Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس پیرامون وزیرپیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: دکتر عیسی زارع پور را جوانی ارزشی میدانم که می تواند دغدغه های ما درمورد آسیب های فضای مجازی را کم کند و با کارنامه موفقی که در حوزه فناوری اطلاعات دستگاه قضایی داشت و برنامه جامعی که برای وزارت ارتباطات ارائه داده است امیدواریم با رای قاطع مجلس مشغول به کار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام مجید نصیرایی نماینده مردم طبس در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از وزیر پیشنهادی آموزش و پروزش به خبرنگار "ناطقان" گفت: ما ترکیب کلی کابینه را مثبت می دانیم و چهره های شناخته شده و بزرگی را در لیست وزرای پیشنهادی شاهد هستیک اما نسبت به وضعیت پیشنهادی وزیر آموزش و پرورش ابهامات جدی وجود دارد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس پیرامون وزیرپیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: دکتر عیسی زارع پور را جوانی ارزشی میدانم که می تواند دغدغه های ما درمورد آسیب های فضای مجازی را کم کند و با کارنامه موفقی که در حوزه فناوری اطلاعات دستگاه قضایی داشت و برنامه جامعی که برای وزارت ارتباطات ارائه داده است امیدواریم با رای قاطع مجلس مشغول به کار شوند.

عضو فراکسیون روحانیون مجلس گزینه پیشنهادی وزارت کار و امور اجتماعی را نیز جوانی خوش فکر و خلاق دانست و ابراز داشت: عبدالملکی را چهره ای خوش سابقهٰ، پرانرژی و برنامه محور دیدم که با یک تیم متخصص و کاردان بخوبی از پس این مسئولیت برخواهد آمد.

نماینده مردم طبس در واکنش به زمزمه هایی که در مخالفت با برخی اجزاء کابینه پیشنهادی ابراز می شود، تاکید کرد: بالاخره آیت الله رئیسی منتخب مردم هستند و افرادی را انتخاب کردند که توان پیشبرد برنامه هایش را داشته باشند و هر ترکیب دیگری هم به مجلس معرفی می شد باز شاهد انقلت هایی بودیم که این تفاوت نگاه ها طبیعی است.

نصیرایی با اشاره به وزرای پیشنهادی اقتصاد و اطلاعات گفت: آقایی خطیب از چهره های مورد اعتماد نظام هستند که برای تصدی دستگاه امنیتی کشور معرفی شدند و دکتر خاندوزی هم جوانی انقلابی و عالم است که نقشه برون رفت از میدان مین مشکلات اقتصادی را می داند و با حمایت یکپارچه مجلس از ایشان امیدواریم فضا برای حضور پرقدرت ایشان و حلس مشکلات معیشتی مردم هموار شود.

برچسب ها: نصیرایی ، طبس ، زارع پور ، ارتباطات ، خطیب ، رای اعتماد ، خاندوزی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: نصیرایی طبس زارع پور ارتباطات خطیب رای اعتماد خاندوزی فناوری اطلاعات زارع پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۲۵۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود

صالح اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اثرگذاری فضای مجازی در شرایط امروز کشور اظهار کرد: امروز در کشور دو کلان مسئله ناظر به فضای مجازی داریم که باید بر روی آن کار کنیم.

وی افزود: کلان مسئله اول همبستگی اجتماعی و کیان ایران است بعضاً در فضای مجازی شاهد اخبار و مطالب نادرست هستیم که بحث همبستگی اجتماعی و سرمایه اجتماعی را تحت تأثیر قرار داده و می‌تواند باعث مشکلاتی در کشور شود.

وی با بیان اینکه کلان مسئله دوم خانواده ایرانی است، تصریح کرد: خانواده ایرانی به مثابه یک کل منسجم است که یکی از محورهای اصلی آن تربیت است اما به نظر می‌رسد این نهاد اجتماعی در نسبت با فضای مجازی دچار اعوجاج شده است.

اصغری اضافه کرد: فضای مجازی یکی از فرصت‌های خانواده‌ها محسوب می‌شود که متأسفانه شاهد آن هستیم بعضاً مخاطرات آن در خانواده پررنگ شده است.

وی با بیان اینکه باید فعالیت‌های ترویجی را در قالب کمپین‌های مردمی جلو ببریم، اضافه کرد: ما در سازمان مرکز سواد مجازی سازمان سراج تلاش می‌کنیم گروه‌ها و مجموعه‌های مردمی را که دغدغه بهبود شرایط اجتماعی-خانوادگی را در مدل خرد را دارند همراهی کنیم و نیازهای آنان را برطرف کنیم.

مسؤول مرکز سواد سازمان فضای مجازی سراج تصریح کرد: جنس فعالیت‌های اجتماعی ارگانیک و مردم برای مردم را باید تقویت کنیم.

این مدرس دانشگاه بیان کرد: حاکمیت و دولت عزم خوبی برای حل مسائل حوزه رسانه و فضای مجازی دارند اما الگوی مردم برای مردم یک الگوی مکمل محسوب می‌شود.

وی گفت: نباید و نمی‌توانیم به عنوان یک جامعه پویا منتظر باشیم تا همه اقدامات از سوی ساختارهای دولتی انجام شود بلکه باید توان خود در سطح خرد تقویت کرده و با احساس مسؤولیت اجتماعی نسبت به مسائلی همچون خبر جعلی دغدغه داشته باشیم.

اصغری تاکید کرد: در جامعه باید الگوهای موفق کوچک را توسعه و رسانه‌ای نمائیم.

وی در پایان با بیان اینکه فضای مجازی ما باید انسجام اجتماعی را افزایش دهد نه اینکه این فضا باعث دو قطبی شدن جامعه و اختلاف در جامعه شود، ادامه داد: ایجاد کمپین ملی مواجهه با خبر جعلی یکی از فعالیت‌هایی است که امسال به آن می‌پردازیم.

کد خبر 6088323

دیگر خبرها

  • اجرای بیش از ۱۰ عنوان برنامه در هفته عقیدتی و سیاسی مهرستان
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
  • «ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود