Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول گروه جهادی شهید علی چهار میری گفت: بیشترین تمرکز ما بر روی مباحث فرهنگی، اجتماعی و اشتغال است، میز خدمت را در مناطق مختلف شهرستان فردیس و محدوده خدمات‌رسانی این گروه ایجاد کردیم، اشتغال‌زایی برای خانواده‌های نیازمند، بد سرپرست ایجاد کردیم. معصومه چهارمیری در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به اقدامات گروه جهادی شهید علی چهار میری، گفت: محور اصلی ارائه خدمات این گروه جهادی، شهرستان فردیس استان البرز، سرآسیاب، مارلیک، شهریار ، صفادشت و شهر قدس است، زیرا این شهرستان با شهرستان‌های غرب استان تهران هم‌جوار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: به همین دلیل هر نوع آسیبی که شهرستان‌های غرب استان تهران با آن مواجه‌اند به‌طور طبیعی شهرستان فردیس را هم با دامنه بیشتر و وسیع‌تری درگیر می‌کند، زیراکسانی که از استان‌های هم‌جوار یا استان‌های محروم به امید سراب به سمت تهران می‌آیند، وقتی می‌بینند هیچ خبری نیست، اولین جا‌هایی که به آن‌ها معرفی می‌کنند، می‌گویند بروید سمت ورامین شهر ری، باقرآباد، ملارد و سرآسیاب.   مسئول گروه جهادی شهید علی ۴ میری تأکید کرد: این نوع نگاه، حاشیه نشینی را وسعت می‌دهد و به دلایلی مانند نداشتن شغل مناسب، زمینه‌ساز مشاغل کاذب در این استان و شهرستان‌هاست، این نوع آسیب‌ها به شهر‌های اطراف هم سرایت می‌کند و برای مردم مشکل‌ساز می‌شود.   برپایی میز خدمت، از برنامه‌های مهم گروه جهادی شهید چهارمیری چهار میری با اشاره به کارنامه ۱۰ ساله فعالیت گروه جهادی شهید علی چهار میری، اقتصاد، اشتغال، بهداشت و درمان، اجتماعی، فرهنگی و عمرانی را از محور‌های اصلی خدمات‌رسانی این گروه جهادی برشمرد و اضافه کرد: بیشترین تمرکز ما بر روی مباحث فرهنگی، اجتماعی و اشتغال است، میز خدمت را در مناطق مختلف شهرستان فردیس و محدوده خدمات‌رسانی این گروه ایجاد کردیم، اشتغال‌زایی برای خانواده‌های نیازمند، بد سرپرست ایجاد کردیم.   مسئول گروه جهادی شهید علی چهار میری تولید ماسک، موارد ضدعفونی‌کننده را از برنامه‌های روتین این گروه جهادی دانست و از توزیع روزانه ۱۰۰ تا ۳۰۰ پرس غذای گرم بین نیازمندان واقعی خبر داد و تصریح کرد: این تعداد در مراسمات ملی و مذهبی افزایش پیدا می‌کند و به بحث بهداشت و درمان آن‌ها نیز نگاه ویژه‌ای داریم.   چهار میری اظهار داشت: یکی دیگر از بخش‌های خدمات‌رسانی ما ویژه جانبازان است که نگاه خاصی هم به این موضوع داریم و نیازمندی‌های آن‌ها را در حد توان تأمین می‌کنیم.   بیشتربخوانید: مدعیان حقوق بشر پاسخ دهند چرا گروهک نفاق را از لیست گروهک‌های تروریستی خارج کردند سردار عبداللهی: بیمارستان ۱۲۸ تخت‌خوابی سیار در بندرعباس برپا می‌شود افتتاح بیمارستان ۶۰ تخت‌خوابی تنفسی دائمی در زاهدان نماینده ولی‌فقیه در سازمان بسیج: گروهک تروریستی نفاق روسیاه تاریخ است موشک «کروز قادر»؛ شکارچی کشتی‌های متجاوز دشمن سفیر پیشین ایران در افغانستان: طالبان برای ساختن نیامده است

 

انتهای پیام/

برچسب ها: سپاه بسیج کمک مؤمنانه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سپاه بسیج کمک مؤمنانه شهرستان فردیس خدمات رسانی ایجاد کردیم میز خدمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۴۳۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه

مدیرکل امور عشایری آذربایجان‌غربی گفت: برای دامداران عشایر شهرستان ارومیه ۷۰۰ تن نهاده‌های دامی شامل جو، کنسانتره، سبوس و ذرت تأمین و توزیع شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، علی ناجی، امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در دیدار با فرماندار شهرستان ارومیه با اشاره به پیگیری‌های مستمر فرماندار برای رفع محرومیت از چهره مناطق مرزی و حمایت از جامعه عشایری شهرستان اظهار کرد: در بخش عمرانی جهت تأمین و توزیع لوله برای آب شرب سالم بهداشتی، تأمین و توزیع آبشخوری دامی، تأمین و توزیع پنل خورشیدی و مرمت و بازسازی ایل راه عشایری جمعاً به ارزش ۹ میلیارد ریال هزینه شده است.‌

️وی افزود: در بخش حمایت از عشایر شهرستان جهت تأمین و توزیع آرد خام عشایری سالانه نزدیک به هزار و ۹۲۴ تن با آرد ترمیمی در زمان کوچ برای خانوار عشایری که فاقد نانوایی روستایی هستند، تأمین و توزیع می‌شود.

مدیرکل امور عشایری آذربایجان‌غربی گفت: برای دامداران عشایر شهرستان ارومیه ۷۰۰ تن نهاده‌های دامی شامل جو، کنسانتره، سبوس و ذرت تأمین و توزیع شده است.

ناجی در مورد تأمین کالاهای تنظیم بازار عشایر هم ادامه داد: ۲۵ تن شکر و ۷۵ تن برنج وارداتی تأمین و توزیع شده است.

️وی در مورد پروژه‌های پیش‌بینی شده شهرستان ارومیه در حوزه عشایری تصریح کرد: برای سال‌جاری هشت پروژه در روستاهای قشلاقی و ییلاقی شهرستان با ۱۴۲ میلیارد ریال اعتبارات پیش‌بینی شده است.

کد خبر 749093

دیگر خبرها

  • سردار زهرایی: سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • وعده رییس اتحادیه بارفروشان برای قیمت پیاز/یک کیلو پیاز چند؟
  • قیمت پیاز کاهشی می‌شود؟
  • مقام نخست طرح عهد خدمت از آن گروه‌های جهادی خوزستان
  • شناسایی ۶۰ شهید خدمت | ساخت ۱۱ هزار مسکن
  • قیمت پیاز کاهشی می‌شود
  • اعزام ۶۰ گروه جهادی به مناطق محروم استان بوشهر
  • ویزیت رایگان بیماران خوی توسط گروه‌های جهادی + تصاویر
  • از شجاعت سردارحمیدرضا هاشمی تا راه‌اندازی نخستین گرمخانه توسط گروه جهادی شهید
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه