Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنا بر گزارش وبگاه «پالتیکو»، «پنتاگون هشدار می‌دهد که شبکه‌های تروریستی مستقر در افغانستان پس از کنترل طالبان (بر افغانستان) می‌توانند سریعتر از آنچه انتظار می‌رفت قدرت پیدا کنند».

«جان کربی» سخنگوی پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) اعلام کرد، لوید آستین وزیر دفاع آمریکا طی ۲۴ ساعت گذشته به قانونگذاران کنگره اعلام کرد که با توجه به تسلط طالبان بر افغانستان او خواهان «ارزیابی مجدد» درباره احتمال تجمع و قدرت گیری گروه‌های تروریستی از قبیل القاعده و داعش در خاک این کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کربی البته تاکید کرد، هنوز زود است که پنتاگون درباره اینکه طی هفته‌ها و ماه‌های آینده تهدید تروریستی به چه شکل خواهد بود، قضاوت قطعی داشته باشد.

بنا بر گزارش پالتیکو، دو منبع مطلع به این رسانه آمریکایی گفتند، به رغم این اظهارات سخنگوی پنتاگون، مقام‌های دفاعی آمریکا  هشدار داده‌اند با توجه به سقوط روز یکشنبه کابل به دست طالبان، احتمال این وجود دارد که شبکه‌های تروریستی در افغانستان به سرعت تجدیدقوا کنند.

طبق این گزارش، ژنرال «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا روز یکشنبه هفته به سناتورهای آمریکایی گفت، احتمال می‌رود که پنتاگون ارزیابی قبلی خود درباره تهدید تروریستی برآمده از افغانستان را تعدیل کند.

جان کربی سخنگوی پنتاگون در کنفرانس خبری همچنین گفت: وزارت دفاع آمریکا در نظر دارد طی ۲۴ ساعت آینده، نیروهای بیشتری از لشکر ۸۲ هوابرد و گردان های دریایی وارد افغانستان کند.

کربی افزود: به محض ورود نیروهای اضافی (در سه شنبه)، حدود سه هزار نیروی آمریکایی در فرودگاه کابل حضور خواهند داشت.

سخنگوی پنتاگون تصریح کرد با مجوز اعلام شده توسط لوید آستین وزیر دفاع آمریکا در دو یا سه روز آینده حدود ۶ هزار نیرو وارد فرودگاه بین المللی حامد کرزی خواهند شد.

طبق گزارش سی ان ان، به دستور وزیر دفاع امریکا از لشکر ۸۲ هوابرد ایالات متحده در کویت نیروهای اضافی به کابل اعزام خواهند شد.

سخنگوی پنتاگون در مورد تیراندازی نیروهای آمریکایی به شهروندان افغان در فرودگاه گفت: دو حادثه امنیتی در فرودگاه بین المللی حامد کرزی رخ داد که مربوط به افراد مسلحی بود که به سمت نیروهای ایالات متحده تیراندازی کردند.

وی مدعی شد که در دو حادثه جداگانه نیروهای آمریکایی به تهدیدات خصمانه پاسخ دادند و این منجر به کشته شدن دو فرد مسلح شد.

310 310 کد خبر 1545947

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: پنتاگون ایالات متحده آمریکا افغانستان طالبان القاعده داعش لويد آستين سخنگوی پنتاگون دفاع آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۴۰۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، آمریکا یک ناوگان از هواپیماهای آخرالزمانی در اختیار خواهد داشت که طبق گزارش ها نشانه ای از آمادگی این کشور برای جنگ جهانی سوم است.

نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری برای توسعه هواپیماهایی امضا کرده که جایگزین بویینگ های قدیمی می شوند که برای حفاظت از رییس جمهور طی حملات هسته ای استفاده می شد.

این بودجه به شرکت سیرا نوادا تخصیص یافته که جانشین هواپیمای E-۴B Nightwatch می شود که دارای یک پست فرماندهی متحرک و قادر به مقاومت در برابر انفجارهای هسته ای و تاثیرات الکترومغناطیسی است. طبق پیش بینی ها این پروژه «مرکز عملیات هوابرد بقا»(Survival Airborne Operations Center) نام گرفته و تا ۲۰۳۶ میلادی تکمیل می شود.

در این میان نیروهای هوایی آمریکا ناوگانی متشکل از ۴ هواپیمایE-۴B در اختیار دارد که حداقل یکی از آنها همیشه در وضعیت آماده باش است. اما این هواپیماهای بویینگ قدیمی شده و برخی قطعات آنها نیز منسوخ شده اند.

شرکت سیرا نوادا در همین زمینه اعلام کرده مشغول ساخت یک مرکز کنترل هوابرد برای آینده است. در بیانیه شرکت آمده است: چنین مرکزی در حقیقت یک هواپیمای بسیار مخصوص است که فرماندهی، کنترل و ارتباطات حیاتی طی رویدادهای اضطراری در سطح ملی را برای رییس جمهور ، وزیر دفاع و رییس ستاد مشترک آمریکا فراهم می کند.

البته هنوز جزییاتی از طراحی هواپیما منتشر نشده اما احتمالا مشابه E-۴B Nightwatch خواهد بود.

هواپیماهای آخرالزمانی فعلی دارای سیستم ارتباطات ماهواره ای پیشرفته، حفاظ های گرمایشی و هسته ای ، سیستم کنترل آکوستیک، سیستم تهویه هوای پیشرفته برای خنک نگه داشتن قطعات الکتریکی هستند.

همچنین این هواپیماها قادر به سوختگیری در هوا هستند و می توانند به مدت ۳۵.۴ ساعت در هوا و در حالت عملیاتی بمانند. موتورهای چنین هواپیمایی که قادر به حمل ۸۰۰ هزار پوند هستند، ۵۲۵۰۰ پوند پیشرانش دارند. هر هواپیمای E-۴B حدود ۲۳۱ فوت طول و پهنای بال آنها ۱۹۵ فوت است. ساخت هریک از این هواپیماها ۲۲۳ میلیون دلار هزینه دارد.

کد خبر 6092725 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • هشدار احمد مسعود درباره احتمال حمله تروریستی از خاک افغانستان به آمریکا و اروپا
  •  آماده‌ شدن آمریکا برای حمله گسترده به یمن/ حمله یمن به ۲ ناوشکن آمریکایی و ۲ کشتی اسرائیلی/ برگزاری رزمایش دریایی 9 روزه ارتش چین/  اعلام نقض حقوق بشر توسط پنج واحد ارتش اسرائیل از سوی آمریکا
  • آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود
  • «سندرم ویتنام» در غزه تکرار می‌شود؟
  • شاهکار دیگر ارتش یمن در دریای سرخ و اقیانوس هند
  • عملیات «فتح موعود» و تحقیر نیروی دریایی آمریکا
  • پیشروی گسترده ارتش روسیه در 3 منطقه شرقی اوکراین
  • تصویر سخنگوی گردان‌های القسام در یکی از دانشگاه‌های آمریکا
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • احتمال اعزام نیروهای انگلیسی به غزه