Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان حسینعلی حاجی دلیگانی عصر روز گذشته اظهار داشت: بحث تمرکززدایی نکته‌ای بسیار دقیق است که در این سال‌ها اتفاق نیفتاده و برعکس آن بعضی اوقات به سمت گرفتن اختیارات هم پیش رفته است.

نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یکی از موارد مهم آن بحث کمیسیون ماده ۵ است؛ در استان اصفهان ۱۱۰ شهر وجود دارد و تصمیمی که در دولت نهم گرفته شد این بود که تمام شهرها دارای طرح جامع شود و وقتی طرح جامع شد تغییراتی که اعمال می‌شود باید در کمیسیون ماده ۵ آن شهر تصویب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این باره توضیح داد: کمیسیون اختصاصی ماده ۵ آن شهر مرکب از معاون عمران استانداری، مدیر کل راه و شهرسازی و دستگاه‌های مربوطه به اضافه رئیس شورا، شهردار و فرماندار شهرستان است.

حاجی دلیگانی تأکید کرد: برای مثال در شاهین شهر وقتی یک زمین می‌خواهد تغییر کاربری بدهد حدود ۲ سال طول می‌کشد و این موضوع خودش یک مشکل است و اگر بتوان این را حل کرد یک انقلاب در سیستم اداری اتفاق می‌افتد.

بخش زیادی از عملکرد دولت به استانداران و فرمانداران باز می‌گردد

عضو هیأت رئیسه مجلس افزود:  بخش عمده موفقیت یا عدم موفقیت هر دولتی به استانداران و فرمانداران آن بر می‌گردد چون اگر یک فرماندار یا استاندار مردمی عمل کند تا سالیان سال در اذهان باقی می‌ماند و نوعی سرمایه اجتماعی ایجاد می‌کند؛ این موضوع مهمی است که علاوه بر اینکه کار نظام و حکومت را انجام می‌دهد با مردم هم خوش رفتار باشد و احترامی با آن‌ها داشته باشد.

وی در انتها خاطرنشان کرد:  مدتی قبل بحث ارتقا را دنبال می‌کردیم، بخش میمه که ۸۰ سال است بخشداری دارد، فاصله مرکز آن تا شاهین شهر حدود ۸۵ کیلومتر است و این موضوع تا مراحل آخر رفت اما به برخی جلسات نرسید و حدود ۸ مورد دارد که اگر مسائل آن حل شود خوب است.

انتهای پیام/63125/ق20/

منبع: فارس

کلیدواژه: حسینعلی حاجی دلیگانی عضو هیأت رئیسه مجلس نماینده مردم شاهین شهر میمه و برخوار در مجلس استاندار فرماندار اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۴۰۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب دائمی شدن قراردادهای کار در کمیسیون اصلی دولت

وزیرکار از تصویب دائمی شدن قراردادهای کار در کمیسیون اصلی دولت خبر داد و تأکید کرد که این موضوع در دستور کار دولت است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، یکی از دغدغه های جامعه کارگری همواره بحث قراردادهای کاری بوده است. مطابق گزارش ها بیش از 96درصد قراردادهای کاری موقت هستند و همین موضوع باعث دلسردی و ناراحتی کارگران از شرایط کاری شده است. چرا که قراردادهای موقت به همراه خود عدم بیمه و عدم دریافت دستمزد قانونی را به دنبال دارد.

نبود امنیت شغلی و قراردادهای موقت موضوعی است که رهبر انقلاب نیز در دیدار با کارگران با اشاره به آن تاکید کردند "امنیت شغلی از وظایف مسئولان است". ایشان گفتند "اگر حال جامعه کارگری خوب باشد حال جامعه نیز خوب می شود".

امنیت شغلی، موضوعی است که جامعه کارگری سال‌هاست با آن دست به گریبان است. قراردادهای کوتاه مدت، و آینده نامعلوم شغلی باعث شده است که برخی از کارگران دلسرد شوند. به روایت آمار، در حال حاضر حدود 96 درصد قراردادهای کاربه صورت موقت هستند و مشکلاتی مانند عدم بیمه و عدم دریافت دستمزد قانونی دارند. طی سال های اخیر بخش زیادی از گلایه کارگران بابت امنیت شغلی و دستمزدها بوده است.

قراردادهای کوتاه مدت و تهدید به عدم تمدید قرارداد و اخراج، از عوامل مهمی هستند که باعث شده نسل جوان کمتر به کار کردن در مراکز تولیدی و یا کارخانه ها تمایلی نشان بدهند.

بسیاری از کارخانه‌ها و شرکت‌ها برای اینکه با اداره کار و شرایط سخت بیمه مواجه نشوند، همه کارهای شرکت  یا مرکز تولیدی را به شکل پروژه در اختیار پیمانکاران قرار می‌دهند. پیمانکار موظف می شود برای انجام پروژه، نیروی کار استخدام و او را بیمه کند. در این میان برخی از پیمانکاران با قراردادهای کوتاه مدت آن هم بدون بیمه، کارگران را با کمترین حقوق استخدام می‌کنند. حتی برای اینکه با شکایت کارگران مواجه نشوند، بااستخدام کارگران اتباع کارها را به آنها می دهند و به این ترتیب همه سود پروژه به جیب خودشان می‌رود.  

سیدصولت مرتضوی, وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در این خصوص گفت: دائمی شدن قراردادهای کار در کمیسیون اصلی دولت تصویب شده است و در دستور کار دولت است.

وی درباره دائمی شدن قرارداد کارگران، گفت: موضوع دائمی شدن قراردادها در کمیسیون اصلی دولت تصویب شده است و در دستور کار دولت است و ان‌شاءالله هر وقت نوبت‌اش شود، مورد رسیدگی قرار می گیرد.

وی‌ در مورد بیمه کارگران، اظهار کرد: در رابطه با بیمه کارگران ما افزایش لازم را انجام داده‌ایم و پیشنهاد نمایندگان کارفرمایان و کارگران این بود که آنچه افزایش پیدا می‌کند، مبنایی باشد تا در دوران بازنشستگی اثر داشته باشد و ما افزایش ها را روی ردیف های مبنا انجام دادیم که افزایش بیش از  35درصدی اعمال شد یعنی تقریبا نسبت به سال 1402حدود 9درصد بیشتر از سال قبل افزایش داده شد.

مرتضوی بیان کرد: امیدواریم با مدیریتی که در حوزه اقتصاد صورت می گیرد و با مهار تورم و از طرفی با کمک های معیشتی که دولت در برنامه دارد و به آحاد مردم به ویژه جامعه کارگری کمک می کند، بتوانیم قدری از مشکلات کارگران عزیز را برطرف کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویب دائمی شدن قراردادهای کار در کمیسیون اصلی دولت
  • آغاز طرح های سالم سازی دریا در گیلان از اول خرداد
  • موفقیت شورا و شهرداری یزد در کاهش آسیب‌های شهری
  • کدام دستاورد‌های دولت رئیسی را می‌توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • موفقیت شورا و شهرداری در کاهش آسیب‌های شهری هنگام وقوع بارندگی
  • پروژه قهرمان‌سازی از رئیسی؛ کدام دستاورد دولت در قالب فیلم و سریال می‌گنجـد؟
  • کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • وزیر کشور: انتخابات در بهترین وضع برگزار شود
  • استانداران در صف مقدم مبارزه با آسیب‌های اجتماعی باشند
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود