Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر شاپور بدیعی روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر ۱۵ بیمارستان و مرکز درمانی شامل مراکز ۱۷ شهریور، فارابی، شمس الشموس، ثامن الائمه (ع) ناجا، آریا، بنت الهدی، امام سجاد (ع)، ناظران، جواد الائمه (ع)، قلب و عروق، ۲۲ بهمن، رضوی، کلینیک  شهدای سلامت، کلینیک درمان سرپایی ایمانی، درمانگاه ولی عصر(عج)، کلینیک سیدی و کلینیک درمان سرپایی بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در مشهد راه اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: پزشکان متخصص و فوق تخصص رشته های داخلی، عفونی، اطفال، ریه، بیهوشی، مراقبت های ویژه ‌و طب اورژانس صلاحیت تجویز رمدسیویر را دارند. 

معاون درمان دانشگاه  علوم پزشکی مشهد گفت: سایر پزشکان در صورت نیاز باید نسبت به معرفی بیمار با ثبت دقیق علایم حیاتی به کلینیک های درمان سرپایی اقدام نمایند. 
وی افزود: در بیمارستانهایی که به عنوان کلینیک درمان سرپایی معرفی شده اند باید نسبت به تشکیل پرونده بستری موقت اقدام شود و در صورت انجام این اقدام، هزینه درمان بیماران زیرپوشش بیمه تامین اجتماعی به صورت ۹۰ درصد  سهم بیمه و ۱۰ درصد سهم بیمار محاسبه  می شود.
دکتر بدیعی ادامه داد: در صورت داشتن بیمه سلامت یا نبود اسناد مثبته در این زمینه و ضرورت تزریق دارو با نظر پزشک، نسبت به ثبت خدمت در سیستم نسخه نویسی الکترونیک اقدام و هزینه به صورت ۷۰ درصد سهم بیمه و ۳۰ درصد سهم بیمار محاسبه و دریافت می‌شود. 
وی گفت: بیمارستانها ملزم به تهیه دارو از شرکت های دارویی با معرفی معاونت غذا و داروی دانشگاه هستند.

معاون دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: علاوه بر داروخانه بیمارستانها به ۱۰ داروخانه در مشهد شامل داروخانه‌های امام (ره)، هلال احمر، ۲۲ بهمن، دکتر باستانی، دکتر مهنوش ژیانی، دکتر واحدی، دکتر بیات، دکتر سبزی، دکتر جعفری نژاد و درمانگاه ولی عصر (عج) این شهر نیز سهمیه رمدسیویر اختصاص یافته است. 
کرونا در خیز پنجم خود طی ۲۴ مرداد ماه با گرفتن جان ۶۲۰ نفر رکورد جدید از تلفات روزانه به جا گذاشت.
ویروس کرونا دورخیز خود برای خیز پنجم را از ابتدای تیر ماه از جنوب کشور به مرکز کشور آغاز کرد و اکنون ۳۵۹ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۵۹ شهر در وضعیت نارنجی و ۳۰ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.
در استان خراسان رضوی نیز ۲۷ شهرستان در وضعیت قرمز، پنج شهرستان در وضعیت نارنجی و یک شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.
براساس آخرین آمار رسمی تاکنون چهار میلیون و ۴۲۵ هزار و ۸۲۱ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با فوت ۶۲۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جانباختگان این بیماری در کشور به ۹۷ هزار و ۸۲۸ نفر رسیده است.
همچنین تاکنون سه میلیون و ۷۲۸ هزار و ۹۴۰ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

برچسب‌ها کرونا مشهد رمدسیویر دانشگاه علوم پزشکی مشهد پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا مشهد رمدسیویر کرونا مشهد رمدسیویر دانشگاه علوم پزشکی مشهد درمان سرپایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۲۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ جعفری افزود: بر اساس مصوبه هیئت وزیران در خصوص آیین نامه فعالیت دانش بنیان ها و سکوهای سلامت، وزارت بهداشت ملزم به دارو رسانی از طریق سکوها به مصرف کننده نهایی است.

وی ادامه داد: در خصوص عرضه دارو از طریق سکو‌های اینترنتی اختلاف نظری وجود داشت که این آیین نامه به منظور رساندن دارو از تامین کننده به داروخانه هاست یا شامل رساندن دارو از داروخانه‌ها به مصرف کننده نهایی هم می‌شود.

جعفری گفت: در حقیقت دغدغه اصلی مردم و فعالان این حوزه این بود که دستورالعمل رساندن دارو از داروخانه به مصرف کننده نهایی ابلاغ شود. پس از یکسال و هشت ماه در نهایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پذیرفت با همکاری وزارت ارتباطات این آیین نامه اجرا شود.

وی افرود: برای اینکه طعم شیرین دارو رسانی توسط سکو‌ها از داروخانه به مصرف کننده نهایی برای مردم احساس شود؛ لازم است چند نکته لحاظ شود؛ اول اینکه تاخیری که برای ابلاغ این دستورالعمل اتفاق افتاد برای عملیاتی شدن آن تکرار نشود. دوم اینکه مطابق سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی بخش دولتی نباید رقیب بخش خصوصی شود و ما امیدواریم بخش دولتی رقیب بخش خصوصی در دارورسانی نشود؛ یعنی سکو‌های خصوصی برای فراهم کردن شرایط مناسبتر برای دارو رسانی به مردم در رقابت باشند و این امکان در انحصار سکو‌های دولتی نباشد.

جعفری اظهار کرد: طبق ماده ۱۲ آیین نامه، نهایتا ۶ ماه پس از ابلاغ این دستورالعمل باید اجرایی شود چرا که در هیئت ۷۷ ام مقررات زدایی گفته شده، همه سکو‌های دارای مجوز از اتحادیه کسب و کار‌های مجازی و یا سایر نهاد‌های مرتبط برای فعالیت در حوزه عرضه دارو به مصرف کننده نهایی نیاز به اخذ مجوز مجدد ندارد؛ در حالیکه در این آیین نامه آمده، علاوه بر کسب مجوز از اتحادیه کسب و کار مجازی باید عضو سازمان صنفی یارانه‌ای کشور هم بشوند، که این ماده نیاز به اصلاح دارد.

معاون مرکز کسب و کار وزارت اقتصاد پیش بینی کرد که فضای رقابتی خوبی بین سکو‌ها با توجه به ظرفیتی که در این دستورالعمل وجود دارد ایجاد میشود که این مهم سبب تسهیل دسترسی مردم به این خدمت میشود.

دیگر خبرها

  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • عیادت مدیرعامل باشگاه استقلال از مهدی مهدی پور
  • آخرین وضعیت سلامت تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • لزوم افزایش فرهنگ‌سازی جهت تفکیک زباله از مبدا