Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای اسلامی شهر رشت گفت: به زودی کمیسیون توسعه اقتصاد پایدار به پارلمان شهری این شهر اضافه خواهد شد.

سید امیر حسین علوی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: یکی از دغدغه‌هایی که همواره در رشت وجود دارد روزمرگی این شهر از دهه‌های گذشته بوده است و تحول بنیادینی در این شهر اتفاق نیفتاده و فقط اداره وضع موجود بوده و علت این نواقص به مدیریت شوراها و شهرداران ادوار گذشته بازمی گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در دوره ششم شورای شهر، کمیسیونی را با نام توسعه اقتصاد پایدار به مجموعه پارلمان شهری اضافه خواهیم کرد تا در مباحث برنامه‌ریزی و توسعه شهری در حوزه‌هایی همچون اقتصاد، گردشگری، سرمایه گذاری، شهر خلاق، پایداری زیست محیطی، هوشمند سازی، فعالیت دانش بنیان در بحث مرتبط با مدیریت شهری کار کرده و این برنامه‌ها و فعالیت‌ها را در شهر رشت پیاده سازی کنیم.

عضو شورای شهر رشت تصریح کرد: رنج و درد رشت جذب نشدن بودجه مناسب از منابع ملی است‌. که در این زمینه سایر مراکز استان‌ها موفق عمل کرده‌اند اما متأسفانه همیشه سهم رشت در کشور اندک است و علت این امر به دلیل ضعف مدیریت کلان و ارشد استان گیلان در حوزه‌های نظارتی، قضائی و نمایندگان مجلس و همچنین اعضای شورای شهر بوده است.

علوی با تاکید بر اینکه نداشتن نمایندگان مناسب از گیلان در پایتخت باعث می‌شود. این استان در بودجه سهم کمی داشته باشد. خاطرنشان کرد: اگر به افتتاحیه پروژه‌های عمرانی رشت در روزهای پایانی دوره هشت ساله محمدباقر نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، نگاهی بیندازید، افتتاحیه‌ها در حد تعمیرات یک مسجد و احداث یک سالن ورزشی بود. در حالی که در شهرهای مثل همدان و اصفهان چندین کیلومتر خط آهن و پروژه‌های بزرگی افتتاح شد که اکثر آنها با منابع ملی احداث است.

وی افزود: در چند دهه بعد از انقلاب اقتصاد کشاورزی گیلان بیمار بوده، در حوزه گردشگری بنا به هزاران دلیل پیشرفتی نداشته، در صنعت نیز محروم مانده و این مسئله همواره تداوم داشته و سهم گیلان از منابع ملی همیشه اندک بوده است

علوی این بی‌توجهی را جفا در حق استان گیلان دانست و تاکید کرد: ما تلاش می‌کنیم تا با برنامه‌ریزی جدید در حوزه اقتصاد خرد محلی، اقدامات مناسبی در حوزه مدیریت شهری انجام دهیم و امیدواریم مسئولان جدیدی که برای شهر رشت و استان گیلان انتخاب می‌شوند در جذب منابع ملی بهتر و قوی‌تر از گذشته عمل کنند.

کد خبر 514606

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شورای ششم پروژه هاي عمراني گيلان اقتصاد پایدار امیرحسین علوی شورای شهر رشت پروژه های ملی افتتاح پروژه های عمرانی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق منابع ملی شهر رشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۰۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه جدی معاونت اقتصادی استاندار یزد بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، این نشست در راستای اجرای توافق‌نامه همکاری مشترک بین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و استانداری یزد با حضور محمدجواد صدری مهر دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهوری در ساماندهی و توسعه زیرساخت‌های فناوری و نوآوری، معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد و جمعی از مسئولان استان برگزار شد.

در این نشست، گزارشی از امضا و اجرای توافق نامه در طول هفت ماه گذشته ارائه شد و به انتظارات ملی و استانی از دستاورد‌ها و نتایج اجرای برنامه‌های مورد توافق پرداخته شد.

شایان به ذکر است، اجرای طرح برش استانی اقتصاد دانش بنیان در راستای توسعه اقتصاد دانش بنیان استان یزد در چارچوب ماده ۱۲ قانون جهش تولید دانش بنیان و به منظور تولید محصولاتی با ارزش‌افزوده بالاتر و ایجاد و توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز زیست‌بوم نوآوری و فناوری استان، توسعه بازار کالا و خدمات دانش‌بنیان، تکمیل زنجیره ارزش صنایع اولویت‌دار استان و ...، با امضای توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با استانداری یزد به صورت رسمی در ۳۰ مردادماه امسال کلید خورد.

همچنین حاضران نکات و پیشنهاد‌های خود پیرامون مسائل و چالش‌های اجرایی از جمله در تامین و اختصاص منابع مالی و راهکار‌های شتابدهی به اجرای مفاد توافق نامه را بیان کردند.

دیگر خبرها

  • مطالبه برخی امتیازات سرمایه‌گذاران در پروژه‌های شهری گرگان منطقی نیست
  • به‌دنبال تحقق «اصفهان من، شهر زندگی» هستیم
  • گردشگری در شادگان رونق و توسعه یابد
  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد دغدغه شورای شهر ششم است
  • توجه جدی به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • از همه منابع برای تامین آب پایدار در روستاها استفاده شود
  • طرح کاشت یک میلیارد درخت راه حلی برای احیا و توسعه پایدار سرزمین
  • توجه جدی معاونت اقتصادی استاندار یزد بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • توجه شورای ششم به حل مسائل شهر با رویکردهای خلاقانه