Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، فناوری‌های احراز هویت همچنان در حال پیشرفت هستند و با حسگر‌ها و الگوریتم‌های پیچیده‌تر، نرخ پذیرش کاذب (FAR) را کاهش داده و تلاش برای هک را مسدود می‌کنند. با این حال، گزینه‌های بیومتریک همچنین باید به راحتی کاربر و ملاحظات محیطی توجه داشته باشند مانند اینکه آیا کاربران مرتباً از دستکش و ماسک صورت استفاده می‌کنند یا خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف مشترک گزینه‌های باز کردن قفل بیومتریک این است که به کاربران اجازه می‌دهند هویت خود را با استفاده از ویژگی‌های فیزیکی شخصی تایید کنند، مهم این است که بدانید کدام رویکرد بهترین محافظت را برای دستگاه شما ارائه می‌دهد. در جدیدترین تلفن‌های هوشمند، کاربران می‌توانند طیف وسیعی از گزینه‌های احراز هویت بیومتریک از جمله تشخیص چهره و اسکن اثر انگشت را برای باز کردن قفل دستگاه خود انتخاب کنند.

گسترش دنیای دیجیتالی سبب شده تا هر ساله تجارت‌های بیشتری به صورت آنلاین انجام شود که این می‌تواند به معنای فرصت‌های تجاری جدید برای شما باشد، البته کلاهبرداران دائماً به دنبال سوء استفاده از هرگونه ضعف در امنیت شما هستند. جدیدترین گوشی‌های سامسونگ، از جمله سری جدید گلکسی S۲۱، دارای سنسور اثر انگشت اولتراسونیک و درون صفحه است که تصویر سه بعدی از اثر انگشت شما را ایجاد می‌کند و نسبت به اثر انگشت خازنی سنتی، ایمن‌تر و دقیق‌تر است.

چرا به رمز عبور قوی احتیاج دارید؟

قبل از بررسی فناوری بیومتریک، توجه به نقش روش‌های بازکردن قفل دستگاه از قبیل گذرواژه‌ها، الگو‌ها و پین‌ها ضروری است. هنگام خارج کردن تلفن خود برای اولین بار از جعبه باید از رمز عبور، پین یا الگویی برای محافظت از دستگاه خود استفاده کنید و به جای اینکه هر بار کد خود را به صورت دستی وارد کنید، با اضافه کردن یک گزینه احراز هویت بیومتریک، می‌توانید از آن به عنوان راهی راحت‌تر برای دسترسی به دستگاه تلفن همراه خود بهره ببرید. 

کدام روش احراز هویت بیومتریک امن‌تر است؟

 به خاطر داشته باشید که اگر کسی رمز عبور، الگو یا پین شما را تشخیص دهد، می‌تواند از آن برای باز کردن قفل تلفن شما، حذف شناسه بیومتریک شما و اضافه کردن رمز شخصی خود استفاده کند. رمز‌ها به دلایلی در همه جا رایج‌ترین نوع احراز هویت هستند، یک رمز عبور قوی باید شامل حداقل ۸ حرف، اعداد، نماد‌ها و یک حرف بزرگ باشد که به خاطر سپردن این رمز برای بسیاری از کاربران دشوار است.

پین‌ها در اصل نسخه ضعیف تری از گذرواژه‌ها هستند و از اعداد تشکیل شده اند، یک پین قوی باید طولانی و حداقل شامل ۸ رقم باشد. برخی از کاربران پین‌ها را ترجیح می‌دهند، زیرا سریعتر روی صفحه کلید تلفن وارد می‌شوند، اما به خاطر سپردن گذرواژه‌های طولانی معمولاً راحت‌تر از رشته‌های طولانی اعداد است.

احراز هویت مبتنی بر الگو اغلب به عنوان شکل تکامل یافته PIN در نظر گرفته می‌شود که در آن اعداد را حذف کرده و با الگوی متصل که توسط کاربر تنظیم شده است، جایگزین می‌کند و شما می‌توانید با کشیدن این الگو روی صفحه قفل تلفن خود را باز کنید. الگو‌ها قطعاً راحت‌ترین و در عین حال ضعیف‌ترین گزینه برای احراز هویت هستند، زیرا ترکیب احتمالی ارقام را بیشتر کاهش می‌دهند و افراد مختلف می‌توانند با دنبال کردن علائمی که پس از رسم الگو بر روی گوشی هوشمند باقی مانده است، رمز شما را حدس بزنند.

