Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود عباس زاده سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره جزئیات جلسه کمیسیون متبوع خود با وزرای پیشنهادی میراث فرهنگی و صمت گفت: امروز از جمله گزینه‌های پیشنهادی دولت که کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی میزبان آن‌ها بود، ضرغامی وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی با توجه  به اینکه سابقه مدیریت طولانی صدا و سیما را داشته و با مدیریت کلان کشور آشناست، گزینه مناسبی بوده و پاسخ‌های مناسبی به سوالات نمایندگان داد. میراث فرهنگی و گردشگری یکی از وزارتخانه‌های مهم ما است.  

عباس زاده مشکینی خاطر نشان کرد: از منظر میراث فرهنگی، جمهوری اسلامی از حیث داشتن ظرفیت‌های تاریخی و باستانی جزو ۱۰ کشور اول دنیا و از حیث جاذبه‌های طبیعی گردشگری جزو ۵ کشور اول دنیا است. بر این اساس اگر به صورت میانگین حساب کنیم که در رتبه ۷ گردشگری دنیا قرار داریم باید این ظرفیت در اقتصاد ملی ما تاثیر داشته باشد.  

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ادامه داد: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی انتظارات بسیاری از حوزه گردشگری دارد. این حوزه باید با تحول اساسی از حیث سخت افزاری و نرم افزاری مواجه باشد. مدیری خلاق و با معرفت برای مدیریت این حوزه نیاز است. سوالات جدی در این باره مطرح شد و ویر پیشنهادی هم با تسلط توضیحات جدی داد.  

این نماینده مجلس افزود: در بحث هتلینگ، ویزا و تسهیل رفت و آمد گردشگران به ایران صحبت‌ها و پیشنهادات جدی بیان شد و ضرغامی از این پیشنهادات استقبال کرد. واکنش اغلب اعضای کمیسیون به گزارش وزیر پیشنهادی گردشگری مثبت بود و برداشت من این است که در صحن هم اتفاق خواهد افتاد و آنچه که به مصلحت و منفعت ملی است تصمیم گرفته خواهد شد.  

عباس زاده مشکینی افزود: گزینه بعدی که در خدمتش بودیم فاطمی امین وزیر پیشنهادی صمت بود که گزارش مفصلی در این حوزه به کمیسیون ارائه شد. حوزه صنعت، معدن و بازرگانی جزو حوزه‌های دارای اهمیت در کشور است. حوزه بازرگانی ما به نوعی شاهد محدودیت تحریم است. اقتصاد و اشتغال کشور در سه بخش صنعت، خدمات و کشاورزی است و بخش قابل توجهی از ظرفیت اشتغال ما در حوزه صنعت است.  

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی افزود: حوزه‌های بسیار گسترده‌ای در این بخش وجود دارد، حوزه فولاد، ایمیدرو، خودرو، معدن و.. بسیار گسترده است و ۴۰ درصد اقتصاد کشور همین جا شکل می گیرد و باید وزیر توانمندی برای این بخش انتخاب شود. پیشنهاداتی از سوی نمایندگان مطرح شد، ولی نهایتا برای تائید و یا رد صلاحیت نمایندگان کل ۲۹۰ نماینده مجلس تصمیم می‌گیرد.  

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی نماینده مجلس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۴۱۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند

محمدرضا جوفار گفت: در منطقه مکران ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری، ترانزیت و منابع طبیعی وجود دارد. استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌تواند وابستگی به درآمدهای فروش نفت و گاز را از بین ببرد.

 

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با ظرفیت‌های مغفول مانده منطقه مکران، گفت: ظرفیت‌های منطقه مکران بسیار زیاد است که متاسفانه در چند دهه اخیر مغفول مانده است. مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی و بیانات خود به توسعه دریامحور اشاره داشتند اما بنظر می‌رسد عزم جدی برای توسعه دریامحور در کشور وجود ندارد.

 

جوفار درباره ظرفیت‌های موجود در این منطقه اظهار کرد: منابع طبیعی از جمله نفت و گاز و موقعیت جغرافیایی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های مکران به‌شمار می‌رود. این منطقه با دسترسی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند و همچنین با دسترسی به دریاهای آزاد موقعیت جغرافیایی خاص و می‌توان گفت بی‌نظیری دارد.

 

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیتی که مقداری روی آن تمرکز شده اما هنوز ضعف دارد، بحث گردشگری است. صرفا بحث گردشگری تجاری یا خرید نیست؛ گردشگری‌های متفاوتی از جمله گردشگری انرژی، ورزشی، طبیعی و فرهنگی که به جفرافیای سیاسی ربط دارد می‌تواند صورت بگیرد.

 

این کارشناس جغرافیای سیاسی در رابطه با اینکه چه مسیرهایی برای توسعه این منطقه وجود دارد گفت: زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی می‌تواند ایجاد شود. این ظرفیت‌ها می‌تواند مکران را به یک هاب بزرگ و چند منظوره تبدیل کند. همچنین می‌تواند آسیای مرکزی را به دریای آزاد متصل کند و برای ما ارزآوری و رونق را به دنبال داشته باشد.

 

جوفار با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند اثرات ملی و بین‌المللی از جمله ارزآوری داشته باشد و با برقراری ارتباط بین قومیت‌های مختلف باعث ایجاد اتحاد می‌شود، گفت: بهره‌وری از منابع طبیعی، یکی از فرصت‌هایی است که به آن توجه نشده است. توسعه صنایع فرآوری، ارتقای کیفیت زندگی مردم این منطقه و توجه به صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این منطقه صورت بگیرد.

 

این کارشناس در پایان درباره ارزآوری این منطقه اظهار کرد: ارزآوری این منطقه به چند مولفه بستگی دارد. بهره‌وری اصلی می‌تواند از صنایع و برداشت از معادن صورت بگیرد. همچنین مبحث گردشگری و ترانزیت، از ظرفیت‌های دیگر این منطقه محسوب می‌شود.  با اطمینان می‌گویم که اگر از ظرفیت‌های این منطقه به صورت کامل استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.

دیگر خبرها

  • ۲۳ سند آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • ۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست غیرفعال است
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • بخش قابل توجهی از یهودیان از جنایات رژیم صهیونیستی اعلام بیزاری کرده‌اند
  • تکمیل ‌‌هوشمندسازی پلاک‌های پستی تا پایان سال ۱۴۰۴