Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردخانه‌های بسیاری از آرامستان‌های کشور مملو از جسد کسانی است که هر یک امید خانواده‌ای بودند و حالا مُهر مرگ روی نامشان نشسته و دفتر زندگی آن‌ها در نهایت ناباوری با ویروسی کوچک اما پر قدرت بسته شده است.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرزانه فراهانی_ ایران طی روزهای جاری یکی از سخت‌ترین شرایط شیوع بیماری کرونا را تجربه می‌کند و بسیاری از مردم همچنان بر عدم رعایت پروتوکل‌های بهداشتی و در خانه نماندن خود پافشاری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عده‌ای با بستن بار سفر و راهی شدن در جاده‌های کشور و عده‌ای هم با برگزاری مراسمات به دور از رعایت دستورالعملهای بهداشتی، هر یک به نحوی سر شوخی با بیماری مرگبار کرونا دارند.

سردخانه‌های مربوط به بسیاری از آرامستان‌های کشور مملو از جسد کسانی است که هر یک امید خانواده‌ای بودند و حالا مُهر مرگ به علت کرونا روی نامشان نشسته و دفتر زندگی آن‌ها در نهایت ناباوری با ویروسی به ظاهر کوچک اما پر قدرت بسته شده است.

تعداد سالمندانی که با وجود سن بالا و احتمال بیشتر در خطر بودن از جانب کرونا با رعایت دستورالعملهای بهداشتی و در خانه ماندن همچنان در سلامتی کامل هستند، کم نبوده و این امر نشانگر اهمیت جدی گرفتن و رعایت فاصله اجتماعی و همچنین ضرورت خود مراقبتی است.

مرگ عاقبت شوخی مردم با کرونا!

کودکان بسیاری رخت عزای والدین به تن کرده‌اند و قامت پدر و مادرهای داغ دیده از شیوع این بیماری منحوس از جانباختن فرزند خم شده است و این در حالی است که تنها با رعایت دستورالعملهای بهداشتی و در خانه ماندن میشود از بسیاری از این مرگ‌های تلخ و اندوه بار و داغدار شدن خانواده‌ها جلوگیری کرد.

شوخی با کرونا شوخی با زندگی افرادی است که ممکن است طی مراودات کاری در روزهای پس از تعطیلات آن‌ها را ببینیم و بدون اینکه از ناقل بودن خود آگاه‌ باشیم آن‌ها را هم به این بیماری جانکاه آلوده کنیم و واسطه مرگشان شویم.

خودنمایی بنرهای سیاه تسلیت بر در و دیوار خانه‌ها در محلات مختلف و به گوش رسیدن صوت قرآن این روزها از غمبارترین لحظات زندگی ما به شمار می‌رود و افرادی که طی روزهای گذشته با عادی انگاری شرایط و نادیده گرفتن هشدارها در عروسی و دورهمی ها حضور داشتند، امروز داغدار و عزادار عزیزانی شده‌اند که کرونا جانشان را گرفته است.

در حال حاضر که همه مراکز ادارای و کاری دولتی تعطیل شده است بهترین راه برای در امان ماندن از بیماری و مرگ در خانه ماندن و جدی گرفتن ضرورت رعایت دستورالعملهای بهداشتی است.

گلایه به جای مردم از عدم مدیریت کرونا در دولت دوازدهم و کندی سرعت انجام واکسیناسیون موضوعی است که متاسفانه دستاویز عده‌ای برای ماهی گیری از آب گل آلود شده و عده‌ای هم بی‌توجه به عواقب این بازی، چون عروسکهای خیمه شب بازی خود را به نادانی این افراد سپرده‌اند.

 

روند ابتلا و جانباختن مردم در کشور نگران کننده است!

طی روزهای اخیر بهشت زهرا در شهر تهران یکی از سخت‌ترین و بحرانی‌ترین روزهای خود را سپری کرده است و این سختی همچنان ادامه دارد و روزانه بیش از ۲۰۰ نفر از شهروندان تهرانی جان خود را به دلیل ابتلا به بیماری کرونا از دست می‌دهند.

آمار فوتی‌های کوید ۱۹ در کشور به بیش از ۶۰۰ نفر رسیده است و موجی از ترس و اندوه را در میان بسیاری از مردم به وجود آورده است اما همچنان عده افرادی که معتقد هستند که خطر ابتلا به کرونا تهدیدی برای آن‌ها ندارد کم نیست و این موضوع خود عامل گسترش سرعت انتقال ویروس در میان مردم محسوب می‌شود.

در حال حاضر ظرفیت اغلب بیمارستانهای تهران و همچنین بسیاری از شهرهای دیگر مثل مشهد، خوزستان و ... تکمیل شده و از طرفی تعداد بیماران در شرایط حاد بیماری نیز رو به افزایش بوده و این اتفاق تا حدود زیادی با همراهی مردم قابل کنترل است.

