Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@06:23:16 GMT

بد عهدی سرم‌سازی‌ها در خرید مواد اولیه ظروف بسته‌بندی

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۴۰۵۸۲

بد عهدی سرم‌سازی‌ها در خرید مواد اولیه ظروف بسته‌بندی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اتاق بازرگانی تهران، معضل کمبود سرم تزریقی این روزها تعجب اهل فن و نگرانی جامعه را برانگیخته‌است. آنطور که رئیس کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق تهران هفته گذشته اعلام کرد، یک دلیل عمده کمبود این محلول دارویی، توقف فعالیت یکی از بزرگترین کارخانه‌های سرم‌سازی در کشور به دلیل آنچه که اورهال و تعمیرات اساسی از سوی این واحد تولیدی عنوان شد، بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که بزرگترین واحدهای تولید سرم تزریقی در کشور، شرکت‌های خصولتی هستند که سابقه طولانی در تولید این محصول دارند.

هرچند توقف موقت تولید سرم تزریقی از سوی این واحد بزرگ تولیدی آن هم در بحبوحه شیوع ادامه‌دار ویروس کووید ۱۹ در کشور و نیاز فوری به این محلول دارویی در مراکز درمانی، علامت سوال بزرگی را بار دیگر در برابر عملکرد وزارت بهداشت قرار می‌دهد، اما به گفته رئیس هیأت مدیره انجمن ملی صنایع پلیمر، طی ماه‌های اخیر گرید مواد اولیه ظروف بسته‌بندی سرم تزریقی به میزان کافی از سوی واحدهای پتروشیمی داخلی تولید و تأمین شد به طوری که این واحدها با مشکل در انبارش تولیدات این گرید مواجه شدند.

سعید ترکمان با تاکید بر اینکه شرکت‌های پتروشیمی در تولید به موقع و فوری گرید مواد اولیه ظروف بسته‌بندی موردنیاز کارخانه‌های سرم‌سازی، عملکرد قابل قبولی داشتند، افزود: این گرید از مواد اولیه به طور اختصاصی از سوی دو واحد پتروشیمی برای عرضه در بورس کالا و خرید از سوی کارخانه‌های سرم‌سازی، تولید و تأمین شد و در حالی بچ ۳۰۰۰ تنی از این گرید اواخر سال گذشته طی چندین هفته در بورس عرضه شد که تنها یک کارخانه سرم‌سازی آن هم به میزان ۲۰ تن اقدام به خرید کرد.

به گفته ترکمان، در حالی حجم انبوهی از مواد اولیه ظروف بسته‌بندی سرم تزریقی از سوی واحدهای پتروشیمی دپو شد که این واحدها با محدودیت در انبارش تولیدات خود مواجه شدند و خریداران اختصاصی این گرید که فقط کارخانه‌های سرم‌سازی هستند، به تعهدات خود عمل نکردند.

وی سپس یادآور شد که پس از عدم ایفای تعهد خرید از سوی کارخانه‌های سرم‌سازی کشور در بورس کالا، واحدهای پتروشیمی از خرداد ماه امسال تولید این گرید خاص را متوقف کردند حال آنکه، ستاد تنظیم بازار نیز طی مصوبه‌ای اجازه خرید این فرآورده را از سایر شرکت‌ها و مشتریان سلب کرده بود.

رئیس هیأت مدیره انجمن ملی صنایع پلیمر در ادامه، عدم برنامه‌ریزی به موقع و آینده‌نگرانه از سوی وزارت بهداشت را دلیل اصلی بروز مشکل در تأمین و تولید سرم تزریقی طی هفته‌های اخیر دانست و گفت: با توجه به پیش‌بینی‌های واقعی از گسترش پیک کرونا در کشور از ماه‌های گذشته، وزارت بهداشت ناتوانی خود را در برنامه‌ریزی برای تأمین این محصول استراتژیک در بخش درمان کشور را نشان داد.

وی همچنین به صدور نامه‌ای از سوی دفتر توسعه صنایع پایین‌دست پتروشیمی به معاون امور بازرگانی وزارت صمت طی دی ماه سال گذشته اشاره کرد و گفت: طبق این نامه، واحدهای پتروشیمی آمادگی خود برای تأمین پلی‌پروپیلن مورد نیاز شرکت‌های دارویی اعلام و موجودی انبار این فرآورده طی چند ماه پایانی سال گذشته را نزدیک به ۵۸۰۰ تن برآورد کردند در حالی که کارخانه‌های سرم‌سازی از تعهد خود برای خرید این فرآورده در بورس کالا سر باز زدند و تولیدات در انبارها ماند.

کد خبر 5283235

منبع: مهر

کلیدواژه: سعید ترکمان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران سرم تزریقی انجمن ملی صنایع پلیمر ویروس کرونا ویروس کرونا تعطیلات کرونایی قیمت دلار واکسن کرونا مرکز مدیریت راه های کشور گمرک ایران دولت سیزدهم صادرات غیرنفتی شاخص کل بورس قیمت نفت قیمت سکه بهار آزادی مهرداد جمال ارونقی سازمان هواپیمایی کشوری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کارخانه های سرم سازی واحدهای پتروشیمی سرم تزریقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۴۰۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید بیش از ۵۹۴ هزار تن گندم و کلزا در خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیر تعاون روستایی خوزستان گفت: از ابتدای فصل خرید گندم و کلزا تاکنون ۵۹۴ هزار و ۱۷ تن محصول از کشاورزان استان توسط مراکز تعاون روستایی خریداری شد.

زرگانی افزود: از این میزان ۵۴۶ هزار و ۳۴۶ تن گندم و ۴۸ هزار و ۶۷۱ تن کلزا می‌باشد. 

وی ادامه داد: در این مدت ۲۹۷ هزار و ۶۰ تن گندم به کارخانه‌های آرد و سیلو‌های گندم و ۴۴ هزار و ۱۵۱ تن کلزا با کارخانه روغن کشی مدلل ارسال شده است.

دیگر خبرها

  • خرید بیش از ۵۹۴ هزار تن گندم و کلزا در خوزستان
  • راهنمای خرید، چاپ لیبل فوری ارزان 1 روزه از کجا ؟
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • اعتراض شماری از مسوولان فنی و کنترل کیفی کارخانه های مواد غذایی
  • بازدید مدیران صدای رسانه ملی از طرحهای عمرانی حرم رضوی
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • آشنایی با انواع لیبل زن صنعتی و مدل‌های مختلف آن
  • کشف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته‌بندی غیراستاندارد
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟ + بخشنامه
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟+بخشنامه