Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- در مرداد ماه بیشترین بازدهی ماهانه در یک سال اخیر برای بورس ثبت شد.

شاخص کل بورس در پایان معاملات روز یکشنبه 24 مرداد به سطح یک میلیون و 500 هزار واحد رسید تا مرداد ماه را 2 کانال بالا‌تر از ماه قبل به پایان ببرد. شاخص کل در پایان فروردین در کانال 1.2 میلیونی بود و در پایان اردیبهشت به کانال 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

1 میلیونی رسید و خرداد را نیز در همین کانال به پایان برد. اما در تیرماه شاخص بورس به کانال 1.3 میلیونی صعود کرد و در آخرین روز کاری مرداد، پیش از تعطیلات کرونایی، شاخص به کانال 1.5 میلیونی رسید.

 

بیشترین بازدهی ماهانه

با ایستادن شاخص بورس در سطح یک میلیون و 500 هزار واحد بازدهی بورس در مرداد ماه به مثبت 14 درصد رسید. این در حالی است که بازدهی بازار در ماه‌های فروردین و اردیبهشت به ترتیب منفی 6.7 درصد و منفی 5.3 درصد بود. بازدهی خرداد مثبت 1.2 درصد و بازدهی تیرماه مثبت 12 درصد شد و در پنجمین ماه سال بازدهی بورس 14.4 درصد شد تا بیشترین بازدهی را در یک سال اخیر ثبت کند.

شاخص کل هم وزن نیز در آخرین روز کاری مرداد نسبت به آخرین روز معاملاتی تیر 25 هزار و 247 واحد بالا‌تر ایستاد. بنابراین شاخص هم وزن رشد 6.3 درصدی را در مرداد پشت سر گذاشت.

 

خروج پول حقیقی

در 15 روز معاملاتی مرداد ماه تنها در 5 روز شاهد ورود پول حقیقی به بازار بودیم و حتی در روزهای صعودی بازار نیز نقدینگی حقیقی از بازار خارج شد. مجموع تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی در مرداد 924 میلیارد تومان بود. به عبارت دیگر به طور میانگین روزانه 61 میلیارد تومان پول حقیقی از بازار سهام خارج شده است که نسبت به ورود روزانه 76 میلیارد تومان پول حقیقی در تیرماه یک تغییر جهت چشمگیر است.
کاهش میانگین ماهانه ارزش معاملات

مجموع ارزش معاملات کل بازار سهام در مرداد ماه 208 هزار و 567 میلیارد تومان بود. میانگین روزانه ارزش معاملات کل 13 هزار و 904 میلیارد تومان است که نسبت به ماه پیشین افت 3 درصدی داشته است.
رشد میانگین ماهانه ارزش معاملات خرد

در ماه اخیر مجموع ارزش معاملات خرد بورس 106 هزار و 840 میلیارد تومان بود. همچنین میانگین روزانه ارزش معاملات خرد 7 هزار و 122 میلیارد تومان است که نسبت به تیر‌ماه رشد 10 درصدی داشته است. رشد میانگین ارزش معاملات سهام نشانه رونق معاملات بازار سهام است.
افت میانگین ارزش عرضه

میانگین ارزش صف‌های فروش در پایان معاملات روزانه بورس تهران در مرداد ماه 479 میلیارد تومان بود که نسبت به ماه پیشین 42 درصد کاهش یافته است.
رشد میانگین ارزش تقاضا

میانگین ارزش صف‌های خرید در پایان معاملات روزانه بورس تهران در مرداد ماه 754 میلیارد تومان بود که نسبت به رقم 451 میلیارد تومانی تیر ماه 67 درصد افزایش یافته است. به طور کلی در ماه اخیر میانگین روزانه صف‌های خرید 275 میلیارد تومان بیشتر از میانگین روزانه صف‌های فروش بود، به عبارت دیگر به طور میانگین معاملات روزانه بازار با مازاد تقاضای 275 میلیارد تومانی بسته شده است.

 

 اقتصادنیوز

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: میلیارد تومان بیشترین بازدهی میانگین روزانه ارزش معاملات میانگین ارزش مرداد ماه معاملات روز پول حقیقی کانال 1

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۴۲۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۰۶۹ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه

شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز بارشد ۱۰۶۹ واحدی به سطح دو میلیون و ۳۰۴ هزار واحدی رسید. 

به گزارش مشرق، شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز (چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه) با رشد یک هزار و ۶۹ واحدی همراه بود و به رقم دو میلیون و ۳۰۴ هزار واحد رسید.

اما در مقابل شاخص کل هم وزن با ۴۶۵۰ واحد رشد، رقم ۷۶۳ هزار و ۶۵۵ واحدی را ثبت کرد.

همچنین نمادهای پارسان، فولاد، فملی، کگل، شبندر، شپدیس و بوعلی نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر را روی شاخص گذاشتند. نمادهای ذوب، خزامیاد، فولاد، کاما، کساپا، خودرو و فاذر پر تراکنش‌های بازار بودند.

در معاملات فرابورس نیز شاخص کل با ۱۱۶ واحد رشد به رقم ۲۵ هزار و ۶۰۵ واحد رسید و نمادهای آریا، فجهان، شگویا، وسپهر، مادیرا، سپیدار و فغدیر پر تراکنش‌های بازار بودند.


دیگر خبرها

  • ۵ هزار میلیارد تومان دیگر به بورس انرژی تزریق شد
  • شاخص بورس یک‌هزار واحد رشد کرد
  • رشد ۱۰۶۹ واحدی شاخص کل بورس
  • گزارش روزانه بورس ۵ اردیبهشت؛ رشد ۱۰۶۹ واحدی شاخص کل
  • رشد ۱۰۶۹ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • شاخص بورس امروز ۵ اردیبهشت/رشد۱۰۷۱ واحدی
  • محرک جدید بورس
  • نرخ تورم ماهانه چهارمحال و بختیاری از میانگین کشوری کمتر است
  • رشد ۳۹۰۰ واحدی صبحگاهی شاخص کل با انتشار یک خبر مثبت
  • رشد ۳۹۰۰ واحدی صبح گاهی شاخص کل با انتشار یک خبر مثبت