Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر بندرعباس در پنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر بندرعباس ضمن تسلیت ماه محرم و ایام سوگواری با اشاره به اینکه در حوزه مسائل شهری، مسئله بافت فرسوده از دغدغه ی جدی شورا و مردم است ، گفت : تاکنون تلاش‌هایی در جهت احیای بافت‌های فرسوده صورت گرفته است اما بر اساس اعلام شرکت بازآفرینی شهری در سال ۱۳۹۹، ۴۳ درصد شهر بندرعباس را بافت‌های فرسوده تشکیل می‌دهند که نسبت به سال ۱۳۹۶ در این رقم تغییری ایجاد نشده است و آمارها حکایت از برابری سرعت نوسازی با سرعت ایجاد فرسودگی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری بُرنا در هرمزگان ، احمد کناری نژاد، افزود: مشکلات زیست محیطی، مشکلات فرهنگی و آسیب‌های اجتماعی، مشکلات امنیتی، مشکلات کالبدی و عدم تحرک اقتصادی از جمله مشکلات بافتهای فرسوده است که ساکنان این مناطق را در زمینه دریافت سند مالکیت نیز با مشکل مواجه کرده است و همچنین به دلیل مشکلات اقتصادی بسیاری از ساکنان این محلات، مردم این مناطق توانایی پرداخت هزینه های مربوط به بازسازی و نوسازی را ندارند.

به گفته وی موضوع احیای بافت های فرسوده شهری، نیازمند همکاری همه نهادهای دولتی، غیردولتی و خدماتی و پیگیری در سطح کلان و ملی در راستای توسعه متوازن محلات است .

کناری نژاد ،تصریح کرد: با توجه به شیوع سویه های جدید ویروس کرونا، افزایش قدرت انتقال و تشدید عوارض آن، ضروری است کلیه شهروندان، جهت مدیریت پیک پنجم این همه گیری، رعایت تمام پروتکل های بهداشتی را به عنوان بهترین راه پیشگیری در شرایط حاضر تا تکمیل فرایند واکسیناسیون همگانی، به صورت جدی مد نظر قرار دهند.

این عضو شورا عنوان کرد: از شهردار منتخب انتظار داریم حال که با کسب اکثریت آرا، سکاندار مدیریت شهر بندرعباس شده است، همواره شایسته سالاری را خارج از هرگونه تفکر جناحی و یا فشارهای درونی و بیرونی، مبنا و ملاک تصمیم‌گیری‌های خود قرار دهد و با بهره‌گیری از ظرفیت پرسنل توانمند شهرداری، تعامل با دستگاه‌های اجرایی و همچنین برنامه‌ریزی جهت تقویت مشارکت های مردمی در مدیریت شهری، در خدمات رسانی مطلوب به شهروندان و رفع مشکلات شهر بندرعباس، کوشا باشد.

وی با اشاره به اینکه از همه مسئولین اعم از استاندار، فرماندار، نماینده ولی فقیه استان، نمایندگان مجلس و مدیران دستگاه های اجرایی انتظار همراهی بیشتری داریم، مطرح کرد : آنها با همراهی، انسجام، هماهنگی و نگاه سیستمی ما را در تحقق هدف مدیریت یکپارچه شهری که خود از گام های اولیه در رسیدن به توسعه پایدار شهری است، یاری رسانند.

کناری نژاد ابراز کرد: به عنوان نماینده مردم، یکدل و همبسته با دیگر اعضای محترم شورا، فاتحان خط قرمز خود را منافع و حقوق شهروندان و پرسنل شهرداری به عنوان رکن اصلی در پیشبرد بهتر امور می‌دانیم و در خصوص این مسئله با هیچ نهاد و مسئولی تعارف نداریم.

وی در رابطه با دغدغه های نیروهای شهرداری خاطرنشان کرد: اولین دغدغه این نیروها نیاز به عدالت در سیستم اداری است ، پرسنل زمانی می توانند در مسیر خدمت به مردم گام بردارند که از آرامش و امنیت شغلی برخوردار باشند.

عضو شورای شهر بندرعباس اشاره کرد: شایسته سالاری و عدالت حکم می کند که افراد در جایگاه متناسب با توانمندی ها و شایستگی های خود قرار گیرند.