روش‌های احراز هویت بیومتریک

تشخیص چهره

تشخیص سریع، آسان و راحت صورت، گزینه‌ای عالی برای بسیاری از کاربران است چرا که باز کردن قفل دستگاه به وسیله تشخیص چهره زمان زیادی را از شما نمی‌گیرد و بلافاصله بعد از تشخیص چهره گوشی هوشمند برای فعالیت باز می‌شود، اما نکته مهم این که تشخیص چهره با محدودیت‌های امنیتی همراه است.

اگر نرم افزار تشخیص چهره، صورت کاربر را در سه بعد ترسیم نکند، احتمال جعل چهره در فرایند احراز هویت افزایش می‌یابد، البته فناوری‌های پیشرفته تشخیص چهره، FAR بالاتری نسبت به گزینه‌های پیشرفته احراز هویت اثر انگشت دارند. علاوه بر این، تشخیص چهره می‌تواند مستعد موارد کاذب مثل استفاده از عینک، آرایش یا نور‌های متفاوت محیط باشد، بنابراین برای امنیت بیشتر سازمان‌هایی که داده‌های حساس را اداره می‌کنند باید اسکن اثر انگشت را در نظر بگیرند.

حسگر‌های خازنی اثر انگشت

اولین روش احراز هویت بیومتریک در تلفن‌های هوشمند، اسکن خازنی اثر انگشت سریع با FARs پایین است که بر خلاف اسکنر‌های نوری اولیه که اساساً از اثر انگشت کاربر عکس می‌گیرند، اسکنر‌های خازنی با لمس یک صفحه رسانا برجستگی‌های اثر انگشت شما را تشخیص می‌دهند. این قابلیت برای اکثر شرکت‌ها انتخاب خوبی است، زیرا اسکنر‌های خازنی فریب نسخه دو بعدی اثر انگشت شما را نخواهند خورد به شرطی که کاربران دستکش نپوشند (مانند برخی از کارگران میدانی).

شناسه اثر انگشت اولتراسونیک

نوع جدیدی از حسگر اثر انگشت به نام شناسه اثر انگشت اولتراسونیک که برای اولین بار در گلکسی S۱۰ و S۱۰ سامسونگ معرفی شد، از امواج مافوق صوت برای ایجاد تصویر سه بعدی از نوک انگشت شما استفاده می‌کند. فریب دادن سنسور اولتراسونیک بسیار سخت‌تر است، زیرا اسکنر علاوه بر الگوی اثر انگشت شما، به خطوط دقیق برجستگی ها، شکاف‌ها و ناهنجاری‌ها نیز اشاره می‌کند. این آپشن توسط الگوریتم یادگیری ماشین سامسونگ پشتیبانی می‌شود که به تشخیص تفاوت‌های اثر انگشت واقعی و کپی‌های جعلی سه بعدی کمک می‌کند.

مزیت مهم دیگر شناسه اثر انگشت اولتراسونیک این است که سنسور از طریق صفحه نمایش کار می‌کند، این بدان معناست که سنسور همیشه در دسترس انگشت شست کاربر است. برای جلوگیری از تداخل سنسور اولتراسونیک تا حد امکان از محافظ صفحه گوشی استفاده نکنید، مگر اینکه محافظ با شناسه اثر انگشت اولتراسونیک سازگار باشد. این فناوری یک گزینه احراز هویت عالی برای دستگاه‌های تجاری بوده و پیشرفت‌های قابل توجهی را در امنیت و قابلیت استفاده ارائه می‌دهد.

امنیت داده‌ها با Samsung Pass

وقتی نوبت به استفاده از بیومتریک می‌رسد، باز کردن قفل دستگاه با اثر انگشت تنها گزینه ممکن نیست و می‌توانید از بیومتریک برای جایگزینی گذرواژه‌های حساب خود یا احراز هویت استفاده کنید که یکی از راه‌های مناسب برای انجام این کار در گوشی‌های هوشمند، Samsung Pass است که به کاربران اجازه می‌دهد هنگام مرور وب با استفاده از برنامه‌های پشتیبانی شده، شناسه و رمز عبور خود را جایگزین کنند. با احراز هویت بیومتریک که توسط Samsung Pass و Secure Folder پشتیبانی می‌شود، مطمئن باشید که اطلاعات حساس و اطلاعات شخصی که ذخیره و در تلفن خود به اشتراک می‌گذارید کاملاً ایمن خواهند ماند.

