Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@17:01:29 GMT

هدررفت ۲۵ درصدی آب در استان قزوین

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۳۸۷۳۵

هدررفت ۲۵ درصدی آب در استان قزوین

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ،  بیرنوندی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین در برنامه گفت و گوی ویژه خبری شبکه قزوین با بیان اینکه دو نوع هدررفت فیزیکی و ظاهری آب به علت فرسودگی شبکه‌ها و همچنین عیوب کنتور‌های مکانیکی وجود دارد، گفت: در استان قزوین به طور متوسط ۲۵ درصد هدررفت آب داریم و اصلاح و بازسازی‌ها به این منظور صورت می‌گیرد تا هدررفت آب را به حداقل برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته بیرنوندی، استان قزوین در موضوع هدررفت آب، رتبه ۴ کشوری را به خود اختصاص داده است و با اصلاح شبکه آبرسانی و برطرف کردن فرسودگی ها، میزان هدررفت آب نیز به شدت کاهش پیدا می‌کند.

وی افزود: بیش از ۴۰۰ کیلومتر شبکه فرسوده انتقال آب به ویژه در بافت سنتی قزوین و روستا‌ها وجود دارد که بر اساس اولویت ها، نقاط فرسوده‌تر بازسازی می‌شوند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین با بیان اینکه ۸ درصد از هدررفت آب به دلیل سرقت یا آبیاری باغ‌ها و ویلا‌ها صورت می‌گیرد، اظهار داشت: جرایم سرقت آب و انشعاب‌های غیرمجازی، بازدارنده است و با همکاری دادگستری با سودجویان برخورد می‌شود.

وی افزود: آن دسته از مشترکانی که درست مصرف می‌کنند باید به صورت دایم از آب شرب بهره‌مند شوند، اما با کسانی که تخلف می‌کنند به صورت قانونی برخورد شود.

بیرنوندی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به دلایل تنش آبی در استان قزوین گفت: امسال به دلیل تغییرات اقلیمی و کاهش بارش نزولات جوی، سال بسیار سختی را پشت سر گذاشتیم و آمار‌ها نشان می‌دهد متوسط مصرف ما در ۴ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه ۱۲ درصد رشد داشته است.

بیرنوندی تصریح کرد: شهر تاکستان به عنوان دومین شهر دارای تنش آبی در استان قزوین در ۴ ماهه امسال ۱۸ درصد نسبت به دوره مشابه افزایش مصرف داشته است و هنوز این باور در میان مردم نهادینه نشده است که در دوران تنش آب، در مصرف آب صرفه جویی کنند.

وی افزود: مشکلات کمبود آب با کاهش فشار و مدیریت آب با سیستم تله متری، برطرف شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین با اشاره به سیل آوج و الموت شرقی خاطرنشان کرد: برای اولین بار در تصفیه خانه معلم کلایه از سیستم سرامیکی استفاده شده است و آب تصفیه شده با کیفیت بالایی وارد شبکه می‌شود که این طرح برای اولین بار به صورت پایلوت در کشور، در الموت شرقی استفاده شده است.

وی افزود: همچنین نیترات و آرسنیک، بیشترین آلاینده‌های موجود در آب شرب روستایی به ویژه در شهرستان آوج هستند که با استفاده از فناوری‌های روز میزان آرسنیک موجود در آب به صفر رسیده است.

بیرنوندی گفت: در سیل الموت شرقی ۱۷ روستا آسیب دید که با پیش بینی‌های صورت گرفته و استفاده از مخازن ذخیره، آبرسانی به مردم روستا‌های سیل زده به طور منظم صورت گرفت.

وی افزود: بیش از ۱۷ میلیارد تومان به تأسیسات شرکت آب و فاضلاب استان قزوین در سیل آوج و الموت شرقی آسیب وارد شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین تصریح کرد: هزینه هر متر مکعب آب شرب در سال گذشته هزار و ۶۶۰ تومان بود و حدود یک سوم قیمت تمام شده از مشترکان خانگی دریافت شده است.

وی افزود: ۲۲ خدمت شرکت آب و فاضلاب استان قزوین در بستر الکترونیک انجام می‌شود و نیازی به حضور فیزیکی مردم نیست.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آب و فاضلاب انتقال آب آب شرب مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین استان قزوین استان قزوین الموت شرقی هدررفت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۸۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان

ایسنا/همدان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان از پیشرفت ۷۷ درصدی گام نخست پروژه جهاد آبرسانی در استان خبر داد و گفت: از ابتدای شروع این پروژه در اسفندماه ۱۴۰۱ تا الان ۳۰۴ میلیارد تومان اعتبار به طرح جهاد آبرسانی همدان اختصاص پیدا کرده و پیشرفت فیزیکی ما بیش از میانگین کشوری است.

فرهاد بختیاری‌فر اظهار کرد: آبرسانی به ۱۶۰ روستا در گام اول هدف‌گذاری شده و برنامه‌ریزی‌های لازم برای بهره‌برداری از پروژه‌های آبرسانی روستایی استان در حال انجام است تا بتوانیم مشکل آب شرب روستاهای دارای تنش آبی را در کمترین زمان ممکن حل کنیم.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان همدان، بختیاری‌فر با اشاره به تخصیص ۳۰۴ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی استان مطرح کرد: ۵۰۹ میلیارد تومان برای گام نخست این پروژه در نظر گرفته شده و پیگیر جذب منابع هستیم تا رونق و جهشی در پروژه‌های آبرسانی استان داشته باشیم.

وی با بیان اینکه تا قبل از فصل تابستان باید برنامه‌ریزی‌های لازم برای تأمین پایدار آب در استان انجام شود، تصریح کرد: با توجه به وضعیت منابع آبی استان و تجربیاتی که از تنش آبی در سال‌های گذشته داشتیم، آب برای ما موضوع مهمی است و از تمام ظرفیت خود برای تأمین آب پایدار ساکنان روستاها و شهرهای استان استفاده می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان افزود: آبرسانی روستایی یکی از طرح‌های مهم دولت سیزدهم است که با توجه به اهمیت موضوع آب مورد توجه قرار گرفته و دولت سیزدهم عزم جدی برای سیراب کردن همه روستانشینان دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • کارواش های منطقه یک تهران زیر ذره بین بازرسان
  • 0 تا 100 ایستگاه پمپاژ فاضلاب؟ تجهیزات و قیمت | مزایا و نکات مهم در انتخاب
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح
  • بهره‌برداری از اولین تصفیه‌خانه مدرن فاضلاب روستایی در قزوین
  • بهره مندی هشتاد درصدی جمعیت روستایی ارومیه از شبکه آب و فاضلاب
  • توسعه ۱۷ کیلومتری شبکه و خط انتقال فاضلاب در استان قزوین
  • ۱۱۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب استان قزوین شست‌وشو شد