Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@10:29:35 GMT

بازار رمز ارزها 2 تریلیون دلاری شد

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۳۹۸۹۰

بازار رمز ارزها 2 تریلیون دلاری شد

ایران اکونومیست- ارزش کل بازار ارزهای رمزنگاری شده در روز شنبه به بیش از 2 تریلیون دلار رسید این اتفاق اولین بار از اواسط ماه مه بوده است.

بیت کوین در آخر هفته از 48هزار دلار عبور کرد ، بالاترین سطح از ماه مه (خرداد) ، اما برخی از این سودها در روز دوشنبه کاهش یافت. بر اساس داده های Coindesk ، سکه دیجیتال روز شنبه به 48هزار و 126.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

47 دلار رسید که بالاترین سطح خود از 17 مه (۲۷ اردیبهشت) است.

بازیابی بیت کوین پس از فروش شدید آن در ماه های ژوئن و جولای (تیر و خرداد) صورت می گیرد و پس از رکورد بالای 64هزار دلار در آوریل (اردیبهشت) به زیر 30هزار دلار کاهش پیدا کرد.

ویجی آیار ، مدیر توسعه تجارت در صرافی ارز دیجیتال Luno ، می گوید: « من معتقدم این (افزایش بیت کوین) نتیجه به دلیل خرید گسترده است، زمانی که بیت کوین در حدود 29هزار تا 30هزار دلار معامله می شد.»

بر اساس داده های CoinMarketCap ، که قیمت سکه های دیجیتال را ردیابی می کند ، افزایش قیمت بیت کوین روز شنبه ارزش کل بازار ارزهای رمزنگاری شده را برای اولین بار از اواسط ماه مه (خرداد) به بالای 2 تریلیون دلار رساند.

بازار ارزهای دیجیتال در تابستان با موج منفی زیادی روبرو شده است. یکی از بزرگترین تجدیدنظرهای نظارتی در صنعت از سوی مقامات چینی بود که عملیات استخراج بیت کوین را متوقف کرد و به مکان دیگری نقل کردند. این یکی از بزرگترین دلایل سقوط بیت کوین به زیر سطح 30هزار دلار بود.

پس از افزایش دو رقمی روز دوشنبه ، قیمت طلا نزدیک 1800 دلار در هر اونس متوقف شد. برخی از تحلیلگران اکنون هشدار می دهند که اگر سطح 1800 دلاری از نقطه مقاومت بسیار قوی برخوردار باشد ، فروش مجدد صورت می گیرد.

به دنبال سقوط ناگهانی در اوایل هفته گذشته ، طلا به خوبی بازیابی شد و تقاضا در میان برخی نگرانی ها در بازار بازگشت. پس از تسلط طالبان بر افغانستان پس از عقب نشینی اخیر ارتش آمریکا ، آتش سوزی ژئوپلیتیک بر سرنوشت همه بازار ها سایه افکنده است.

یکی دیگر از حوزه های بازار که آن را زیر نظر دارند ، هرگونه سیگنال جدید کاهش یافته توسط فدرال رزرو است. جروم پاول ، رئیس بانک مرکزی قرار است روز سه شنبه سخنرانی کند و نشست ژوئیه FOMC قرار است چهارشنبه منتشر شود.

اینکه طلا در سطح 1800 دلاری بعدی چه خواهد کرد ، نه تنها از نظر فنی مهم است ، بلکه جهت قیمت آینده آن را نیز تعیین می کند.

استراتژیست های بانک OCBC می گویند: "مدل این بانک محدوده ارزش منصفانه طلا را از 1735 دلار تا 1845 دلار در نظر می گیرد ، بنابراین در سطح فعلی طلا تقریباً در وسط این محدوده قرار دارد." "به احتمال زیاد صورتجلسه FOMC مسیر بعدی طلا را در آینده تعیین می کند ، جایی که یک گزارش سختگیرانه ممکن است یکبار دیگر طلا را به هم بریزد."

یکی دیگر از بانک های سرمایه گذاری چند ملیتی به سرمایه گذاران می گوید که از طلا خارج شوند ،زیرا پیش بینی می کند رشد اقتصادی قوی تری داشته و دلار آمریکا در سال آینده افزایش یابد.

دومینیک اشنایدر ، رئیس کالاها و ارزهای خارجی آسیا و اقیانوسیه در دفتر مدیریت ثروت UBS Global ، به بلومبرگ می گوید: "پیام باید این باشد: "در دنیایی که بهتر به نظر می رسد ، چرا می خواهید اینقدر دارایی داشته باشید که خاصیت پناهگاهی دارد این بدان معناست که بازار باید در سطح پایین تراز شود."

هر اونس طلای دسامبر با 11.60 دلار معادل 0.7 درصد افزایش به 1789 دلار رسید.


توجه دوباره به فدرال

فدرال رزرو این هفته دوباره مورد توجه سرمایه گذاران قرار می گیرد و بازار به جلسه تعیین سیاست های ماه ژوئیه (دی) در روز چهارشنبه توجه خواهد کرد. بازارها به دنبال سیگنال هایی هستند که فدرال رزرو برای آغاز کاهش خرید اوراق قرضه ماهانه خود آماده می کند. داده های جدید مشاغل قوی از ایالات متحده انتظارات را افزایش می دهد که فدرال رزرو می تواند زودتر از این محرک ها عقب نشینی کند.

 

 

لیزا شلت ، مدیر ارشد سرمایه گذاری در مورگان استنلی ، می نویسد: « با توجه به آمار اشتغال و تورم که پایان رکود اقتصادی را نشان می دهد ، رشد سالم و پیشرفت سیاست های مالی ، بازارها منتظر هستند که فدرال رزرو نشان دهد که از حداکثر محل اقامت دور شده است.»

اقتصادنیوز

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: فدرال رزرو بیت کوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۹۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰

به گزارش خبرگزاری مهر رئیس گروه بانک توسعه اسلامی گفت: جهان به راه‌حل‌های بلندمدت و پروژه‌های زیرساختی پایدار نیاز دارد، زیرا شکاف تأمین مالی زیرساخت‌های جهانی تا سال ۲۰۴۰ حدود ۱۵ تریلیون دلار برآورد می‌شود.

محمد الجاسر در نشست سالانه بانک و رویداد جشن طلایی در ریاض پایتخت عربستان سعودی گفت که تأمین مالی این پروژه‌های زیرساختی پایدار، مستلزم تغییر پارادایم است.

وی گفت: مکانیسم‌های سنتی تأمین مالی عمومی برای برآوردن تقاضای رو به رشد برای پروژه‌های زیربنایی مناسب نیست و جهان برای رسیدگی به این چالش‌ها و بودجه کافی برای سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت، نیاز به رویکردی جدید دارد.

الجاسر بیان کرد: این جایی است که بانک اسلامی به‌عنوان پرتویی از نور ظاهر می‌شود و اصول مبتنی بر دارایی و اشتراک ریسک آن کاملاً با نیازهای کشورهای کمتر توسعه یافته برای پروژه‌های زیرساختی بلندمدت هماهنگ است.

رئیس گروه بانک توسعه اسلامی افزود: «علاوه بر این، بانک اسلامی با تاکید بر مسئولیت زیست محیطی، کاملاً در موقعیتی است که از این تلاش‌ها حمایت کند».

همچنین یادآوری کرد که در پنج دهه گذشته، بانک از امور مالی اسلامی دفاع کرده است. او می‌گوید استراتژی ما حول محور ایجاد مشارکت‌های قوی، تقویت بازارهای مالی و توانمندسازی بخش خصوصی است.

رئیس گروه بانک توسعه اسلامی معتقد است که جهان بر سر تقاطع ایستاده است. همه‌گیری کووید -۱۹ آسیب‌پذیری‌ها را در زیرساخت‌ها آشکار و منابع عمومی را تخلیه کرد همچنین پیشرفت توسعه را معکوس کرد.

الجاسر گفت: «یک سوم کشورهای کم‌توسعه‌یافته در حال حاضر بدتر از دوران پیش از همه‌گیری هستند. بدون اقدام فوری، چشم‌انداز توسعه آنها می‌تواند بدتر شود».

همچنین تاکید کرد کشورهای کمتر توسعه یافته دارای پتانسیل اقتصادی فوق العاده در انتظار آزادسازی هستند.

وی با بیان اینکه تقویت سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های اجتماعی و فیزیکی برای کاهش فقر، ارتقای سلامت و آموزش و ایجاد اشتغال کلیدی است، افزود: این مورد تاب‌آوری در برابر شوک‌های آینده مانند همه‌گیری و تغییرات آب‌وهوایی را تقویت می‌کند.

کد خبر 6090673 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • نگاه سرمایه‌گذاران به این آلت‌کوین‌ها/ پتانسیل سودآوری این رمزارزها بالا است!
  • بیت کوین به ۶۳ هزار و ۸۲۲ دلار رسید
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • شمش طلا با چه دلاری حراج شد؟‌ + نمودار
  • ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • افت تراز یک پله‌ای ارزش دلاری بورس تهران!
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ سقوط سودآوری بیت‌کوین