Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت نیرو با میراث بی آبی و خاموشی تقدیم دولت جدید شد، این دولت نیز علی اکبر محرابیان را با برنامه ای مفصل برای حل مشکلات آب و برق به عنوان وزیر پیشنهادی به مجلس معرفی کرده است.

به گزارش «انرژی امروز» از خبرگزاری ایسنا، وزیر پیشنهادی دولت سیزدهم برنامه جامعی برای حل مشکلات فعلی صنعت آب و برق دارد؛ در کل ابهاماتی برای سکانداری وزیر پیشنهادی وجود دارد اما برنامه جامع محرابیان حسن ختامی بر انتقادات است و البته باید منتظر نتیجه کار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنطور که محرابیان وعده داده در دولت جدید قرار است خبری از خاموشی و مشکلات فعلی نباشد، اعلام حمایت او از بخش خصوصی، ایجاد قریب به ۳۰ هزار مگاوات نیروگاه حرارتی یا تجدیدپذیر طی چهار سال می تواند گامی بزرگ برای این صنعت باشد اما مشکلات مالی و موانع موجود در این حوزه نباید مورد غفلت وزیر پیشنهادی دولت سیزدهم قرار بگیرد.

در این رابطه علیرضا دائمی – معاون سابق برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت نیرو درخصوص باید های وزارت نیرو در دولت سیزدهم به ایسنا گفت: برنامه وزیر پیشنهادی دولت سیزدهم مورد قبول است در این برنامه به نیروگاه سازی، اقتصاد برق و تجدیدپذیرها که ایران ظرفیت بالایی در آن دارد اشاره شده و اگر این موارد اجرا شود و وزیر پیشنهادی بتواند تعرفه های صنعت برق را اصلاح کند بسیار مثبت خواهد بود.

وی با بیان اینکه در بخش آب و فاضلاب به برنامه های نیمه تمام اشاره شده که تعداد آن ها به بیش از ۵۰۰ طرح می رسد، اظهار کرد: طبعا نباید طرح جدیدی آغاز شود تا این طرح ها به اتمام برسند، این طرح ها نیز نیازمند غربالگری و اولویت بندی هستند به گونه ای که طرح هایی که پیشرفت بالای ۷۰ درصد دارند و یا اجرای آن ها لازم است در اولویت اجرا قرار بگیرد.

وی با اشاره به تاکید وزیر پیشنهادی به مدیریت به هم پیوسته آب، گفت: این تاکید بسیار مهم است کاری که هنوز در کشور نتوانستیم انجام دهیم این است که با ذینفعان و ذی‌مدخلان گفت و گو نکردیم و تحقیقات را با نظر جمعی پیش نبردیم، دید محرابیان این است که به بخش آب فرابخشی نگاه شود و بر اساس مدیریت به هم پیوسته آب برای رفع مشکلات فعلی تلاش شود.

وی با بیان اینکه توسعه تصفیه خانه ها، بازچرخانی آب موضوعات مهم دیگری هستند که باید مورد توجه قرار بگیرند، اظهار کرد: برنامه ارائه شده جامع و مورد قبول بوده اما سوالی که به وجود می آید این است که آیا در طول چهار سال امکان اجرای این برنامه با مشکلات فعلی وجود دارد یا خیر؟ این مساله قابل بحث است و باید مورد توجه قرار بگیرد.

او با اشاره به سابقه همکاری وزیر پیشنهادی دولت سیزدهم به مجلس در حوزه آب، گفت: وزیر پیشنهادی در طرح مهر و ماندگار از بخش زیادی از طرح های سدسازی و تصفیه خانه ها بازدید داشتند هرچند که هیچگاه به طور مستقیم در وزارت نیرو مشغول به کار نبودند اما تا حدودی نسبت به این مسائل آشنایی دارد و جلساتی که در زمان با وزارت نیرو برگزار می شد موجب شکل گیری شناخت کلی شده است.

محرابیان با بیان اینکه امیدواریم از تمام ظرفیت های موجود استفاده شود و بتوانیم شاهد اثرات مثبت برنامه ارائه شده باشیم، ادامه داد:به اعتقاد من در وزارتخانه های بزرگی همچون وزارت نیرو که مولفه های مختلفی در آن وجود دارد کسی نمی تواند پیدا شود که ادعا کند در تمام بخش های آب و برق متخصص است، بزرگترین هنر این است که بتوان از تمام ظرفیت ها حتی فراتر از آن استفاده کرد.