احراز هویت صوتی

برخلاف گذرواژه‌ها یا احراز هویت مبتنی بر نشانه، از ویژگی‌های بیولوژیکی منحصر به فرد برای تأیید هویت افراد استفاده می‌کند که در آن تقلب سخت‌تر است و به طور کلی کاربران مجبور نیستند گذرواژه‌ها را به خاطر بسپارند یا یک نشان فیزیکی حمل کنند که به راحتی از بین برود یا سرقت شود. تشخیص صدا از تجزیه و تحلیل صدای شخص برای تأیید هویت وی استفاده می‌کند، شکل و حرکت دهان و فک بر الگو‌های صوتی تأثیر می‌گذارد تا یک اثر صوتی منحصر به فرد ایجاد کند.

روش‌های اصلی احراز هویت صدا

مستقل از متن: احراز هویت صوتی با استفاده از محتوای گفتاری انجام می‌شود.
وابسته به متن: بدان معناست که از گوینده خواسته می‌شود یک عبارت از پیش تعیین شده را بیان کند.

مزایا و معایب احراز هویت صوتی

با توجه به اینکه همه تلفن‌ها دارای میکروفون هستند، این روش بسیار قابل دسترس، مقرون به صرفه و بهداشتی‌تر است، اما به اندازه سایر روش‌های بیومتریک (به عنوان مثال، تشخیص چهره) دقیق نیست. سر و صدای پس زمینه می‌تواند بر کیفیت نمونه و به نوبه خود بر عملکرد تاثیر داشته باشد و برای همه محیط‌ها (به عنوان مثال، فضا‌های پر سر و صدا یا عمومی) ایده آل نیست.

ویژگی‌های سیتم احراز هویت از طریق عنبیه تشخیص قوی، حتی با چشم‌های خیره یا پلک‌های تنگ شده رفع محدودیت‌ها و اشکالات الگوریتم‌های موجود جلوگیری از تقلب با تصاویر عنبیه جعلی پشتیبانی از چندین زبان برنامه نویسی قیمت مناسب، انعطاف پذیر و خدمات پشتیبانی رایگان از مشتری. اختراع جدید Oppo

به نقل از tnbarg، فناوری‌های احراز هویت در سال‌های اخیر پیشرفت‌های بزرگی داشته اند که می‌توان به اختراع جدید Oppo اشاره کرد که در آن برای بازکردن ابزار‌های پوشیدنی از اسکن رگ‌های دست کاربر استفاده می‌شود که با شماره ثبت اختراع CN۱۱۰۲۹۸۹۴۴B ثبت شده است و نحوه باز کردن قفل دستگاه با ورید و رگ را توضیح می‌دهد.

شرکت اوپو بعد از درخواست ثبت این اختراع در سال ۲۰۱۹، اطلاعات آن را اخیراً منتشر کرده است، این اختراع یک سیستم بیومتریک شبیه به سیستم تشخیص چهره یا اسکن اثر انگشت است، اما این بار رگ دست کاربران اسکن می‌شود که شباهت زیادی به سیستم LG ID دارد که از ضخامت و ویژگی‌های رگ‌های کاربران برای باز کردن قفل استفاده می‌کرد.

بنابراین، می‌توان انتظار داشت که این سیستم ضخامت و ویژگی‌های رگ‌های خونی کاربران را برای احراز هویت و مجوز دسترسی بررسی و ثبت کند، در حالی که جزئیات دقیق این فناوری مشخص نشده است اما طبیعتا می‌تواند به طور بالقوه در محصولات مختلف الکترونیکی غول فناوری چینی مورد استفاده قرار گیرد.

گفتنی است که این فناوری به ویژه در محصولات پوشیدنی Oppo مانند ساعت هوشمند کاربرد دارد، با این حال هنوز معلوم نیست که آیا فقط حق ثبت اختراع صادر شده یا اوپو در حال توسعه فناوری امنیتی جدید خود است. با توجه به ممنوعیت هواوی سایر شرکت‌های چینی محصولات و فناوری‌های جدیدی را برای پر کردن این شکاف معرفی می‌کنند، در همین زمینه اوپو اخیراً محصولات جدید خود مانند نسل جدید فناوری دوربین روی صفحه، Oppo Watch ۲ و فناوری شارژ سریع را معرفی کرد.

بیشتر بخوانید

گوشی هوشمند Oppo A۱۶s؛ محصول جدید شرکت اوپو

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: احراز هویت احراز هویت با اثر انگشت گوشی های هوشمند تلفن همراه امنیت تلفن همراه احراز هویت بیومتریک احراز هویت اثر انگشت شما گذرواژه ها تشخیص چهره برای باز رمز عبور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۲۹۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی

ایسنا/خراسان رضوی فرمانده انتظامی شهرستان کاشمر از دستگیری فردی که با استفاده از برنامه رسیدساز جعلی در تلفن همراه خود اقدام به کلاهبرداری کرده بود، خبر داد.

سرهنگ حسن مشهدی در گفت و گو با ایسنا از دستگیری ۲ متهم که با ترفند رسیدساز جعلی از ۷ نفر از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند در این شهرستان خبر داد و گفت: در پی ارائه مرجوعه قضائی از سوی یکی از شهروندان به پلیس آگاهی مبنی بر کلاهبرداری از وی، پی‌گیری موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: مأموران دایره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی در بررسی اظهارات مالباخته که مالک یک فروشگاه بود دریافتند متهم ابتدا اقدام به خرید از فروشگاه شاکی کرده و در ادامه با نشان دادن رسید واریز وجه به حساب فروشنده در گوشی تلفن همراه خود، مدعی می‌شود که تراکنش بانکی با موفقیت انجام شده و پیامک فروشنده با تأخیر برای وی ارسال می‌شود و در نهایت به همراه جنس خریداری شده از محل متواری می‌شود.

این مقام انتظامی اظهار کرد: با اقدامات فنی و تخصصی کارآگاهان پلیس آگاهی، متهم شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی دستگیر و به مقر انتظامی انتقال یافت.

وی تصریح کرد: متهم دستگیرشده در ابتدا منکر هرگونه جرمی بود ولی پس از مواجهه حضوری با شاکی و مشاهده مستندات غیرقابل انکار پلیس به بزه انتسابی خود مبنی بر کلاهبرداری از شاکی با استفاده از برنامه رسیدساز جعلی در تلفن همراه خود اعتراف کرد.

سرهنگ مشهدی با اشاره به اعتراف متهم به کلاهبرداری از ۳ نفر از شهروندان با همین ترفند، تصریح کرد: متهم پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی راهی دادسرا شد.

وی گفت: متهم دیگری نیز که با همین ترفند از شهروندان کلاهبرداری کرده بود توسط مأموران دایره تجسس کلانتری ۱۱ جانبازان شناسایی و دستگیر شد که این متهم نیز به ۴ فقره کلاهبرداری از شهروندان با این شگرد اعتراف کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان کاشمر در خصوص افزایش این نوع کلاهبرداری هشدار داده و از شهروندان خواست در معاملات خود از درگاه های مالی معتبر استفاده کرده و هرگونه مورد مشکوک در این زمینه را از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اعلام کنند.

وی در ادامه گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی در اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، به همراه کارشناسان اداره صنعت، معدن و تجارت در بازرسی از یک واحد صنفی متخلف، موفق به کشف موادغذایی احتکاری شدند.

وی افزود: کالاهای احتکارشده شامل؛ برنج، قند بسته‌بندی، روغن و مواد شوینده می‌باشد که بنابر اعلام کارشناسان ارزش ریالی آن ۴ میلیارد و ۵۶۶ میلیون ریال برآورد شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان کاشمر با اشاره به معرفی یک متهم به مراجع قضایی، تصریح کرد: مالکان واحدهای صنفی مکلف باید لیست کالاهای موجود در انبارهای خود را در سامانه جامع تجارت و سامانه جامع انبارهای اداره صمت شهرستان ثبت کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • ببینید | تصاویری از دزدی تلفن همراه در پشت چراغ قرمز در کمتر از 30 ثانیه!
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • ممنوعیت استفاده از گوشی آیفون درمراکزنظامی کره‌جنوبی
  • کره‌جنوبی استفاده از گوشی آمریکایی آیفون را در مراکز نظامی ممنوع کرد