Web Analytics Made Easy - Statcounter

داده‌های فضاپیمای OSIRIS-REx نشان می‌دهد سیارک «بنو» در سال ۲۱۳۵ به زمین نزدیک می‌شود.

خبرگزاری میزان _ تسنیم نوشت: فضاپیمای OSIRIS-REx" در اوایل سال جاری نزدیک سیارک بنو بود و امروز محققان پیش‌بینی کرده‌اند که احتمال برخورد این سیارک با کره زمین در آینده‌ای نزدیک بسیار کم است.

محققان ناسا از داده‌های سفر این فضاپیما برای یافتن اطلاعات بیشتر در مورد مدار این سیارک استفاده کرده‌اند که به آن‌ها اجازه می‌دهد موقعیت آینده آن را پیش‌بینی کنند؛ اگر چه این سیارک در سال ۲۱۳۵ به زمین نزدیک می‌شود، اما هنوز هیچ خطری ساکنان کره زمین را تهدید نمی‌کند، اما دانشمندان درصد بسیار جزئی احتمال برخورد این سیارک با کره زمین را در سال ۲۳۰۰ محتمل می‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از دانشمندان ناسا می‌گوید: اطلاعات OSIRIS-REx بسیار دقیق است و می‌توانیم با تکیه بر این داده‌ها مسیر آینده سیارک بنو را تا سال ۲۱۳۵ محاسبه و پیش‌بینی کنیم؛ اگر چه دلیلی برای برنامه‌ریزی فعالیت‌های خارج از کره زمین برای ۳۰۰ سال آینده وجود ندارد، اما این نشان می‌دهد که چگونه فناوری ردیابی سیارک‌ها در حال پیشرفت است و این برای ردیابی سایر سیارک‌های خطرناک و ردیابی آن‌ها در حین حرکت در منظومه شمسی بسیار مهم است و به محض اینکه زمین در معرض برخورد با سیارک‌ها قرار بگیرد، هشدار صادر خواهد شد.

"کلی‌فاست" مدیر برنامه رصد‌های اجسام نزدیک به زمین در مقر ناسا در واشنگتن گفت: ماموریت این بخش از ناسا، دفاع سیاره‌ای ناسا از سیارک‌ها و دنباله‌دار‌هایی است که می‌توانند به زمین نزدیک شوند که ناسا آن‌ها را پیدا کرده و رصد می‌کند. ما این تلاش‌ها را از طریق بررسی‌های نجومی مستمر انجام می‌دهیم که داده‌ها را برای کشف اجسام ناشناخته قبلی جمع‌آوری کرده و مدل‌های مداری را اصلاح می‌کنیم که فرصت فوق‌العاده‌ای را برای اصلاح و آزمایش این مدل‌ها فراهم کرده است و به ما کمک می‌کند که بهتر پیش‌بینی کنیم که سیارک بنو در نزدیک زمین و در یک قرن آینده در کجا خواهد بود.

با استفاده از داده‌های فضاپیمای OSIRIS-REx اطلاعاتی همانند اندازه، جرم و ترکیب این سیارک و همچنین مسیر آن، محققان توانستند پیش‌بینی‌های دقیق‌تری از مدار آینده داشته باشند. فضاپیمای OSIRIS-REx نمونه‌ای از سیارک بنو را به کره زمین باز می‌گرداند تا اطلاعات بیشتری را در اختیار دانشمندان قرار دهد.

"دانته لائورتا" محقق و استاد دانشگاه آریزونا می‌گوید: داده‌های حاصل از این ماموریت به ما کمک می‌کند تا شانس ضربه و برخورد بنو با کره زمین را در دو قرن آینده و درک کلی ما از سیارک‌های بالقوه خطرناک را درک کنیم.

بیشتر بخوانید: کشف حیات در سیارات دیگر؛ از امکان سکونت در مریخ تا انتقال آلودگی‌ها به فضا

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: فضا سیاره

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فضا سیاره فضاپیمای OSIRIS REx سیارک بنو پیش بینی سیارک ها کره زمین داده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۴۱۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۵ درجه‌ای دمای هوا در خراسان شمالی از هفته آینده

ایسنا/خراسان شمالی کارشناس پیش‌بینی هواشناسی خراسان شمالی از احتمال کاهش پنج درجه‌ای دمای هوا از هفته آینده خبر داد.

مظاهر عظیم‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود از ابتدای هفته آینده با فعالیت سامانه بارشی در استان روبه‌رو باشیم که کاهش محسوس پنج تا هشت درجه دمای هوا را از ابتدا تا اواسط هفته آینده به دنبال دارد. فعالیت این سامانه بارشی از اواخر وقت شنبه، ۱۵ اردیبهشت ماه آغاز و سبب وزش باد لحظه‌ای شدید در بیشتر مناطق نیمه جنوبی، بارش باران در بعضی ساعت‌ها، رگبار باران و رعد و برق و احتمال بارش تگرگ در نیمه جنوبی استان می‌شود.

وی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود شهرستان‌های گرمه، جاجرم، اسفراین، سملقان، بام و صفی‌آباد، مانه، بخش‌هایی از شیروان، فاروج، بجنورد و راز و جرگلان تحت تاثیر این سامانه قرار گیرند.

وی درباره آثار و مخاطره‌های فعالیت این سامانه بارشی، گفت: صاعقه، تگرگ، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، لغزندگی جاده‌ها، جاری شدن روان‌آب‌ها، آب‌گرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیرها از جمله اتفاق‌هایی است که احتمال وقوع دارند و به همین دلیل، هشدار زرد صادر شده است.

کارشناس پیش‌بینی هواشناسی خراسان شمالی افزود: احتیاط هنگام کار در ارتفاعات، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، رعایت سرعت مطمئن و روشن نگه داشتن چراغ‌ها در مه، احتیاط در سفرهای برون‌شهری، انتقال نهاده‌های کشاورزی به مکان‌های مسقف و احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی و جابه‌جایی عشایر از جمله توصیه‌هایی است که باید مد نظر قرار گیرد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاهش ۵ درجه‌ای دمای هوا در خراسان شمالی از هفته آینده
  • وعده ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده‌ ای نزدیک
  • ناسا یک پیام از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین دریافت کرد
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • تکه‌ای از ماه که به سیارک تبدیل شد (فیلم)
  • دانشگاه بوعلی سینای همدان، میزبان رویداد دانشگاهی نزدیک قله ایم
  • ویدیو/ تکه‌ای از ماه که به سیارک تبدیل شد
  • درختان ماه روی زمین کاشته می‌شوند
  • منشور رسانه‌ای طی آینده‌ای نزدیک در اردبیل رونمایی می‌شود
  • مصدومیت نگران کننده ستاره سیتی مقابل فارست