، افزود: پنج میلیارد و ۶۶۰ میلیون تومان نیز مربوط به هزینه‌های عمرانی است.

وی با بیان اینکه درآمد سرانه در این شهر حدود ۹۵۰ هزار تومان است در حالی که این درآمد در شهرهای مجاور بالای یک میلیون تومان است، تاکید کرد: از این سرانه ۶۶۰ هزار تومان شامل مصارف جاری دستمزد و حقوق بوده و ۵۹۰ هزار تومان نیز شامل بخش‌های خدماتی و عمرانی در سطح شهر است.

سرپرست شهرداری خرم‌دره با تاکید بر اینکه با توجه به این توان مالی باید در مصارف بودجه دقت‌نظر فراوانی وجود داشته باشد، اضافه کرد: بایستی رشد بودجه و توان مالی شهرداری خرم‌دره افزایش یابد تا شاهد مرتفع شدن نیازهای اساسی شهر باشیم.

نقی‌لو با تاکید بر اینکه در حال حاضر یکی از دغدغه‌های خرم‌دره این است که این شهر ۱۵۰ کوچه خاکی دارد، ادامه داد: اکثر خیابان‌های شمالی و جنوبی شهر نیاز به روکش آسفالت دارند.

سرپرست شهرداری خرم‌دره با بیان اینکه از دیگر اولویت‌های شهر خرم‌دره که از مطالبات مردمی نیز به شمار می‌رود احداث یک پارک عمومی خوب و بزرگ است، گفت: خرم‌دره دارای چند پارک محله است اما پارکی که در شأن شهروندان باشد، نداریم.

نقی‌لو با تاکید بر اینکه یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های شهرداری‌ها ایجاد درآمدهای پایدار است، خاطرنشان کرد: ایجاد منابع درآمدی، گامی مؤثر در راستای رشد و توسعه روزافزون شهرداری‌ها است؛ پس باید اهتمام لازم در زمینه جذب سرمایه‌گذار با توجه به پتانسیل‌های شهر خرم‌دره وجود داشته باشد، اما متأسفانه طی سال‌های گذشته توفیقی در این زمینه نداشتیم.

منبع: ایسنا

کد خبر 514739

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران شهر شهرداری خرم دره شهرداری آسفالت معابر بودجه شهرداری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق میلیارد تومان میلیون تومان تومان نیز نقی لو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۲۴۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجازه تصمیم‌گیری نادرست در حوزه طرح جامع شهر قم را نمی‌دهیم

عضو شورای شهر قم با اشاره به اهمیت شهرسازی اسلامی گفت: بعد از طرح جامع سوم که بعد از انقلاب داشته‌ایم، دیگر نمی‌گذاریم مطابق تئوری‌ها و رفتارهای گذشته برای شهر قم تصمیم‌گیری شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، نشست خبری رؤسای کمیسیون‌های تخصصی شورای اسلامی شهر قم در آستانه روز شورا در سالن رضوان شهرداری قم برگزار شد.

مجتبی سبحانی ثابت عضو شورای شهر قم در این نشست اظهار داشت: در سال نخست دوره ششم شورای اسلامی شهر قم، سیاست‌گذاری‌ها و اهداف تعیین شد و مطابق این سیاست‌ها در حال حرکتیم.  

اهمیت حراست از باغ‌های شهر قم 

وی با بیان اینکه بودجه شهرداری قم متناسب با این سیاست‌ها تعیین می‌شود، افزود: در زمینه آتش‌نشانی و سیستم‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری آتش‌نشانی که با جان شهروندان در ارتباط است، پیگیری‌های مطلوبی شده و فرایندها در زمینه تسریع خدمات به شهروندان انجام شده است.  

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی قم با تأکید بر اینکه کیفی سازی و ابنیه‌سازی فضای سبز در دستور کار این کمسیون قرار دارد، تصریح کرد: سیستم آبیاری و کاشت درختان مثمر در بوستان‌های سطح شهر در حال پیگیری است و بودجه لازم برای توسعه زیرساخت‌ها در بوستان‌ها مثل تقویت مجموعه‌های فرهنگی که فعالیت دارند، تعریف و پیش‌بینی‌شده است.  

سبحانی ثابت با اشاره به اهمیت حراست از باغ‌های شهر قم ادامه داد: در راستای حفظ تمام باغ‌های سطح شهر درخواست تدوین شناسنامه داده شده است.  

وی با بیان اینکه دفن شهیدان گمنام در بوستان‌های شهری بسیار اثرگذار بوده، عنوان کرد: به‌منظور حفظ هویت فرهنگی شهر در بوستان‌ها، پنج نقطه از سطح شهر شناسایی و شهیدان گمنام در این پنج نقطه دفن شدند. 

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی قم با اشاره به پروژه نقاط آب‌گرفتگی در سطح شهر عنوان کرد: در ابتدا بیش از 25 نقطه در هر منطقه شهر، درگیر معضل آب‌گرفتگی بودند که پس از شناسایی ،80 درصد از این نقاط رفع شد.

سبحانی ثابت معیشت مردم را از اهم موضوعات دانست و گفت: سیاست‌گذاری‌های خوبی در سازمان میادین و تره‌بار شهرداری قم در حال انجام است تا بتوانیم در بازارها وارد شویم و در شکست نرخ قیمت‌ها تأثیرگذار باشیم.

معماری و شهرسازی اسلامی چالش مهم در شهر قم

روح‌الله امراللهی دیگر عضو شورای شهر قم نیز در این نشست اظهار داشت: سه موضوع تملک، شهرسازی الکترونیک و معماری و شهرسازی اسلامی در کمیسیون معماری و شهرسازی مطرح است.

وی با بیان اینکه در مباحث اجرایی چون پروژه‌های تملک موفق عمل کرده‌ایم، افزود: در بحث تملکات، 13 خیابان از برنامه پیش‌بینی‌شده برای بازگشایی 16 خیابان، در سطح شهر بازگشایی‌شده و این موضوع در هفت سال گذشته اتفاقی کم‌نظیر و بی‌سابقه است و تا حدودی ساختار معابر شهری تکمیل‌شده است.

وی با تأکید بر اهمیت شهرسازی الکترونیک بیان کرد: با هوشمند سازی حوزه شهرسازی در حوزه نقل و انتقالات موفق بوده‌ایم که در کاهش آمار مراجعات حضوری شهروندان به شهرداری مؤثر بوده است.

امراللهی با بیان اینکه به دلیل بعضی از موضوعات حقوقی ما هنوز به صدور پروانه در یک هفته نرسیده‌ایم، ادامه داد: هدف اصلی کمسیون معماری و شهرسازی بر این است تا مجموعه کار نظام‌مهندسی را از شهرداری مستقل کنیم و نظارت بر اجرا را در مرحله بعد قرار دهیم.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر قم گفت: عملکردمان درمباحث زیرسازی سیستم، در حوزه بانک‌های اطلاعاتی کم‌نظیر بوده است.

وی معماری و شهرسازی اسلامی را چالش مهم در شهر قم دانست و خاطرنشان کرد: تلاش ما در زمینه معماری و شهرسازی اسلامی سطحی بوده است.

امراللهی گفت: عملکرد ما نسبت به شهرهای دیگر موفق بوده و دیگر وضعیت اجرای سلبی، تندیس و سنتوری در نماهای ساختمان‌های شهر قم وجود ندارد.

وی با بیان اینکه معماری و شهرسازی اسلامی دغدغه نمایندگان منتخب شهر قم است، افزود: بعد از طرح جامع سوم که بعد از انقلاب اسلامی داشته‌ایم، دیگر نمی‌گذاریم مطابق تئوری‌ها و رفتارهای گذشته برای شهر قم تصمیم‌گیری شود.
سرانه عمرانی برای هر نفر در قم 10 میلیون تومان

مجید اخوان دیگر عضو شورای شهر قم نیز در این نشست اظهار داشت: کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای اسلامی شهر وظیفه نظارت، تدوین و اجرا را بر عهده دارد.  

وی افزود: از هزینه‌های جاری شهرداری اعم از پرسنل و هزینه‌های اداری و تشکیلاتی، هزینه‌های ضروری در اولویت قرار می‌گیرد.  

رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای اسلامی شهر قم با اشاره به بودجه شهرداری قم در سال جاری، خاطرنشان کرد: با وجود اینکه بودجه شهرداری قم در نیازهای شهری و مباحث توسعه و عمران شهری با توجه به کمبودهای سنواتی جوابگو نیست، اما شاهد رشد مناسبی هستیم.

اخوان ادامه داد: همه تلاش مجموعه شورای اسلامی شهر بر این است تا دریافت عوارض با رشد معتدلی انجام شده و فشاری محتمل شهروندان نشود.

 وی با بیان اینکه بخشی از بودجه نقدی و غیر نقدی است، تصریح کرد: از 14 هزار 200 میلیارد، 2,500 میلیارد تومان بودجه جاری شهرداری قم است که شامل حقوق و دستمزد کارکنان و پرسنل و کمک به سازمان‌هایی چون سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی است.

رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای اسلامی شهر قم هزینه نگهداری شهر را هزار میلیارد تومان در سال دانست و گفت: روزانه 3 میلیارد تومان هزینه رفت‌وروب سطح شهر و نگهداری فضای سبز است.

 اخوان سرانه عمرانی برای هر نفر را 10 میلیون تومان عنوان کرد و افزود: 11 هزار و 300 میلیارد تومان برای امور عمرانی شهر صرف می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح سوال از شهردار مشهد مقدس کلید خورد
  • افزایش ۳.۶ برابری سرانه بودجه شهرداری استان
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • دولت توانسته بخش قابل توجهی از اهداف خود برای رفع ناترازی‌ها و مشکلات اقتصادی را محقق کند
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • بودجه شهرداری‌های زنجان ۳ برابر شد
  • هاشمی: امروز آرزوی دیرینه ورزش محقق شد / نسبت به سال گذشته، ۹۴ درصد رشد در افتتاح پروژه‌ها داشته‌ایم +فیلم
  • مونوریل قم از خواب زمستانی بر می‌خیزد
  • مونوریل قم پس از ۱۰ سال وقفه از سر گرفته می‌شود
  • اجازه تصمیم‌گیری نادرست در حوزه طرح جامع شهر قم را نمی‌دهیم