Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@17:06:26 GMT

کاهش سن ابتلا به کووید ۱۹ نگران‌کننده است

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۴۱۸۸۳

کاهش سن ابتلا به کووید ۱۹ نگران‌کننده است

به گزارش ایرنا ، اکبر بهنامجو روز سه‌شنبه در جلسه ستاد مدیریت و کنترل کرونا در مشگین‌شهر اظهارکرد: حدود ۱۹۰ بیمار کرونایی بصورت شبانه و یا موقت در بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) مشگین‌شهر بستری می‌باشند و یک هزار و ۶۳۰ بیمار کرونایی دیگر با تست مثبت قطعی در منازل قرنطینه شده‌اند.

وی با تقدیر از همکاری و تعامل خوب بین‌بخشی ادارات گفت: بزودی تعداد ۳۰ تخت جدید با استفاده از فضای بیمارستان به تعداد تخت‌ها افزوده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی برگزاری هرگونه مراسم شبیه‌خوانی ، دسته‌گردانی و تجمع در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی در مناطق مختلف استان را ممنوع دانست و خواستار همکاری ائمه جمعه و جماعات ، روسای هیات‌های مذهبی ، هیات امنای مساجد و ریش‌سفیدان محلی جهت تحقق این مصوبه شد.

استاندار اردبیل با بیان اینکه بزودی کمبود دارو وواکسن در استان بر طرف خواهد شد ، گفت متاسفانه تعداد بیماران کرونایی شهرستان مشگین شهر در مقایسه با ماه محرم سال گذشته بیش از نه برابر اقزایش یافته است .

بهنامجو با اشاره به طرح انسداد مبادی ورودی و خروجی استان از اجرای مناسب این طرح در ورودی‌های مختلف استان بویژه جاده مشگین‌شهر - اهر قدردانی کرد.

در این جلسه امام جمعه ، فرماندار و مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مشگین‌شهر در سخنان جداگانه‌ای خواستار رفع مشکلات موجود از جمله کمبود کادر درمان ، کمبود سرم و برخی اقلام دارویی تاکید کردند.

مشگین‌شهر در شمال غربی اردبیل قرار دارد.

برچسب‌ها مشگین شهر ویروس کرونا اردبیل واکسن کرونا اکبر بهنام جو  بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشگین شهر ویروس کرونا اردبیل مشگین شهر ویروس کرونا اردبیل واکسن کرونا اکبر بهنام جو بهداشت و سلامت مشگین شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۴۱۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۷ هزار و ۴۳۸ تن عسل در سال گذشته

ایسنا/اردبیل رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به برداشت ۷ هزار و ۴۳۸ تن عسل در سال گذشته گفت: استان اردبیل مهد پرورش زنبور عسل است و رتبه چهارم کشوری را در تولید عسل دارد.

نوبخت اژدری ۱۱ اردیبهشت در جلسه منتخبین جدید هیات مدیره تعاونی زنبورداری گفت: استان اردبیل مهد پرورش زنبور عسل است و رتبه چهارم کشوری را در تولید دارد.

اژدری با بیان اینکه در سال گذشته ۷ هزار و ۴۳۸ تن عسل از زنبورستانهای استان برداشت شده است، اظهار کرد: بر اساس اطلاعات گردآوری شده، در استان اردبیل بیش از ۵۰۲ هزار و ۹۶۹ کلنی زنبور عسل مدرن با میانگین تولید ۱۴.۷ کیلوگرم عسل و میانگین تولید در کلنی های سنتی ۶.۷ کیلوگرم عسل می باشد.

این مقام مسئول افزود: تعداد کل زنبورستان‌های این استان را بر اساس اطلاعات آماری انجام شده ۳ هزار و ۷۱۴ زنبورستان شمارش شده و افراد شاغل در این زنبورستان‌ها ۶ هزار و ۲۴۳ نفر بر اساس تعداد کلنی می باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: استان اردبیل قطب کشاورزی است و ۳۵ درصد اشتغال به این بخش مربوط می شود و بیانگر این است که یک سوم اشتغال وابسته به بخش کشاورزی است اما متأسفانه فرهنگ تعاون در این استان زرخیز جای خود را باز نکرده است.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • تعداد حقوق المپین‌ها تغییر می‌کند؟
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • برداشت ۷ هزار و ۴۳۸ تن عسل در سال گذشته
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • کمبود کلانتری در تهران/ کلانتری‌ها دیجیتال می‌شوند