بسیاری از تخت بیمارستان‌ها توسط افرادی پر شده است که ماسک زدن را سخت می‌دانستند و می‌گفتند نیازی به اینهمه سخت‌گیری و مراقبت نیست و حالا نفسشان به دلیل ساده انگاری کرونا به شماره افتاده و در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان ها و مراکز درمانی بستری شده‌اند و خانواده شان مستأصل و درمانده چشم انتظار بهبودی‌شان مانده‌اند.

 

 

چند برابر شدن حجم کاری پرسنل شاغل در غسالخانه بهشت زهرا .س.!

سعید خال مدیر عامل سازمان بهشت زهرا .س. در پایتخت از مضاعف شدن حجم کاری پرسنل شاغل در غسالخانه و کسانی که در امر کفن و دفن این مجموعه فعالیت دارد خبر داده است.

به گفته خال حدود ۴۰ درصد از متوفیان تهران پس از کفن و غسل داده شدن توسط آمبولانس‌های سازمان بهشت زهرا .س. به دیگر شهرهای کشور اعزام می‌شوند و  با تلاش مستمر پرسنل این سازمان، تا کنون مشکلی در انجام کارهای مربوطه ایجاد نشده است.

مدیر عامل سازمان بهشت زهرا .س. روند افزایشی اعداد و ارقام اعلام شده روزهای اخیر متوفیان کرونا در تنها آرامستان متوفیان پایتخت نگران کننده دانسته و معتقد است: اگر چه ظرفیت سردخانه این مجموعه برای پذیرش متوفیان کرونا کافی است اما باید برای کنترل روند افزایشی بیماری و کاهش آمار مرگ و میرها چاره اندیشی شود.

 

مرگ نزدیک‌تر از همیشه به همه مردم است!

نوع دلتای کرونا ویروس از پر قدرت ترین سویه‌های این بیماری مهلک است و در صورت استمرار نادیده گرفتن و بی‌توجهی شرایط سخت فعلی، مرگ از همیشه به یک یک ما نزدیکتر است.

متخصصان و کارشناسان پزشکی بر این عقیده هستند که حتی با انجام واکسیناسیون کامل هم رعایت پروتوکل‌های بهداشتی و توجه به نکات مراقبتی امری ضروری است و این موضوع در مورد بسیاری از بیماریها طی سالهای اخیر تا کنون صحت دارد.

شیوع دوباره بیماری کرونا در چین و بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکایی نیز گواه روشنی از ضرورت رعایت دستورالعملهای بهداشتی است و مردم نباید به این تصورات غلط که انجام واکسیناسیون به مفهوم در امان ماندن قطعی از شر ویروس کرونا است توجه کنند.

دیدن تصاویر دردناک افزایش بیماران بستری شده در بیمارستان و شنیدن آمار و ارقام وحشتناک جان باختگان هر چقدر برای ما حتی در جایگاه فردی عزیز از دست داده، سخت باشد برای پرستارها و افراد شاغل در بخش کرونای بیمارستانهای مختلف چندین برابر سخت و جانکاه است چرا که به طور مستقیم و مستمر با این اخبار هولناک روبرو هستند.

با دقت در سختی کار پرستاران و کادر درمان و حجم درد مبتلایان به بیماری کرونا متوجه سختی موج این پیک بیماری کرونا می‌شویم و تنها با رعایت نکاتی ساده می‌توانیم به دیداری دوباره با عزیزانمان دلگرم و امیدوار باشیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرونا واکسیناسیون وزارت بهداشت نمکی بهشت زهرا رعایت دستورالعملهای بهداشتی بیماری کرونا بهشت زهرا خانه ها عده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۴۷۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو انجمن اقتصاددان ایران: سنگینی بار عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی ها بر دوش مردم عادی است

ایمان زنگنه، استاد دانشگاه و عضو انجمن اقتصاددانان کشور در خصوص بدهی گازی پتروشیمی ها به دولت و لزوم تسویه آن تصریح کرد: با توجه به شرایط تحریمی که در آن به سر می بریم و اینکه دولت به لحاظ منابع مالی در مضیقه است، اهمیت دارد که درآمدهای دولت تأمین شود تا بتواند به تعهداتش برای اداره کشور عمل کند.

وی ادامه داد: دولت همواره تلاش کرده است که خوراک را با قیمت مناسب در اختیار پتروشیمی ها قرار دهد. در حالی که پتروشیمی ها گاز را با قیمت یارانه ای در اختیار می گیرند، انتظار می رود که همراهی لازم را با دولت داشته باشند و تسویه بدهی خود را انجام دهند.

