Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» پرویز محمدنژادقاضی محله در توضیح "طرح توسعه و مانع‌زدایی از صنعت برق کشور"، که کلیات آن در صحن علنی رای آورده و جزئیاتش در کمیسیون انرژی در حال بررسی است، گفت: از آنجا که قانون مدونی برای صنعت برق نداریم و قوانین، دستورها و آیین‌نامه‌های مرتبط با حوزه انرژی همگی پراکنده هستند، توسعه و بهره‌برداری از صنعت برق به‌عنوان یک زیرساخت اساسی دچار مشکل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درواقع این لجام‌گسیختگی و نبود قانون مدون بر سر راه تولیدکنندگان بخش دولتی و خصوصی مشکلات متعدد منجمله بوروکراسی اداری پیچیده‌ ایجاد کرده است.

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نداشتن قانون مدون و تورم افسارگسیخته مشکلات متعددی برای تولیدکننده ایجاد کرده است، ادامه داد: همچنین از آنجا که ساز و کار خاصی برای حضور منابع خارجی در کشور نداشتیم این مهم نیز در طرح مذکور مورد توجه قرار گرفته، همچنین استفاده از ظرفیت‌های داخلی دچار مشکل بود که در این طرح رفع شده است.

به گفته وی "طرح توسعه و مانع‌زدایی از صنعت برق کشور" مجموعی از رفتارهای  سازمانی و تشکیلاتی را با هدف رفع موانع بر از سر راه تولیدکننده اصلاح می‌کند.

محمدنژاد با بیان اینکه یکی از بندهای مهم این طرح در حوزه تقاضا یا همان اصلاح الگوی مصرف است، توضیح داد: از آنجا که ۷۵ درصد مصرف‌کنندگان برق در حوزه خانگی و غیرخانگی معمولا در حد نرمال مصرف دارند، پایه الگوی تعریف شده را در حد همین ۷۵ درصد آورده‌ایم البته ۲۵ درصدی که خارج از الگو، مصرف دارند باید قیمت تمام شده را پرداخت کنند.   

این نماینده مجلس به دیگر مفاد این طرح اشاره کرد و گفت: همچنین از آنجا که هزینه انشعاب‌ها در تهران با شهرستان‌ها یا مناطق مختلف تهران با یکدیگر تفاوت چندانی ندارد در این طرح هزینه انشعاب بر اساس سطح بنا و منطقه تعریف می‌شود تا عدالت بر قرار شود.

وی در ادامه تویح داد: در برخی از مواقع هزینه انشعاب می‌تواند افزایش چشمگیری داشته باشد چراکه اکنون هزینه این مهم در  شهرستان‌ها یک میلیون و ۸۵۰ هزار تومان است در حالی که قیمت تمام شده برای هر انشعاب تقریبا ۶ میلیون تومان می‌شود، بنابراین توزیع متوازن یارانه وجود ندارد در حالی که افراد با سطح زندگی بالاتر، به همان اندازه از یارانه انشعاب استفاده می‌کنند که یک فرد با سطح زندگی پایین‌تر، بنابراین "طرح توسعه و مانع‌زدایی از صنعت برق کشور"، در راستای توزیع متوازن عدالت یارانه‌ها، این مهم را اصلاح کرده است.  

به گفته محمدنژاد در مجموع "طرح توسعه و مانع‌زدایی از صنعت برق کشور"، تمامی ابعاد رفتاری، سیستمی و ساختاری صنعت برق از تولید به مصرف را پس از چندین سال غفلت اصلاح می‌کند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در جریان تدوین این طرح نظر تمامی کارشناسان از بخش‌های دولتی و خصوصی، همچنین وزارتخانه‌های مرتبط گرفته شده است تا طرح در آینده جنبه عملیاتی و اجرایی خوبی پیدا کند.

منبع: نماینده

کلیدواژه: برق ساختار عضو کمیسیون انرژی مجلس طرح توسعه و مانع زدایی از صنعت برق کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۴۴۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صنعت: از کشور‌هایی کالا می‌خریم که از ما کالا بخرند

عباس علی‌آبادی اظهار داشت: هدفگذاری ما توسعه تعاملات و همکاری تجاری با کشور‌های دیگر به روش غیرسنتی است و از کشور‌هایی کالا خواهیم خرید که از ما کالا بخرند.

تسنیم: وی در بازدید از نحوه برگزاری نمایشگاه اکسپو، اظهار داشت: هدفگذاری نخست ما توسعه بازار به طریق غیرسنتی است؛ در این روش به سمتی حرکت می‌کنیم که کالا‌ها را بفروشیم.

وی افزود: با این شعار، با کشور‌های دیگر رابطه برقرار می‌کنیم تا تعاملات و همکاری تجاری داشته باشیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: از کشور‌هایی کالا می‌خریم که از ما کالا بخرند و این مساله مهمی است که باید محقق شود.

بنابر این گزارش ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (IRAN EXPO ۲۰۲۴)، به عنوان بزرگ‌ترین رویداد صادراتی کشور با پیش‌بینی بازدید بیش از ۲۰۰۰ تاجر و بازرگان خارجی از ۱۱۹ کشور جهان، از امروز ۸ تا ۱۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد
  • وزیر کار: مانع‌زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • وزیر کار: مانع زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • وزیر صنعت: از کشور‌هایی کالا می‌خریم که از ما کالا بخرند
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • پکن: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود