Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد علیرضا بیگی لحظاتی پیش در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز، اظهار کرد: اخیرا از طرف مردم ویدئویی به بنده ارسال شده بود که صف طویل مردم را در منطقه ساری زمی مارالان برای تزریق واکسن کرونا نشان می‌داد.

وی افزود: امروز در مجلس ماجرا را با آقای عین اللهی و مسوولین وزارت بهداشت که برای اخذ رای اعتماد به کمسیون ما مراجعه کرده بودند در میان گذاشتم که اعلام کردند وزارت بهداشت و درمان سه شیفته برای تزریق واکسن فعالیت می‎کند و در نتیجه دزهای واکسن تمام شده و قول دادند 60 هزار دز واکسن سریعا به تبریز انتقال داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیگی یادآور شد: چند ساعتی از قولی که داده‌اند سپری می شود و با توجه به اینکه محموله را با هواپیما ارسال خواهند کرد نباید زیاد منتظر بمانیم.

عضو کمسیون شوراها و امور داخلی مجلس اضافه کرد: البته ما اعتراض داشتیم که چرا تزریق واکسن به خوبی مدیریت نمی‌شود و مردم کیلومتری در صف باید منتظر بمانند؛ اینها افرادی هستند که با اعلام دانشگاه علوم پزشکی مراجعه کرده‌اند و دانشگاه باید پیش بینی های لازم را به عمل می آورد و جلوی تشکیل صف‌های طویل را می‌گرفت.

وی تصریح کرد: مسوولان وزارت بهداشت اعتراض بنده را بجا دانسته و توضیح دادند سرعت تزریق زیاد بوده و همکاران سه شیفته برای تزریق واکسن فعالیت می‌کنند؛ در نتیجه واکسن ها زود تمام شده است که البته این توجیه چندان قابل قبول به نظر نمی‌رسد!

انتهای پیام/60026

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: واکسن تبریز وزیر بهداشت وزارت بهداشت احمد علیرضا بیگی نماینده تبریز آذرشهر و اسکو تزریق واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۷۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، زهرا جهانگرد با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک سفتریاکسون فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیاء و تیم متبحر برای انجام عملیات احیاء) انجام شود، گفت: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی افزود: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل 30 دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هر گونه علائم و نشانه های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد. 

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تایید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تایید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی داروهای آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد