Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر ایران - پروژه های حمل و نقل هوایی نوآورانه بسیاری مبتنی بر اصول پایدار در نقاط مختلف جهان در حال توسعه هستند، اما هنوز شاهد پیشرفتی نبوده ایم که موجب دگرگونی کامل در پرواز تجاری شود. شرکت بریتانیایی الکتریک ایوی‌ایشن گروپ (EAG) قصد دارد با معرفی یک هواپیمای انقلابی که با مفهوم کنکورد در گذشته قابل مقایسه است، این شرایط را تغییر دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته ما درباره یک هواپیمای فراصوت صحبت نمی کنیم، بلکه معرفی یک هواپیما بدون انتشار گازهای گلخانه ای و مقرون به صرفه‌تر مد نظر است. به گفته الکتریک ایوی‌ایشن گروپ، آمار نشان می دهد که ترافیک هوایی از یک سو هر 15 سال دو برابر می شود. از سوی دیگر، گزارش ها نشان می دهند که سوخت های جایگزین، به ویژه هیدروژن، هنوز از سرعت توسعه کافی برخوردار نیستند تا تغییری بزرگ ایجاد کرده و هدف جهانی کربن صفر را تا سال 2050 محقق کنند.

در حال حاضر، راه حل به نظر می رسد که نیروی پیشرانش هیبرید-الکتریک است و الکتریک ایوی‌ایشن گروپ معرفی نخستین هواپیما از این نوع با قابلیت حمل 90 سرنشین به بازار را هدف قرار داده است. این هواپیما که به نام هرا (Hera) شناخته می شود انتشار دی اکسید کربن و اکسیدهای نیتروژن را تقریبا به میزان 100 درصد کاهش می دهد، سطوح سر و صدا را بیش از 60 درصد کاهش می دهد در شرایطی که 50 درصد سودآورتر است. تمام این موارد در مقایسه با هواپیماهای توربوپراب استاندارد با اندازه ای مشابه ارائه شده اند.

پیکربندی انعطاف پذیر یکی از موارد جالب توجه درباره هرا محسوب می شود. این هواپیما با کابینی دارای قابلیت پیکربندی مجدد و پالت های کشویی طراحی شده و به راحتی می تواند در طول روز مسافران را جابجا کرده و هنگام شب به عنوان به یک هواپیمای باری استفاده شود. این هواپیما به اندازه کافی کم سر و صدا است تا برای جمع آوری و تحویل بار نزدیک به مراکز شهرها استفاده شده و قابلیت های برخاستن و فرود کوتاه (STOL) آن این امکان را فراهم می کند تا به انبارها نزدیک شود که عملیات تحویل را هرچه بیشتر بهینه می کند.

هواپیمای الکتریک ایوی‌ایشن گروپ از این نظر نیز انعطاف پذیر است که با پیشرفت فناوری در گذر زمان، بدنه آن می تواند با پیشرانه های تمام الکتریکی یا سوخت های جایگزین سازگار شود. در حال حاضر، فناوری های الکتریک ایوی‌ایشن گروپ شامل یک سامانه بازیابی انرژی بالقوه (PERS) می شود که اجازه می دهد بدون هیچ گونه زیرساخت شارژ مورد نیاز در 24 ساعت شبانه روز و هفت روز هفته کار کند.

الکتریک ایوی‌ایشن گروپ انجام عملیات پرواز در سال 2026 و عرضه هواپیمای 90 سرنشین هیبرید-الکتریک خود تا سال 2030 را برنامه ریزی کرده است.

----------------------------------------------------------------------

بیشتر بخوانید: 

*صندلی‌هایی در هواپیما که نشستن روی آن سرطان‌زاست

*کابین هواپیماهای مسافری؛ از نخستین پرواز تا سوئیت‌های خصوصی پرنده! (+عکس)

*هواپیمای شخصی کاملا الکتریکی ژاپنی با قابلیت برخاستن و فرود عمودی(+فیلم و عکس)

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: یک هواپیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۲۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرود آمدن جالب هواپیمای جنگی بر روی برج العرب دبی + فیلم

جنگنده F 35 b یکی از زیرمدل‌های F 35 لایتنینگ دو، با قابلیت تیکاف کوتاه و فرود عمودی است؛  نسل پنجم از جنگنده‌های رادار گریز که توسط کمپانی لاکهید مارتین طراحی و توسعه داده شده است. فرود آمدن جالب این جنگنده بر روی برج العرب دبی را مشاهده می کنید.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • حادثه دلهره آور یک هواپیما هنگام فرود (فیلم)
  • دعوای زنان هواپیمای کویتی را وادار به فرود اضطراری کرد
  • حادثه برای یک هواپیما در هنگام فرود + فیلم
  • اولین تصاویر از سقوط هواپیمای فوکر ۵۰ در کومور
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار
  • بازگشت پرواز تهران ـ خرم‌آباد ‌به مبدأ در پی شرایط بد جوی
  • همکاری شرکت هواپیمای اتحاد امارات با کام‌ایر افغانستان
  • فرود آمدن جالب هواپیمای جنگی بر روی برج العرب دبی + فیلم
  • نیروی دریایی آمریکا چند هواپیما و از چه انواعی در اختیار دارد؟ (+عکس)