عضو انجمن اقتصاددانان ایران خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی هلدینگ های بزرگ پتروشیمی نسبت به پرداخت بدهی گازی خود به دولت بی اعتنا هستند. این موضوع دولت را در انجام وظایفش با مشکل مواجه می کند.

زنگنه گفت: انجام تعهدات دولت از جمله پرداخت یارانه نقدی، یارانه نان و توسعه صنعت نفت در گروی تأمین درآمدهای دولت است. اگر دولت نتواند این درآمدها را در اختیار داشته باشد، با کسری بودجه مواجه می شود.

وی ادامه داد: کسری بودجه به معنای روی آوردن دولت به استقراض از بانک مرکزی است. تمامی این روندها در نهایت به ضرر مردم است. زیرا مردم عادی باید تورم را تحمل کنند. در حالی که پتروشیمی های بزرگ که گاز یارانه ای دریافت می کنند و محصولات شان را در بازارهای بین المللی به فروش می رسانند، حاضر نیستند بدهی گازی خود را بپردازند.

عضو انجمن اقتصاددانان ایران خاطرنشان کرد: این اصلاً قابل قبول نیست که پتروشیمی ها به قیمت بالا بردن تورم و اعمال فشار بر مردم از دادن بدهی گازی خود به دولت اجتناب کنند.

زنگنه گفت: لازم است موضوع بدهی پتروشیمی ها به دولت به نحوی حل و فصل شود تا از بروز مشکلات بعدی جلوگیری به عمل آید. در غیر این صورت، دولت نمی تواند به تعهداتش عمل کند و با کسری بودجه روبرو می شود.

وی ادامه داد: کسری بودجه دولت، فقط موضوع دولت نیست. اثرات آن بر تمام کشور خواهد بود و مردم از آن متضرر می شوند. دولت نگاه ویژه ای به صنعت پتروشیمی کشور دارد. به دلیل اینکه محصولات این بخش قابلیت تحریم پذیری کمتری دارد و صادراتش آسان است. در این شرایط، لازم است پتروشیمی ها نیز به تعهدات مالی شان به درستی عمل کنند و با دولت همراهی لازم را داشته باشند.

زنگنه تأکید کرد: شاید یکی از دلایلی که پتروشیمی ها دیون گازی خود را به دولت پرداخت نمی کنند، این است که به لحاظ مدیریتی ضعف دارند و نمی توانند آنقدر سودآور باشند که به تعهداتشان عمل کنند. همچنین ممکن است شفاف نبودن مسائل مالی آنها شرایطی به وجود آورده است که هزینه هایشان بالا رفته و نمی توانند تعهداتشان را بپردازند. به هر ترتیب، نیاز است که پتروشیمی ها دیون گازی خود را به دولت پرداخت کنند تا دولت نیز بتواند به وظایفش عمل کند.

روابط مالی دولت با پتروشیمی ها همواره مورد انتقادات بسیاری بوده است. برخی کارشناسان به ارائه گاز با قیمت کمینه به پتروشیمی ها انتقاد دارند. آن ها معتقدند، اگرچه دولت نهایت همکاری را با پتروشیمی ها دارد و به آن ها خدمات می دهد، این صنایع به وظایف خود در مقابل دولت، مردم و کشور عمل نمی کنند.

شاهد ادعای این دسته از کارشناسان، همین بدهی 60 هزار میلیارد تومانی پتروشیمی ها به دولت است. این صنایع با امتناع از تسویه بدهی گازی خود به دولت مشکل ساز شده اند. به نحوی که دولت برای انجام وظایفش با محدودیت مالی روبرو شده است.

به زعم کارشناسان، عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی ها به این معناست که مشکلات ناشی از کم کاری هلدینگ های ثروتمند و بزرگ کشور در پرداخت بدهی هایشان به دولت بر دوش مردم گذاشته است.

به زعم آنان، عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی ها به منزله دامن زدن به کسری بودجه دولت است که استقراض از بانک مرکزی و تورم را به دنبال خواهد داشت. 

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • عضو انجمن اقتصاددان ایران: سنگینی بار عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی ها بر دوش مردم عادی است
  • دام سیاه مرد رمال برای ۵ زن
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد
  • «قلیان اکسیژن» در مرحله آزمایش است/ برای نتیجه‌گیری زود است
  • مرگ ۳ میلیون کارگر در جهان در پی حوادث و امراض/ ۵ شغل پرخطر
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • بسیاری از مراجعات مردم به محاکم به دلیل اعتبار دادن به اسناد عادی است
  • دام سیاه مرد رمال برای ۵ زن | می‌خواستم شوهر خوبی نصیبم شود اما این مرد...
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • شب عید املاکی‌ها، روز سیاه مستاجرها