وی ادامه داد: وزیر خوب کسی نیست که خودش تمام مسائل را حل کند اما باید بتواند افراد زیادی که آمادگی حل این مسائل را دارند بسیج کند، طبعا اگر تیمی که انتخاب می شود این قابلیت را داشته باشند می توانیم شاهد تاثیرات مثبت باشیم.

برچسب هاایران خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) علی اکبر محرابیان وزارت نیرو

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ایران خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا علی اکبر محرابیان وزارت نیرو آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو وزیر پیشنهادی دولت سیزدهم مشکلات فعلی وزارت نیرو طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۳۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد

رمضانعلی سنگدوینی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا با اشاره به تولید محصولات دانش بنیان داخلی و لزوم حمایت از آنها اظهار کرد: از این تعداد شرکت‌ دانش‌بنیان که در کشور ایجاد شده و نقشی مهم در حل مشکلات کشور داشته‌اند باید در بسیاری از بخش‌های اقتصادی از جمله انرژی استفاده کرد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس درباره ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش‌های مختلف انرژی در کشور، اظهار کرد: مجلس تلاش‌هایی در جهت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان انجام داد و به این منظور قانون جهش تولیدات دانش‌بنیان را به تصویب رساند که نقشی مهم در تعداد شرکت‌های دانش بنیان در کشور داشته و در گزارشی نیز که رئیس جمهوری به مقام رهبری ارایه دادند گزارش شد که تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان که تا پیش از این قانون در حدود ۶ هزار شرکت بوده است به ۱۲ هزار شرکت افزایش یافته است.

ساخت ابزار و تکنولوژی‌های دانش‌بنیانی مورد نیاز درپروژه‌های مهم عمرانی و صنعتی کشور

سنگدوینی عنوان کرد:‌ ساخت ابزار و تکنولوژی‌های مورد نیاز درپروژه‌های وزارت صمت، نفت و نیرو به منظور استفاده در پالایشگاه‌ها،‌پتروشیمی‌ها، نیروگاه‌ها و سدها بخشی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان است. ضمن آنکه دانش و تخصص این شرکت‌ها زمینه‌ساز ایجاد بهره‌وری در تولید خواهد بود.

وی با اشاره به گستردگی بخش انرژی عنوان کرد:‌ وزارت نفت شامل چند بخش مهم به نام‌های پخش، پالایش، گاز، پالایش و پخش و غیره است که هر کدام از این بخش‌ها ظرفیتی مهم برای جذب دانش‌بنیان‌های داخلی هستند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد:‌ تولید انرژی در جهان با استفاده از ابزارهای دانش و تکنولوژی به روز شده و به شرایط بهره ورتر نزدیک شده است؛ موضوعی که در تولید انرژی و صادرات آن در کشور ما نیز باید مورد توجه جدی قرار بگیرد. باید با اتصال به دانش و تکنولوژی که در جهان مورد استفاده است بتوان تولیدات انرژی و صنایع پائین‌دست آنها رابه شرایط بهره‌ور نزدیک‌تر کرد.

سنگدوینی عنوان کرد:‌ مقام رهبری در نمایشگاهی که سال گذشته در محل حسینیه امام خمینی برگزار شد تاکید جدی بر استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌های داخلی داشتند و اشاره داشتند که چرا اخبار و فعالیت مناسب این شرکت‌ها به صورت عمومی اطلاع ‌رسانی نمی‌شود.

قیمت پائین‌تر تولیدات دانش‌بنیانی در کشور

وی افزود: دانش‌بنیان‌ها دستاوردهای مهمی داشته‌اند و تولیدات دانش‌بنیانی آنها ضمن نزدیک بودن به تکنولوژی‌های روز دنیا قیمتی به مراتب ارزان‌تر دارد.

تولید انبوه و تیراژ بالای محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت دستگاه‌های مرتبط قرار گیرد

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد:‌ نکته حائز اهمیت دیگر این است که دانش شرکت‌های دانش‌بنیان بابد به مرحله تولید برسد و در برخی از تولیدات نیز که مورد نیاز بیشتری است کار تولید انبوه و تیراژ بالای آنها مورد حمایت دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مرتبط قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معاون وزیر نیرو: امسال خاموشی نداریم
  • بررسی مصوبات پیشنهادی صنعتی مازندران برای سفر دولت
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیرو‌های روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • پیام تشکر وزیر کشور برای یافتن یسنا
  • قدردانی وزیر کشور از نیرو‌های امدادی در یافتن کودک گلستانی
  • تدارک ۳۰ عنوان برنامه پاسداشت هفته عقیدتی در شهرستان زابل
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • سرپرست وزارت اقتصاد در دولت احمدی‌نژاد: باجناقم از من شاکی است که چرا برای او وام جور نکردم