کناری نژاد دومین دغدغه پرسنل شهرداری را موضوع تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی به قراردادی و پیمانی دانست و از شهردار مناطق درخواست کرد : در راستای پیگیری موضوع تغییر وضعیت نیروها، فهرستی از نیروها و سوابق کاری آنها را گردآوری و اقدامات لازم را با لحاظ قانون و عدالت، انجام دهند .

وی به پرداخت بیمه و مطالبات حقوقی کارکنان در بازه های زمانی به عنوان سومین دغدغه کارکنان شهرداری اشاره کرد .

عضو شورای شهر بندرعباس یادآور شد : هر چند در بحث کاهش توان مالی شهرداری تردیدی وجود ندارد اما می‌توان در این راستا، تدابیری اندیشید که از طریق کاهش هزینه‌های جاری شهرداری و ایجاد برنامه عملی در زمینه کسب درآمد پایدار موجبات تقویت بنیان مالی شهرداری را فراهم کرد.

وی ادامه داد: در این زمینه می‌توان از نظر صاحب‌نظران ، مشاوران خبره و کارکنان شهرداری استفاده و با عنایت به قوانین موجود در این مهم اقدامات لازم را انجام داد.

کناری نژاد به روز رسانی و یکسان سازی حقوق را نیز از دیگر دغدغه‌های پرسنل شهرداری دانست و گفت: چرا که میسر نشدن این امر، می‌تواند دل سردی و کاهش راندمان فعالیت و در نتیجه کاهش تعهدات شغلی نیروها نسبت به فعالیت خود را به دنبال داشته باشد. در این زمینه استفاده از نیروهای برابر پایه شغلی و یا اصلاح وضعیت می‌تواند موجب حل مشکل باشد.

کناری نژاد در پایان خاطرنشان کرد: مطالبه از صنایع غرب بندرعباس در راستای پرداخت عوارض آلایندگی به استناد تبصره یک ماده ۳۸ قانون مالیات بر ارزش افزوده، در راستای احقاق حقوق شهروندان است. زیرا اجرای پروژه‌های مختلفی که توسعه شهر را به دنبال دارد، از محلات پرداخت مالیات و عوارض امکان پذیر است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بافت فرسوده صنایع غرب شورای شهر بندرعباس عوارض آلایندگی شهر بندرعباس عضو شورا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۲۶۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲۷ هزار شورا در کشور مشغول خدمت به مردم هستند

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس شورای عالی استان‌ها به شفافیت و درستکاری شورا های شهر تاکید کرد و ادامه داد: ۱۲۷ هزار شورا در سراسر کشور مشغول خدمت به مردم هستند که کوچک‌ترین کم‌ و کاستی آن‌ها مورد نقد مردم قرار می‌گیرد.

شهرام دبیری روز شنبه، هشتم اردیبهشت ماه در همایش شوراها به مقام و جایگاه شورا در نظام مردم سالاری تاکید کرد و گفت: امام خمینی(ره) در جهت ارج نهادن به مردم سالاری به شورای انقلاب دستور تدوین آئین‌نامه تشکیل شوراها برای اداره شهر و روستا ها را دادند و در این راستا نیز یک فصل از قانون اساسی مربوط به شوراها است. 

وی تصریح کرد: شوراهای شهر و روستا به تمامی مشکلات، موانع و نارسایی‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مردم رسیدگی می‌کنند و مردم انتظارات زیادی از عملکرد صحیح و متعهدانه شوراهای اسلامی دارند.

وی بیشترین مشکل را خطاهای ناشی از عدم اشرافیت به قانون و مقررات اعضای شورا دانست و افزود: در شورای عالی استان طرحی برای آموزش تمامی اعضای شوراها و نظارت بر روند این دوره‌ها در دست بررسی است و در این راستا نیز از مجموعه و اعضای شورای فعال تقدیر و قدردانی کرده و از افرادی که در این حوزه کم‌کاری داشته‌اند مورد تذکر قرار می‌گیرند.

