Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت برنامه های وزریران پیشنهادی دو وزارتخانه «کشور» و «امور اقتصاد و دارایی» دولت سیزدهم در نشست امروز (دوشنبه) این کمیسیون بررسی شد.

به گزارش برنا، «مجید نصیرایی» درمورد دستور کار امروز کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نشست کمیسیون در خصوص بحث و بررسی برنامه‌های  احمد وحیدی وزیر پیشنهادی کشور و احسان خاندوزی وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی بود که با حضور اعضای این کمیسیون برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی کمیسیون فرهنگی اظهار داشت: در برنامه‌های وزیر پیشنهادی کشور توجه به انتخاب افراد اصلح در پست‌های مدیریتی از انتخاب استاندار گرفته تا فرماندار، تقویت مرز نشینی و توجه به شرایط مرزنشینان، استحکام ساخت درونی قدرت ملی، بازآفرینی ساختارها و ایجاد ساز و کارهای رفع تعارض میان دستگاه برای حل مسائل بین استانی و بین بخشی، ایجاد پیوند و یکپارچه‌سازی سامانه‌های اطلاعاتی و بالا بردن قابلیت پردازش به‌منظور اعمال حکمرانی هوشمند و تقویت ساز وکارهای ارزیابی سیاست‌ها و پیامدها و ارتقای کیفیت و کفایت حکمرانی از طریق ایفای نقش محوری در درون دولت با هم‌افزایی و یکپارچگی نهادها و دستگاه‌های مختلف برای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و شکل‌گیری زنجیره‌های ارزش ساز ملی گنجانده شده است.

نصیرایی افزود: در ادامه جلسه امروز کمیسیون فرهنگی، خاندوزی وزیر پیشنهادی وزارت امور اقتصاد و دارایی نیز در کمیسیون حضور یافت و برنامه‌های خود را تشریح کرد.

وی گفت: اصلاح نظام بانکی و مالیاتی، استفاده از ظرفیت علمی و پژوهشی کشور، ایجاد تیم‌هایی در حوزه اقتصادی و استفاده از تجارت آنها برای تقویت بخش‌های متفاوت مالیاتی و نظام پولی و بانکی کشور، تقویت زمینه‌های اقتصادی به واسطه تقویت مراکز پولی و بانکی کشور و تسهیل مقررات مربوطه و ارائه مشوق برای سرمایه‌گذاری غیرمستقیم مردم در بازار سرمایه و... از برنامه های خاندوزی برای این وزارتخانه بود. علاوه بر موارد مطرح شده وزیر پیشنهادی فراخوانی از کل کشور در جهت استفاده از ظرفیت نیروهای خلاق اقتصادی در راستای تقویت نظام پولی و بانکی کشور خواهد داشت.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: در پایان جلسه مقرر شد نمایندگان سوالات خود را از وزیران پیشنهادی در سامانه بارگذاری کنند تا آنها پاسخگو باشند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی امور اقتصادی و دارایی دولت اقتصاد مقاومتی اقتصاد تجارت سرمایه وزارتخانه استفاده از ظرفیت شورای اسلامی کمیسیون فرهنگی دولت سیزدهم کمیسیون فرهنگی وزیر پیشنهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۶۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان، مریم جلالی ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو افزود: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند بلکه باید با برنامه‌ریزی های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش آفرین باشد.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی ادامه داد: سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

به گفته جلالی، ما نیز در معاونت صنایع‌دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌دستی و معیشت عزت آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در سیستان و بلوچستان را به وجود آوریم.
او تاکید کرد: یکی از اقداماتی که به دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.
وی ادامه داد: ضرورت دارد تا محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

کد خبر 6096949

دیگر خبرها

  • ۲۳ سند آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • اصفهان مهد نیروهای فرهنگی و فکری است/دانش آموزان و نوجوانان مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • وزیران تندرو کابینه اشغالگر حمله فوری به رفح را از نتانیاهو درخواست کردند
  • رایزنی وزیران امور خارجه ایران و بنگلادش در مورد آخرین تحولات غزه
  • موضع‌گیری وزیر خارجه عربستان درباره جنگ غزه
  • موضع‌گیری وزیر خارجه عربستان درباره جنگ غزه در نشست گامبیا