Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت آمریکایی، آزمایش جدیدی را طراحی کرده است که می‌تواند انواع گوناگون کروناویروس را شناسایی کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از مدیکال دیوایس نتوورک، شرکت آمریکایی "دیاکارتا"(DiaCarta) موفق شده است که اجازه تجاری‌سازی جدیدترین آزمایش کروناویروس خود را در اروپا و سایر مناطق دریافت کند.

این آزمایش می‌تواند کروناویروس را شناسایی کند و همه انواع جهش‌های کروناویروس از جمله آلفا، بتا، گاما، دلتا، دلتا پلاس، اپسیلون و کاپا را تشخیص دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آزمایش موسوم به "کوانتی‌ویروس"(QuantiVirus) که بر "واکنش زنجیره‌ای پلیمراز" مبتنی است، به فرآیند پرهزینه توالی‌یابی نیازی ندارد. این آزمایش، فناوری موسوم به "XNA" شرکت DiaCarta را به کار می‌گیرد و حساسیت بالایی را نشان می‌دهد. این فناوری، با توالی DNA ترکیب می‌شود و محکم به توالی‌ها متصل می‌شود تا توالی‌های جهش یافته را تقویت کند.

شرکت دیاکارتا در ماه آوریل گزارش داد که فناوری XNA، حساسیت فوق‌العاده‌ای را در تقویت دقیق توالی‌های جهش یافته کووید-۱۹ نشان داده است.

"آیگو ژانگ"(Aiguo Zhang)، بنیان‌گذار دیاکارتا گفت: آزمایش‌های پرهزینه و زمان‌بر در حال حاضر تنها گزینه تشخیص انواع جدید و نوظهور کووید-۱۹ هستند و هشدار گسترده جهانی و نیاز فوری به پلتفرم‌های آزمایشی مقرون به صرفه را به همراه دارند که می‌توانند با سرعت و دقت تشخیص دهند.

وی افزود: آزمایش جدید ما نشان می‌دهد که فناوری XNA می‌تواند هم جهش‌های شناخته شده و هم جهش‌های در حال ظهور کروناویروس را شناسایی کند و یک راه حل سریع و کم‌هزینه برای نظارت بر آنها ارائه دهد.

شرکت دیاکارتا در حال حاضر به دنبال دریافت مجوز استفاده اضطراری از "سازمان غذا و داروی آمریکا"(FDA) برای آزمایش جدید خود است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کووید 19 آزمايش کروناویروس کرونا در جهان همه باهم علیه کرونا آزمایش جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۱۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش مهدی طارمی برای دریافت شهروندی پرتغال

 به گزارش تابناک، مهاجم جدید اینتر با وجود تلاش برای اخذ تابعیت پرتغال به عنوان بازیکنی غیر اتحادیه اروپا از پورتو به اینتر پیوست.

روزنامه توتواسپورت نوشت پروسه اخذ شهروندی اتحادیه اروپا به این زودی‌ها به سرانجام نمی‌رسد و او به عنوان بازیکن غیر اروپایی راهی اینتر خواهد شد. کمتر از دو ماه دیگر طارمی رسما بازیکن اینتر خواهد شد. این بازیکن ۳۱ساله در حال حاضر با پورتو قرارداد دارد. اینتر مدت‌هاست با او به توافق رسیده و منتظر پایان فصل است. مهاجم تیم ملی ایران علاوه بر این برای انتقال به اینتر آزمایش‌های پزشکی باشگاه ایتالیایی را پشت سر گذاشته اما تنها موضوع رسمی‌شدن قرارداد است که تا زمانی که این ملی‌پوش ایرانی رسماً قراردادش با پورتو تمام نشود، اعلام نخواهد شد.

زمانی که طارمی رسما  به اینتر بپیوندد، خیلی زود رکوردشکنی خواهد داشت؛ حتی قبل از اینکه پا به توپ شود. پیش از او این تیم ایتالیایی هیچگاه بازیکن ایرانی نداشت و طارمی از این حیث تاریخ‌ساز خواهد شد.

پیوستن طارمی به اینتر باعث می‌شود تیم ایتالیایی فعالیت محدودی در بازار نقل و انتقالات تابستانی داشته باشد چون این بازیکن سهمیه غیر اروپایی باشگاه را پر خواهد کرد. این ملی‌پوش ایرانی از سال ۲۰۱۹ در اروپا زندگی می‌کند. او برای تیم‌های ریوآوه و سپس پورتو پرتغال بازی کرده است و مراحل اخذ تابعیت پرتغال برای طارمی در حال انجام است.

  هر باشگاه در فوتبال اروپا سهمیه محدودی برای بازیکنان غیر اروپایی دارد و به همین خاطر بازیکنان تلاش می‌کنند با اخذ تابعیت اروپایی، این مانع را از میان بردارند.

منبع: ايسنا

دیگر خبرها

  • علت فرود اضطراری پرواز استانبول-تهران در ارومیه
  • تلاش مهدی طارمی برای دریافت شهروندی پرتغال
  • دلیل فرود اضطراری پرواز استانبول تهران چه بود؟
  • پلمپ ۱۷ باشگاه ورزشی ورامین در دستور کار
  • شناسه یکتا ارتباطی با افزایش مالیات ندارد
  • مجوزهای الکترونیک به نفع فعالان اقتصادی واقعی است
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • فیلم| ثبت لحظه انهدام پهپاد آمریکایی در یمن
  • مدارس دینی بدون مجوز اهل سنت از ۳۳ به ۵ رسیده است
  • فقط ۴۵۰۰ صنف خراسان شمالی شناسه یکتا دارد