Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@11:19:51 GMT

حمایت از شرکت نانویی برای مقابله با بحران کرونا

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۳۰۱۳۵

حمایت از شرکت نانویی برای مقابله با بحران کرونا

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از پایگاه خبری فناوری نانو ایران ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، شرکت دایرکتا پلاس (Directa Plus) از دولت ایتالیا وامی در قالب طرح پشتیبانی از برنامه‌های مقابله با کووید ۱۹ دریافت می‌کند. به گفته متخصص فناوری گرافن، این وام برنامه راهبرد دایرکتا پلاس را تسریع می‌کند.

براساس اطلاعات منتشر شده این شرکت در مجموع ۰٫۷ میلیون یورو وام با عنوان برنامه بهبودی دولت ایتالیا برای Covid-۱۹ دریافت خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بانک ایتالیایی Intesa Sanpaolo وام را در دو تراکنش با ضمانت دولت ایتالیا دریافت کرده که مدت برگشت آن پنج تا شش سال است. شرکت دایرکتا پلاس در حال مذاکره بر سر وام دیگری به ارزش ۰٫۵ میلیون یورو است.

جولیو سزارو، مدیر اجرایی شرکت دایرکتا پلاس می‌گوید: «این اقدام دولت ایتالیا برای پاسخ به بحران بیماری کرونا است که شرکت دایرکتا پلاس با استفاده از این وام تلاش می‌کند تا فعالیت‌های خود را در حوزه‌هایی که گرافن G+ ما دارای مزیت رقابتی است به کار گیرد. از جمله این حوزه‌ها می‌توان به محیط‌زیست، باتری‌ها، محصولات ضدویروس و ضدباکتری اشاره کرد.»

دایرکتا پلاس تا به امروز بیش از ۲۴۰، ۰۰۰ متر پارچه گرافن G+ را تولید و به بازار عرضه کرده و بیش از یک میلیون فیلتر G+ برای مبارزه با بیماری همه‌گیر کووید ۱۹ تولید کرده و تحویل داده است. پس از شیوع ویروس کرونا در جهان، شرکت دایرکتا پلاس شروع به توسعه فناوری برای تولید ماسک‌های حاوی گرافن کرد تا از این ماده برای تقویت تجهیزات محافظت شخصی استفاده کند.

دلیل عملکرد مشتقات گرافن در طبیعت باکتریواستاتیکی آن است که به جلوگیری از رشد باکتری کمک می‌کند. در واقع گرافن لبه‌های تیزی دارد که این لبه‌ها ممکن است به دیواره سلولی باکتری و ویروس آسیب‌ بزند. گرافن می‌تواند استرس اکسیداتیو به ویروس اعمال کند و یا با الکترون‌های شتاب یافته ویروس را نابود کند. همچنین این نوع ماسک‌ها دارای سطح فیلتراسیون بالایی بوده و عملکرد تنفسی را بهبود می‌دهند که با این کار تنفس، راحت‌تر و ساده‌تر انجام می‌شود.

چندی پیش، شرکت دایرکتاپلاس نتایج تست‌های انجام شده روی پودرهای گرافنی و اثر آن روی پوست را منتشر کرد. براساس اطلاعاتی که این شرکت منتشر کرد، تست‌های موفقیت‌آمیزی در آزمایش‌های برون‌تنی به‌دست آمده که به مشتریان در صنعت نساجی ثابت می‌کند که آن‌ها می‌توانند با خیال راحت از گرافن در محصولات خود استفاده کرده و با به‌کارگیری گرافن در منسوجات، خواص جالب توجهی در این محصولات ایجاد کنند.

شرکت دایرکتا پلاس در این آزمایش‌ها نشان داده است که ترکیبات گرافنی این شرکت از طریق پوست انسان جذب نمی‌شود. این تولیدکننده گرافن گفته است که هشتمین آزمون برون‌تنی را انجام داده تا نشان دهد که پتانسیل جذب برای پودر گرافنی آن‌ها موسوم به G+ وجود ندارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا ایتالیا ستاد ویژه توسعه فناوری نانو فناوری نانو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ایتالیا ستاد ویژه توسعه فناوری نانو ویروس کرونا ایتالیا ستاد ویژه توسعه فناوری نانو فناوری نانو شرکت دایرکتا پلاس دولت ایتالیا فناوری نانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۰۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، پا قلب دوم انسان است، از این رو مراقبت از آن برای حفظ سلامتی بسیار ضروری است. نوعی کفی طبی ارتوپدی آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات تولید شده که علاوه بر کاهش فشار غیرطبیعی به پا، از ایجاد بوی نامطبوع نیز جلوگیری می‌کند.

امروزه به دلیل مشغله‌های کاری و بالا رفتن میانگین سنی جامعه، مشکلات ارتوپدی نیز در حال افزایش است. عدم تشکیل شدن قوس کف پا و یا به عبارتی صافی کف پا باعث فشار غیرطبیعی وزن بدن به کف پا شده که عوارض ناشی از این فشار باعث درد زانو، لگن و کمر می‌شود.

کفی‌های طبی مخصوص صافی کف پا با داشتن برجستگی‌های متناسب با قوس کف پا و ساختار کف پا باعث حفظ سلامتی می‌‌شود. کارگاه تولیدی ایمانی اقدام به تولید کفی طبی آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات می‌کند که با برند پایپا طب در بازار قابل تهیه هستند.

این کفی‌ها که هم برای کفش‌های ورزشی و هم رسمی قابل استفاده هستند، از برجستگی‌ متناسب با قوس پا برخورداربوده و به حفظ ساختار قوس کف پا کمک شایانی می‌کنند. استفاده از این کفی‌های نانویی می‌تواند به اصلاح کف پای صاف نیز کمک کند و در عین حال کاربر از مزیت آنتی‌باکتریال بودن آن نیز بهره‌مند می‌شود.

این شرکت برای افرادی که با مشکل دیابت روبرو هستند  کفی طبی دیابتی تولید کرده است. افراد دیابتی‌ به طور معمول از گردش خون ضعیف و از دست دادن احساس در اندام‌های خود رنج می‌برند و این مشکل بیشتر در پای آن‌ها دیده می‌شود.

با پیشرفت دیابت، آن‌ها ممکن است به نوروپاتی مبتلا شوند که مشکلات حسی را به دنبال دارد و اغلب باعث می‌شود فشار و اصطکاک بیش از حد و سایر آسیب‌ها را به خوبی حس نکنند.

به همین دلیل، بیماران دیابتی در معرض زخم، عفونت و در موارد شدید قطع عضو هستند.

مناسب بودن کفش برای جلوگیری از اصطکاک، زخم‌های فشاری و فشار اضافی روی پا در این افراد بسیار مهم است. همچنین کفی‌ها به عنوان قسمت داخلی کفش، مستقیماً با کف پا در تماس هستند.

تعرق پا علاوه بر ایجاد بوی نامطبوع و آزاردهنده باعث رشد باکتری و قارچ بین انگشتان و بیماری‌های عفونی می‌شود. کفی طبی دیابتی آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات می‌تواند در کاهش این مشکل موثر باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه خواهد یافت
  • اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • پایداری جریان تامین و توزیع آب شرب شهر‌ها و روستا‌های استان یزد
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی