Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از فارس، کریم همتی رئیس جمعیت هلال‌احمر در گفتگو با شبکه خبر، با اشاره به برنامه‌های این جمعیت برای مقابله با کرونا در کشور اظهار کرد: با تأکید رهبر معظم انقلاب برای مقابله با کرونا جمعیت هلال‌احمر نیز مبنای خود را تقویت اقدامات گذشته قرار داد و قرارگاه ستادی و استانی تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طوری که این اقدامات در قالب ۱۹ بند به استان‌ها ابلاغ شده است. 

اقدامات هلال احمر برای مبارزه با کرونا

وی با بیان اینکه اصلی‌ترین کار ما این است که تا بخشی از بار بیماری را از دوش وزارت بهداشت برداریم، گفت: بر این اساس ایجاد بیمارستان‌های صحرایی در مجاورت بیمارستان‌ها از اقدامات ماست به طوری که این بیمارستان‌ها در بجنورد، خراسان‌رضوی، اصفهان و چهارمحال و بختیاری در حال برقرار شدن است و در همه استان‌ها نیز ایجاد خواهد شد.

رئیس جمعیت هلال‌احمر از ایجاد بانک امانت دستگاه‌ها و تجهیزات پزشکی خبر داد و افزود: دستگاه‌های اکسیژن‌ساز و سایر تجهیزات مورد نیاز بیماران کرونایی به صورت امانی در اختیار افراد مراجعه‌کننده به این جمعیت قرار خواهد گرفت. ضمن اینکه با توجه به شرایط کنونی سه داروخانه هلال‌احمر در تعطیلات به صورت شبانه‌روزی فعالیت خواهند کرد. 

افزایش واردات واکسن کرونا از پنج‌شنبه هفته جاری

همتی از اختصاص ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای افراد بی‌بضاعت در مسیر تأمین دارو در این جمعیت خبر داد و گفت:‌ بحث افزایش واردات واکسن مورد توجه قرار گرفته؛ به طوری که ۲.۲ تا ۲.۴ میلیون دوز واکسن وارد می‌شد که از پنج‌شنبه هفته جاری این تعداد دو برابر خواهد شد. ضمن اینکه واکسن‌های وارداتی توسط هلال‌احمر به ۱۶ میلیون دوز رسیده است.

او ادامه داد: در هفته جاری ۵ میلیون دوز واکسن وارد کشور شده و تحویل وزارت بهداشت خواهد شد ضمن اینکه در شهریور نیز ۲۰ میلیون دوز واکسن وارد می‌شود. همچنین رایزنی‌های لازم برای واردات واکسن افراد زیر ۲۰ سال در حال انجام است و این واکسن را وارد خواهیم کرد.

رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به همکاری جمعیت هلال‌احمر با ۵۰۰ تشکل خیریه در کشور یادآور شد: از این تشکل‌ها در مسیر مقابله با کرونا استفاده خواهیم کرد.

همتی با اشاره به ویژگی واکسن مخصوص افراد زیر ۲۰ سال خاطرنشان کرد: ویژگی این واکسن‌ها تک دوز بودن آنها است، اما منابع محدودی در دنیا در این خصوص تولیدات دارند و قرار است این نوع واکسن وارد شود و مشخصاً برای دانش‌آموزان و بعد از آن برای مادران باردار و شیرده مورد استفاده قرار گیرد.

لزوم افزایش مراکز واکسیناسیون

او با بیان اینکه واکسن‌های یاد شده از کشورهای شرقی و بخشی از کشورهای غربی تأمین خواهد شد، تصریح کرد: باید مراکز واکسیناسیون زیاد شود؛ چراکه تا به امروز از ظرفیت جمعیت هلال‌احمر در این خصوص به خوبی استفاده نشده است.

رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به اینکه از ۱۶۲ مرکز واکسیناسیون جمعیت هلال‌احمر تنها از ۱۴مرکز در فرآیند واکسیناسیون استفاده می‌شود، گفت: رایزنی‌ها در این خصوص در حال انجام است و به محض اعلام نیاز می‌توانیم مراکز واکسیناسیون را افزایش دهیم.

همتی با اشاره به برگزاری مراسم‌های سوگواری امام حسین (ع) یادآور شد: جمعیت هلال‌احمر نذر سلامت را مانند سال‌های گذشته اجرا کرده است و بیش از ۱۵۰۰ نفر از نوجوانان داوطلب این جمعیت در آن مشارکت دارند.

وی از ادامه اجرای طرح غربالگری توسط این جمعیت خبر داد و افزود: ‌جمعیت هلال‌احمر در اجرای مرحله جدید طرح غربالگری شهید سلیمانی مشارکت می‌کند.
 

کد خبر 621124 برچسب‌ها كرونا در ايران هلال احمر واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران هلال احمر واکسن کرونا رئیس جمعیت هلال احمر میلیون دوز واکسن واردات واکسن هلال احمر واکسن وارد خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۳۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به بیش از ۳۰۰۰ نفر در سیل و آبگرفتگی ۱۲ استان

رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر از امدادرسانی به بیش از ۳۰۰۰ نفر در پی وقوع سیل و آبگرفتگی در ۱۲ استان طی چهار روز گذشته خبرداد.

بابک محمودی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت امدادرسانی به مناطق تحت تاثیر سیل و آبگرفتگی در کشور گفت: از چهارم اردیبهشت ماه تا صبح امروز در ۵۶ شهرستان از ١٢ استان شامل اصفهان، البرز، تهران، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قم، گلستان، مازندران، کرمان و یزد خدمات امدادی مربوط به سیل و آبگرفتگی ارائه شد.

وی با بیان اینکه امدادگران سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر درپی اعلام هشدار سازمان هواشناسی در این استان‌ها در آماده‌باش کامل قرار داشتند، گفت: در این مدت زمان، به ۳۰۷۱ نفر امدادرسانی شد که از این تعداد ۱۹۱ نفر اسکان اضطراری داده شده و ۱۲۲ نفر نیز به مناطق امن انتقال داده شدند. همچنین امدادگران با کمک دستگاه پمپاژ، آب تجمیع شده در ۲۸۷ واحد مسکونی را تخلیه کردند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیان اینکه ۱۸۰ تیم عملیاتی، شامل ۶۹۰ امدادگر در این ماموریت‌ها مشارکت داشتند، گفت: در این چهار روز ۸۷ عملیات امدادی به اجرا درآمد و در جریان آن ٢٥ تخته چادر، ٤٢١ تخته پتو، ٢٤٦ تخته موکت، ٥٩١ کیلوگرم نایلون، ٢٣٠ بسته غذایی، ٣٥٦ قوطی کنسروجات، ١٩٤ قرص نان و ٥٤٠ کیلوگرم برنج بین افراد متاثر از سیل و آبگرفتگی توزیع شد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مفقود شدن ۲ نفر در سمیرم
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۳ استان در سیل و آب‌گرفتگی
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • ارایه خدمات درمانی به بیش از ۲۷۰۰ نفر در سطح استان 
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر استان اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • امدادرسانی به ۵۱۱ نفر در سیل خراسان جنوبی
  • امدادرسانی به بیش از ۳۰۰۰ نفر در سیل و آب‌گرفتگی ۱۲ استان
  • امدادرسانی به بیش از ۳۰۰۰ نفر در سیل و آبگرفتگی ۱۲ استان
  • امداد رسانی به افراد گرفتار در سیلاب مناطق عشایری سرایان
  • امداد رسانی به افراد گرفتار در سیلاب سرایان