Web Analytics Made Easy - Statcounter

آسیابی مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: محصول تولیدی شرکت ما یک قطعه مصرفی در صنعت خودرو بوده  است که نقش بسیار مؤثری در کاهش آلاینده ‏های تولیدی آن دارد. کاتالیست‌ها تا ۹۰درصد گاز‌های سمی را بی ‏اثر کرده و هیدروکربن‏‌های نسوخته‏‌ای را که از موتور خارج می‏ شوند به آب و دی اکسیدکربن تبدیل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاتالیست خودرو قطعه‌ای است که درطراحی خودرو، در مسیر خروج دود اگزوز نصب می‌شود و با این کار میزان آلایندگی خودرو کاهش می‌یابد.

او افزود: از سال ۱۳۸۴ خودرو سازان داخلی موظف به نصب کاتالیست روی خودور‌های تولیدی شدند که صنعت خودرو سازی بازار هدف محصولات تولیدی شرکت ما هستند. یکی از الزامات اصلی افزایش استاندار‌های خودرو و کاهش آلایندگی آن است بنابراین خودرو سازان باید از بروزترین و جدید‌ترین کاتالیست‌هایی استفاده کنند که با موتور و ECU محصولات تولیدی آن‌ها مطابقت فنی داشته باشد؛ درواقع شرکت ایران دلکو با بومی سازی تکنولوژی ساخت و فرمول سازی کاتالیست، صنعت خودرو سازی رو از وابستگی و واردات این قطعه بی نیاز کرده است. بخش زیادی از مبدل‌های کاتالیستی تولیدی شرکت ما در بازار یدک داخلی و کشور‌های همسایه مصرف می‌شود.

آسیابی ادامه داد: کاتالیست روی خروجی موتور نصب شده و عملکرد کاتالیست توسط دو سنسور اکسیژن در ورودی و خروجی کاتالیست پایش می‌شود و اگر کاتالیست ماشین خراب شده باشد، خودرو دچار اختلالات الکتریکی شده و باعث افت شتاب، بالارفتن مصرف سوخت و افزایش آلایندگی و روشن شدن چراغ چک می‌شود. کشور‌هایی نظیر آمریکا، آلمان، چین، هند و فنلاند از تولید کنندگان بزرگ مبدل‌های کاتالیستی در دنیا محسوب می‌شوند.

او گفت: مهمترین مزیت‌های رقابتی مبدل‌های تولیدی شرکت ما در مقایسه با رقبای خارجی مزیت کیفیت، قیمت و دسترسی آسان به این مبدل‌هاست. محصولات تولیدی این شرکت دانش بنیان از نظر کیفی با نمونه های خارجی کامل برابری دارد؛ یکی دیگر از مزیت‌ها، مزیت قیمت بوده که در سطح کیفی برابر قیمت ما حداقل ۱۵ الی ۲۰ درصد نسبت به نمونه‌های خارجی ارزانتر و در دسترس‌تر است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان بیان کرد: شرکت دانش بنیان ما در ابتدای شروع کاری دلکو تولید می‌کرد، اما با انژکتور شدن خودرو‌ها سیستم دلکو منسوخ شده و مدیران شرکت تصمیم گرفتند تا این قطعه را که یک محصول محیط زیستی هم است، تولید کنند.

او با اشاره به اینکه مبدل‌های کاتالیستی در صنعت خودرو‌های بنزینی و دیزل، موتورسیکلت،  پتروشیمی قابل استفاده است،  اظهار کرد:  با تولید این قطعه، در سال حدود ۷ میلیون دلار صرفه جویی ارزی شده است که این عدد می‌تواند با قطع واردات به ۲۰ میلیون دلار برسد. ظرفیت تولید این شرکت دانش بنیان در سال یک میلیون و ۵۰۰ هزار مبدل کاتالیستی است که متاسفانه به دلیل واردات بی رویه آن با یک سوم ظرفیت مشغول به کار هستیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانش بنیان مبدل کاتالیستی مبدل های کاتالیستی شرکت دانش بنیان تولیدی شرکت ما صنعت خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۷۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: نان کامل تولید شده در خراسان رضوی تعدای از بیماری‌ها را از بین خواهد برد و به غیر از سلامت، بحث امنیت غذایی را نیز به همراه خواهد داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سید مجتبی خیام نکویی امروز در حاشیه بازدید از دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگاران بیان کرد: میزان شرکت های دانش بنیان نسبت به شرکت های دیگر بسیار کم بود و هم اکنون 621 شرکت در این حوزه فعالیت دارند که شرکت های دیگر 10 هزار مورد است.

وی افزود: اگر می‌خواهیم در حوزه کشاورزی انگیزه ایجاد کند نیازمند حمایت های خاص نسبت به سایر حوزه ها هستیم.

رئیس سازمان تحقیقات و نوآوری کشاورزی گفت: تلاش شده تا شتاب مناسبی به تشکیل شرکت های دانش بنیان در بخش کشاورزی خراسان رضوی داده شود زیرا تحول در بخش کشاورزی و ایجاد امنیت غذایی نیازمند تحول و حمایت از شرکت های دانش بنیان است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی خاطر نشان کرد: برنامه ریزی های لازم برای 1000 واحد شرکت دانش بنیان در دهکده های فناوری و نوآوری دیده شده که از نظر تعداد و فعالیت خراسان رضوی متمایز است.

خیام نکویی عنوان کرد: دستاوردهای شرکت های دانش بنیان که امروز در خراسان رضوی به بهره برداری رسید می تواند در کل کشور تحول در بخش هایی مانند ساخت تجهیزات، دستگاه‌های ماشین‌آلات کشاورزی، تولید کود و سم و سایر فراورده‌ها ایجاد کند ولی مهمترین نکته امروز تولید نان کامل و می تواند در خراسان رضوی به سرعت فراگیر شود.

وی ادامه داد: اگر در تولید نان کامل با همکاری بخش خصوصی، شرکت‌های دانش‌بنیان، اتحادیه نانوایان و همه تشکل‌ها موفق شدیم این موضوع را به فرهنگ غالب تبدیل کنیم، مهمترین گام اساسی را در ارتقای سلامت مردم برداشته ایم.

رئیس سازمان تحقیقات و نوآوری کشاورزی با اشاره به اهمیت تولید نان کامل در سطح کشور گفت: تولید نان کامل خواهد توانست در سلامت جامعه اثرگذار باشد و استفاده مردم از این نان تعدادی از بیماری‌ها را از بین خواهد برد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • نقش آفرینی جوانان نخبه در توسعه جهش تولید/جلوی مونتاژ‌ها را بگیرید
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند