Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-06@20:22:49 GMT

پاسخ لاپورتا به بارتومئو؛ نامه‌ات پر از دروغ بود

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۳۴۳۴۴

پاسخ لاپورتا به بارتومئو؛ نامه‌ات پر از دروغ بود

رئیس بارسلونا در نشستی خبری پاسخ ادعاهای جوزپ ماریا بارتومئو را داد و او را مقصر شرایط بد فعلی باشگاه کاتالان دانست.

به گزارش "ورزش سه"، 3 روز پیش جوزپ بارتومئو رئیس سابق بارسا با انتشار بیانیه ای به خوان لاپورتا رئیس فعلی باشگاه تاخت و او را مقصر جدایی لیونل مسی و وضعیت بد اقتصادی کنونی دانست.

بارتومئو معتقد است که برکناری زودهنگام او از موجب شد که نتواند برنامه های اقتصادی اش را عملی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او معتقد است که در صورت عملی شدن برنامه های او، تاثیر ضررهای ناشی از شیوع ویروس کرونا عملاً صفر خواهد بود.

 

در نامه بارتومئو آمده بود:
 

"آقای رییس عزیز،

 

پس از آخرین اظهارات شما و برخی از اعضای هیئت مدیره شما، احساس می کنم موظف هستم با شما صحبت کنم تا برخی از اظهارات را مشخص و مسئولیت ها را روشن کرده و از شما، به عنوان رییس باشگاه، اقدامات فوری در برابر شرایطی که به طور جدی در به اشتباه انداختن و دستکاری کردن نه تنها چهره باشگاه، بلکه همچنین چهره هیئت مدیره ای که تقریباً هفت سال ریاست آن را بر عهده داشتم، تاثیر گذار است، را داشته باشم."

 

در ادامه بارتومئو در 10 بند مفصل نکاتی را بیان کرده که خلاصه برخی از آنها به شرح زیر است:

-من نتایج فعالیت هایم را منتشر می‌ کنم و اگر مورد غیر قانونی در آن وجود داشت، آن را اطلاع خواهم داد، اگر چنین چیزی در آن بود کاملا مطمئنم ناخواسته صورت گرفته است.

 

-با هرکسی که دست به فعالیت غیرقانونی زده برخورد خواهم کرد

 

-به شما یادآوری می‌کنم که شما از مجمع عمومی اعضا که در ماه ژوئن برگزار شد درباره حساب‌ های مالی دوره هیئت مدیره ما سوال کردید و اکثریت بر تایید صحت وضعیت مالی ما رای دادند.

 

 

-هیئت مدیره ما کار خود را در سال 2010 با 80 میلیون یورو ضرر آغاز کرد، این میراث فاجعه باری است که شما برای ما به جا گذاشته بودید.

 

-جدا از ضررها در شرایط شیوع کرونا در جهان، هیئت مدیره ما به مبلغ 193 میلیون یورو افزایش سرمایه دست یافته بود.

 

-هیئت مدیره ما ماه مارس سال 2021 را برای انتخابات تعیین کرده بود و ما قصد داشتیم تصمیمات لازم را برای جلوگیری از بروز این وضعیت مالی بگیریم.

 

-هیئت مدیره جدید در این مدت که بر سر کار آمده هیچ تصمیم جدیدی نگرفته و این نشان دهنده عدم فعالیت آنهاست.

 

-در نتیجه رای عدم اعتماد برای ما غیر ممکن بود تصمیمات بیشتری را برای جلوگیری از تضرر و زیان ناشی از شیوع ویروس کرونا بگیریم و نوکمپ نیز تا این تاریخ همچنان بسته مانده است.

 

 

 

-موزه و فروشگاه باشگاه به تازگی بازگشایی شده است.

 

-صحبت درباره عدم امکان دستیابی به 43 درصد ( 375 میلیون یورو) درآمد در فصل 21-2020 است.

 

 -از همان ابتدای شیوع ویروس کرونا و تعطیلی و قرنطینه اجباری که دریافتی باشگاه را تحت تاثیر قرار داد ما تصمیم گرفتیم حقوق کارمندان و بازیکن ‌ها را کاهش دهیم.

 

 -ما 12 درصد کاهش حقوق غیرقابل استرداد ایجاد کردیم."

 

بارتومئو در پایان نامه خود را اینگونه به اتمام رسانده:

"در نهایت از شما می خواهم که نتایج دقیق ممیزی و / یا بررسی دقیق و در صورت وجود، اطلاعات دقیق همه شرکای جرمی که ظاهراً به آنها اشاره می کنید را برای اطلاع عمومی و در اسرع وقت اعلام کنید.

 

در صورت یافتن نشانه هایی از اقدامات غیرقانوی که البته من نه دستورش را داده ام و نه اطلاعی از آنها دارم، قول می دهم اولین کسی باشم که اقدامات قانونی مربوطه را برای روشن شدن موضوع انجام می دهد و در صورت لزوم این مفروضات غیرقانونی را مجازات می کنم.
 

اراده من در این زمینه همچنان یکسان است تا حداکثر شفافیت را به اعضا ارائه دهم.

 

با احترام، جوزپ ماریا بارتومئو "

 

 

 

 

 

خوان لاپورتا در واکنش به ادعای بارتومئو امروز کنفرانسی خبری ترتیب داد و به خبرنگاران گفتشما را به این نشست دعوت کردم تا در مورد وضعیت کنونی توضیح بدهم. مسائلی هم مطرح شده که نیاز به پاسخگویی دارد. باید بگویم که وقتی به عنوان رئیس انتخاب شدم، خیلی زود از "Goldman Sachs" هشتاد میلیون یورو وام گرفتیم چرا که در غیر این صورت نمی توانستیم دستمزدها را پرداخت کنیم.

همچنین  بر اساس گزارشات سال 2019 متوجه شدیم که برای بازسازی نوکمپ نیاز به اقدامات فوری است ودر غیر این صورت برای تماشاگران خطراتی وجود خواهد داشت.

خیلی زود 1.8 میلیون یورو هزینه شد تا در هفته نخست بدون مشکل میزبان هواداران باشیم. نمی توانستیم هواداران را در معرض ریسک قرار دهیم.

همچنین متوجه شدیم که 50 درصد درآمدهای لالیگا که 79 میلیون یورو بود و نیز 50 درصد درآمدهای حاصل از فروش بازیکنان، پیش از این خرج شده است. این کار را هیئت مدیره قبلی انجام داده بود.

در ضمن متوجه شدیم که سیاست های ورزشی اعمال شده از سوی مدیریت قبلی در برخی زمینه ها اشتباه بوده است. مثلا با بازیکنان قدیمی و مسن قراردادهایی طولانی مدت امضا شده و برعکس با جوانان قراردادهایی کوتاه مدت. همین قضیه باعث شد تا در مذاکرات تمدید به مشکل برخورد کنیم.

مدیریت قبلی اعلام کرده بود که 68 میلیون یورو از بابت کاهش دستمزدها به باشگاه سود رسانده اما در عمل واقعیت نداشت چرا که همین رقم در قالب پاداش ها هزینه شد. توانستیم اسپانسری 540 میلیون یورویی با سود 1.6 درصد پیدا کنیم تا بخشی از مشکلات حل شوند. سود بازپرداخت وامی که مدیریت قبلی دریافت کرد، 9 درصد بود. »

 

 

 

 

لاپورتا ادامه داد:« 468 میلیون یورو ضرر داده ایم که 91 میلیون یوروی آن در نتیجه پاندمی کرونا بوده است و این را به اطلاع لالیگا رسانده ایم. دارایی خالص منفی بارسا در حال حاضر 491 میلیون یورو است؛ رقمی ظریف که ما را مجبور به همکاری با حسابرس ها کرده تا اعتبار باشگاه را حفظ کنیم اما بدهی های ما تا 600 میلیون یورو افزایش پیدا کرده است.

دیروز هواداران در ورزشگاه بودند و اعتراضاتی بابت جدایی لیونل مسی بهترین بازیکن تاریخ باشگاه دریافت کردیم اما اکنون انگیزه و اشتیاق زیادی را برای شروع دورانی جدید در بارسلونا می بینم. هواداران اما ثابت کردند که بارسلونا فراتر از نام هاست و تیم را به خوبی حمایت و تشویق کردند.»

 

 

 

 

نامه بارتومئو:« متن نامه را خواندم و باید بگویم، با وجود احترامی که برای بارتومئو قائلم، پر از دروغ بود. او تلاش داشت تا مسائلی غیر قابل توجیه را به غلط توجیه کند. خط به خطش نشانه ای از ناامیدی بود و قصد داشت از اوضاع فعلی باشگاه به سود خود استفاده کند.

با ادعاهای او موافق نیستم. او معتقد است فقط مسئول مسائل مالی باشگاه تا مارس 2021 است ولی اینطور نیست و همه مسئولیت فصل قبل متوجه اوست. خودم من در گذشته چنین وضعیتی را تجربه کرده ام. او در حال تکرار یک دروغ است، انگار با تکرارش تبدیل به واقعیت خواهد شد. بارتومئو اصرار دارد مرا مقصر جلوه دهد ولی یک قاضی مشخص کرد که چنین نبوده است. همه اینها قبلا  اثبات شده است.»

 

 

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: هیئت مدیره ما میلیون یورو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۴۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر مخرب دروغگویی بر سلامت مغز

آفتاب‌‌نیوز :

یکی از مهم‌ترین تحقیقات انجام شده درباره تاثیر دروغگویی بر سلامت جسمانی افراد تحت سرپرستی «لین برینکه» (Leanne Brinke) استاد دانشگاه هاروارد با عنوان «فیزیولوژی بی‌صداقتی، آیا بر سلامتی تأثیر می‌گذارد؟» انجام شده است. نتایج این مطالعه نشان می‌دهد اعمال غیر صادقانه با موارد متمایز فیزیولوژیکی همراه است. در واقع، در حین و بعد از یک عمل غیرصادقانه، اثرات فیزیولوژیکی در مغز و بدن به عینه دیده می‌شود. نتایج تحقیقات مختلف نشانگر آن است که اعمال ناصادقانه می‌توانند زیر پوست ما نفوذ کنند و بنابراین تجسم می‌یابند.

وقتی یک تجربه انسانی تجسم پیدا می‌کند، به طور معمول اثرات عمیق‌تری بر سلامت کوتاه‌مدت و بلندمدت بدن انسان می‌گذارد. در اینجا، ما بین ادبیات موجود در مورد فیزیولوژی (عدم) صداقت و استدلالی که طبق آن بیان می‌شود عدم صداقت برای سلامتی ما مضر است پیوند بر قرار می‌کنیم.

تجربه فیزیولوژیکی درگیر شدن در (عدم) صداقت

برخی از مردم زندگی بافضیلتی دارند. آن‌ها صادق و راستگو هستند و وقت گران‌بهای خود را صرف امور خیریه، حقیقت‌گویی، وفاداری به دوستان و همسر و... می‌کنند. اما افراد متفاوت دیگری هم در جوامع هستند که حتی وقتی نیازی ندارند یا مستمند مستحق نیستند، صدقه می‌گیرند، دروغ می‌گویند، تقلب می‌کنند یا دزدی را پیشه خود می‌سازند. علم مدرن به ما می‌گوید که نبود صداقت در افراد به دلایلی نظیر وضعیت و موقعیت و تصمیماتی که آن‌ها می‌گیرند بروز پیدا می‌کند. جنبه‌های ساختاری محیط‌های فیزیکی و فرهنگی ما که عدم صداقت را ترویج می‌کند، باید شناسایی شود، اما به گفته این استاد دانشگاه هاروارد در این مطالعه روی نشانگر‌های زیستی قابل اندازه‌گیری استخراج شده از مغز (به عنوان مثال تفاوت‌های عملکردی ام آرآی) و بدن (به عنوان مثال صربان و کارایی قلب) تمرکز شده است.

عدم صداقت در مغز

پیشرفت‌های اخیر در فناوری به محققان این امکان را داده است که فعالیت‌ها را در مغز وقتی درگیر یک عمل غیرصادقانه است، اندازه‌گیری کنند. برخی از تفاوت‌های عملکردی MRI در مغز بازیگران صادق با بازیگران غیرصادق وجود دارد. به عنوان مثال قبل از اینکه یک دورغ تازه گفته شود و زمانی که در ذهن تازه شروع به شکل‌گیری می‌کند، قشر سینگولیت قدامی (کورتکس) تمایل به فعال شدن را نشان می‌دهد. در حین گفتن دروغ یا در زمان انجام عمل غیرصادقانه، حوزه‌های مرتبط با کنترل اجرایی مغز درگیر هستند. قشر جلو و پشتی و جانبی و قشر جداری خلفی مغز پاسخ‌های صادقانه را مهار و منابع حافظه فعال را فراهم می‌کند. جالب توجه است که به نظر می‌رسد مناطق عصبی به کار گرفته شده با نوع دروغ متعادل می‌شوند. در حالی که تحقیقات ارتباط دروغگویی با مغز نیاز به دقت و توجه بیشتری دارد، ترکیبی از نتایج اعلام می‌کند که مناطق کنترل اجرایی مغز در زمان دروغ گفتن درگیر می‌شوند. به طور کلی کاهش منابع گران‌بهای شناختی (که در زمان دروغ گفتن و برای جبران فشار ناشی از آن به کار گرفته می‌شوند) باعث می‌شود که توانایی استفاده موثر از این منابع برای اهداف دیگر از جمله کم‌کردن استرس و افزایش سایر واکنش‌های پاراسمپاتیک سالم و حفظ‌کننده هموستاز کاهش پیدا کند.

تاثیرات مخرب دروغگویی در بدن

دروغگویی همچنین اثر خود را در بدن و درون ما به جا می‌گذارد از جمله تغییر در ضربان قلب، تعداد تنفس و رسانایی پوست. تغییرات در این نشانگر‌های فیزیولوژیکی هم می‌تواند به طور مستقیم بر سلامت تاثیر بگذارد. این در حالی است که حتی یک صداقت کوچک هم احساسات مثبت در افراد را افزایش می‌دهد و می‌تواند به کاهش اختلالات بیش از حد برانگیختگی مانند اضطراب کمک کند. چنین اعمال صادقانه‌ای همچنین می‌تواند به طور مستقیم مزایای سلامت مانند کاهش فشار خون و افزایش طول عمر را برای بدن ما به ارمغان بیاورد.

برخلاف اعمال صادقانه فضیلت‌آمیز، بی‌صداقتی و دروغگویی عموما با تاثیر منفی بر جسم و بدن همراه است. به طور کلی، دروغ گفتن با افزایش برانگیختگی همراه است که منجر به افزایش رسانایی پوست و کندتر شدن روند احیای پوست، افزایش فشار خون، بالا رفتن ضربان قلب، افزایش سرعت تنفس و گشاد شدن مردمک چشم می‌شود. افزایش مزمن ضربان قلب و فشار خون هم می‌تواند منجر به اختلال تیروئید، دیابت و سایر شاخص‌های سندرم متابولیک شود.

منافع راستگویی و مضرات دروغگویی برای بدن

راستگویی، نوع دوست بودن، منصفانه رفتار کردن و به طور کلی دیگرگرا بودن، فضیلت‌هایی هستند که مستقیما با مجموعه‌ای از نتایج مثبت سلامتی مانند سلامت جسمانی، استرس کمتر، کاهش پیری سلولی و افزایش آسودگی روانی و در مجموع سلامت بهتر و طول عمر بیشتر مرتبط هستند. اما در سوی دیگر، دروغ گفتن، خودخواه بودن، تقلب و خیانت کردن با مجموعه‌ای از پیامد‌های سلامتی منفی مانند افزایش ضربان قلب، بالا رفتن فشار خون، انقباض عروق، افزایش کورتیزول و کاهش قابل توجه حجم و عملکرد مناطق مرتبط با تنظیم عاطفی و فیزیولوژیکی در مغز می‌شود.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • بنگاه دروغ پراکنی انگلیس
  • حماس: به پیش‌نویس یک توافق مشخص دست یافته‌ایم
  • ابرل: از پاسخ منفی رانگنیک سورپرایز شدیم/ بیکار ننشسته‌ایم!
  • گوتی داغ رئیس بارسلونا را تازه کرد!
  • تاثیر مخرب دروغگویی بر سلامت مغز
  • شعار هواداران رئال مادرید پس از قهرمانی در لالیگا: لاپورتا بمان، ژاوی بمان!
  • ماجرای نفوذ سرویس‌های جاسوسی به هیئت‌ها و ترور حاج صادق آهنگران از زبان خودش + فیلم
  • عصبانیت لاپورتا از شکست بارسا: باورم نمی‌شود
  • گانتس: تا این لحظه پاسخ رسمی درباره توافق تبادل دریافت نکرده‌ایم
  • پاسخ به مهم‌ترین پرسش هواداران استقلال؛ مدیرعامل آینده آبی‌ها کیست؟