دبیری تصریح کرد: شوراهای عالی استان، شهر، بخش و روستا در اسرع وقت در صحنه‌های مختلف از جمله در سیل، زلزله و موارد بحرانی در کنار مردم حضور پیدا کرده و پیگیر حل مشکلات مردم از طریق شهرداری، فرمانداری و بنیاد مسکن هستند.

وی به نقش شوراهای روستا در حل مشکلات و اختلافات روستاییان تاکید کرد و افزود: در گذشته کدخدای روستا مشکلات و اختلافات را حل می‌کردند ولی امروزه شاهد تحقق این امر به وسیله‌های شوراهای روستا هستیم و همچنین شوراهای شهر نیز ۳۴ وظیفه از جمله انتخاب شهردار دارند.

رییس شورای شهر کلانشهر تبریز از نداشتن درآمد پایدار شهرداری‌ها ابراز گلایه‌مندی کرد و گفت: درآمد پایدار شهرداری‌ها حدود ۱۵ درصد است ولی در کل دنیا ۸۰ درصد درآمدهای پایدار شهرداری ها از طریق عوارض تامین می‌شود. 

وی تحقق شعار سال را وظیفه شوراها دانست و تصریح کرد: یکی از وظایف شوراها برنامه‌ریزی برای مشارکت مردم در امور اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و عمرانی است که مطابقت کاملی با تحقق شعار سال دارد و در این راستا نیز باید قدم‌هایی خوبی در این زمینه برداریم.

دبیری تاکید کرد: در برخی از موارد ابزار های اجرایی شورای شهر تعیین نشده‌ است که از مجموعه دولت و استانداری خواستار همکاری و همیاری از طریق فرمانداری‌ها هستیم.

یحیی صدیق جهانی، نماینده شورای برتر استان در این همایش با اشاره به شعار های سالیان گذشته به نقش مردمی در پیشبرد اهداف نظام اسلامی تاکید کرد و افزود: اقتدار نظام جمهوری اسلامی همواره وابسته به حضور و نقش مردم در همه عرصه‌ها است.

وی اقدامات شورای اسلامی روستای علی بیگلو شبستر تشریح کرد و افزود: آسفالت ریزی، جدول‌گذاری، تجهیز معابر ورودی و خروجی روستا به دوربین‌های مداربسته در راستای افزایش امنیت اجتماعی روستاییان، احداث شهرک‌های صنفی و واحدهای کوچک صنفی، احداث بازارچه، احداث واحدهای مسکونی و واحدهای سازمانی برای اقشار نیازمند و محروم، انتقال دامداری‌ها داخل روستا به خارج محدوده طرح هادی روستایی و مدیریت فاضلاب روستا از جمله اقدامات شورای اسلامی با مشارکت مردمی است.

باقر فلاحی، نماینده شورای برتر استان به تعامل لازم میان اعضای شورا تاکید کرد و گفت: رضایتمندی، اعتماد و اطمینان مردم شهرستان عجبشیر نسبت به شورای شهر و شهرداری مثال زدنی است و این به عنوان سرمایه اجتماعی بزرگ برای ما محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد:  دولت باید موانع و مشکلات اداری را در راستای مشارکت مردم در جهش تولید را برطرف کنند. 

وی به تدوین طرح جامع هویت شهری تاکید کرد و افزود: ما در اکثر شهرها شاهد معضلاتی همچون ترافیک و سدمعبر هستیم که با اجرای این طرح می‌توانیم از اتلاف منابع بیت‌المال جلوگیری کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • (تصاویر) زندگی در بافت فرسوده کرمانشاه
  • واحدهای آلاینده سمنان زیر ذره‌بین دستگاه قضا
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • ۱۲۷ هزار شورا در کشور مشغول خدمت به مردم هستند
  • پرداخت تسهیلات وام مسکن را پیگیری کنید
  • وصول عوارض و معوقات آلایندگی محیط زیستی در استان سمنان پیگیری شود
  • پرداخت تسهیلات وام ها را پیگیری کنید
  • وصول عوارض آلایندگی محیط‌زیست در استان سمنان پیگیری شود
  • عزم دولت و شهرداری برای حل مشکلات مناطق جنوبی تهران | از نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند