Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-30@03:22:03 GMT

عقب‌ماندگی اقتصادی به دلیل سوء مدیریت‌ها

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۴۱۳۳۰

عقب‌ماندگی اقتصادی به دلیل سوء مدیریت‌ها

رئیس کمیسیون «آموزش، تحقیقات و فناوری» مجلس شورای اسلامی گفت: ما به افرادی در عرصه اقتصادی نیاز داریم که بتوانند اقتصاد داخلی و اقتصاد بین الملل را با یکدیگر هماهنگ کنند.

به گزارش مشرق، علیرضا منادی سفیدان درباره اولویت‌های دولت در عرصه علمی، اظهار داشت: علم به سرعت در حال حرکت رو به جلوست و ما در حوزه آموزش عالی می‌خواهیم که وزیر آینده علوم، تحقیقات و فناوری شتاب علمی کشور را ارتقا دهد و از سوی دیگر وضع موجود را هم از دست ندهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان داشت: علاوه بر این، ما در آموزش عالی کشور نیازمند شخصیت‌هایی هستیم که بتوانند خودشان را با سرعت علم و دانش جهانی تطبیق دهند چرا که در گذشته هر ۱۰۰ سال یا ۲۰۰ سال یک‌بار علم دچار تغییر و تحول و پیشرفت می‌شد، اما الان هر چند ماه یک بار شاهد پیشرفت و تغییر و تحول نوینی در عرصه علم و دانش هستیم.

رئیس کمیسیون «آموزش، تحقیقات و فناوری» مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر ذره‌ای در زمینه پرداختن به علوم کوتاهی کنیم و وقفه داشته باشیم، قطعاً از قافله علم دنیا که امروز حرف اول و آخر را در داشتن قدرت جهانی می‌زند، عقب می‌مانیم.

منادی سفیدان ادامه داد: هوش مصنوعی در جهان کنونی بسیار مهم است و ما باید به آن دست پیدا کنیم چرا که در آینده انسان با هوش مصنوعی رقابت خواهد کرد و حتی هوش مصنوعی از انسان هم جلوتر می‌رود؛ لذا باید در وزارت علوم تحقیقات و فناوری افراد کاملاً پیگیر باشند و تلاش کنند تا شتاب علمی در کشورمان را بیشتر کنند.

وی درباره اولویت‌های اقتصادی کشور، گفت: اقتصاد ما امروز فشل شده است و به دلیل سوء مدیریت‌ها عقب مانده است.

این نماینده مجلس تاکید کرد: ما به افرادی در عرصه اقتصادی نیاز داریم که بتوانند اقتصاد داخلی و اقتصاد بین الملل را با یکدیگر هماهنگ کنند.

رئیس کمیسیون «آموزش، تحقیقات و فناوری» مجلس تصریح کرد: باید تولید ناخالص ملی افزایش و میزان اشتغال بهبود یابد، تورم باید کاهش یابد و ارزش پول ملی باید تقویت شود.
 

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان اقتصاد دولت روحانی تحقیقات و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۴۱۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ درآمدهای حیرت آور فرودگاه استانبول برای اقتصاد ترکیه

تین نیوز

چندی پیش در چارچوب یک نشست علمی در حوزه هواپیمایی سفری داشتم به ترکیه‌، میزبان فرودگاه بزرگ استانبول بود و مهمانان از کشورهای تراز اول دنیا در عالم هوانوردی، فارغ از جایگاهی که فرودگاه جدید استانبول طی سال های اخیر در عرصه بین المللی و منطقه ای کسب نموده و رکورد زمانی قابل توجهی که برای ساخت و رسیدن به این جایگاه مطرح است‌، فارغ از شبکه گسترده پروازی و تعداد شرکت های هواپیمایی خارجی فعال در این فرودگاه و درآمدهای حیرت آور این فرودگاه برای اقتصاد ترکیه‌، آنچه نظر مرا بیشتر جلب کرد دو نکته بود‌، بخش خصوصی قدرتمندی که ساخت و اداره این فرودگاه را برعهده گرفته بود و نیروی انسانی جوان و با انگیزه ای بود که اهداف مدبرانه مدیران عالی شرکت را با جسارت دنبال می کرد.

طی روزهایی که در این همایش حضور داشتم درخشش این نیروهای جوان در سایه حضور باوقار مدیران عالی را شاهد بودم که چگونه امیدوار و سرزنده کارها را به پیش برده و مشق مدیریت می کردند.

لابلای جلسات رسمی هم با مدیران ارشد و هم با نیروهای جوان گپ و گفت هایی داشتم که برایم بعضا از سخنرانی ها مدعوین و کارگاه های آموزشی پرفایده تر بود.

دیشب داشتم به فرصت هایی که در بازار هوانوردی عراق وجود دارد‌، فکر می کردم و دوباره به یاد فرودگاه بزرگ استانبول افتادم. در قیاس برای بهره گرفتن از موقعیت ها‌، با خودم فکر کردم که شرکت های دولتی که علی الاسلام السلام‌، اما بنا است کدام شرکت بخش خصوصی ما در عرصه رقابت و کدام نیروی انسانی باانگیزه مان پابه پای رقبا‌، فرصت ها را شکار کند و به توسعه اقتصادی کشور‌، شاید هم به نفوذ سیاسی و ژئواستراتژیک کمک کند.

یاد مالزیایی ها‌، هندی ها‌، کره جنوبی‌، چینی ها هم در ضلع شرقی که افتادم‌، تصمیم گرفتم به مدد قرص مسکنی‌، پای در بستر بگذارم و بیش از این شاخص های ساده و پیچیده را کنار هم قرار ندهم. آری سال هاست که به تضعیف بخش خصوصی کمر همت بسته ایم و نیروهای خوب مان را در نهایت سرخوردگی و تحقیر نگه می داریم.

عرصه هوانوردی‌، فرودگاهی و هواپیمایی عراق فرصتی است که‌، آرام آرام که چه عرض بکنم‌، خیلی سریع از لیست فرصت هایمان خارج می شود. 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • تثبیت اقتصاد کشور و معیشت ملت در دستور کار دولت باشد
  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند
  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است
  • خطر ریزگرد های قم بیخ گوش تهران
  • مجلس آتش‌بیار معرکه است!
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر
  • ◄ درآمدهای حیرت آور فرودگاه استانبول برای اقتصاد ترکیه