Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از  گاردین، کارشناسان به دولت بریتانیا هشدار می‌دهند که در آینده نزدیک نوع جدیدی از ویروس کرونا با قدرت شکست واکسن‌های کنونی، تمام تلاش‌های اخیر این دولت برای مبارزه با کوید را به هدر خواهد داد و این کشور به وضعیت یک سال پیش خود بازخواهد گشت. وزرای دولت انگلستان از سمت کارشناسان و مجامع علمی تحت فشار هستند تا برنامه‌های خود را برای مقابله با  نوع جدید واکسن‌گریز ویروس کرونا پیشنهاد دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاوران علمی معتقدند چنین اقدامی می‌تواند از  فراگیری مشابه سال گذشته جلوگیری کند.

 گروه مشاوران علمی دولت انگلستان(سیج) بر اساس تحقیقات اخیر خود می‌گوید ظهور نوعی از ویروس که واکسن‌های کنونی را شکست می‌دهد یک  احتمال واقعی است.

گروه سیج تحقیقات روی واکسن جدیدی آغاز کرده است که عفونت و انتقال را بیشتر از واکسن‌های کنونی کاهش می‌دهد. این گروه همچنین بر انجام مطالعات آزمایشگاهی برای پیشبینی نوع جدید ویروس کرونا و ارائه خدمات واکسیناسیون اشاره دارد.

پیش از این، مشاور ارشد نخست وزیر بریتانیا  از دولت خواسته بود تا  برنامه‌ای احتمالی برای ویروس‌های واکسن گریز  آینده ارائه دهد و به اعضای پارلمان انگلستان نیز پیشنهاد داده بود راهی برای اجبار وزیران به انجام آن پیدا کنند.

مونیرا ویلسون، سخنگوی بهداشت  حزب دموکرات لیبرال نیز با اشاره به عملکرد پیشین نخست ویز بریتانیا می‌گوید: «بسیار حیاتی است که مردم به استراتژی بریس جانسون در مبارزه با کوید اعتماد داشته باشند و مطمئن شوند او دوباره اشتباهات 18 ماه گذشته خود را تکرار نمی‌کند.»

او در ادامه بیان کرد: «درطی برداشتن قرنطینه‌ها، شکاندن قوانین و ارتکاب اشتباهاتی که به قیمت جان آدم‌ها تمام شد، دولت اعتبار عمومی خود را از دست داده‌است و در این میان شفافیت تنها راه بازگرداندن این اعتماد خواهد بود.»

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: انگلستان کارشناسان علم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۴۷۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت برنامه‌ریزی مناسبی برای حمایت از نخبگان دارد

وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: دولت سیزدهم برای استفاده از ظرفیت نخبگان در بخش‌های مختلف برنامه‌های حمایتی ویژه‌ای دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، محمدعلی زلفی‌گل، صبح امروز_ شنبه، هشتم اردیبهشت_ وارد شهر یاسوج شد.

وی در بدو ورود به شهر یاسوج در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: وجدان بیدار دانشجویان و دانشگاهیان دنیا را که از مظلوم دفاع می‌کنند، می‌ستایم و از همه دانشگاهیان می‌خواهم در مقابل نسل‌کشی و درندگی و کشتن بانوان و کودکان فلسطینی حساسیت نشان دهند.

زلفی‌گل افزود: وقتی دانشگاهیان دنیا در مقابل این رژیم خونخوار و سفاک بایستند، معادله تغییر خواهد کرد و دنیا بیشتر بیدار می‌شود و سازمان‌های بین‌المللی تصمیم جدی‌تری در این خصوص خواهند گرفت.

وی در خصوص حمایت از نخبگان، گفت: در دولت مردمی سیزدهم در خصوص جذب نخبگان کارهای مختلفی انجام شده‌است.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری تصریح کرد: با همکاری بنیاد نخبگان آئین‌نامه جذب نخبگان را به عنوان عضو هیئت علمی بازنگری کردیم.

وی خاطرنشان کرد: از این به بعد دیگر نخبگانی که بنیاد نخبگان معرفی می‌کنند، نیاز به شرکت در فراخوان‌های جذب هیئت علمی ندارند و مستقیم به دانشگاه‌ها معرفی می‌شوند.

زلفی‌گل افزود: در توافق‌نامه‌ای که با معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری منعقد کردیم، سال گذشته ۱۳۸۰ نفر از رتبه‌های کنکور بورسیه شدند مخصوصاً آن‌هایی که المپیادی هستند و مدال دارند.

وی گفت: اگر در رشته‌های مرتبط خود درس بخوانند در آینده به عنوان عضو هیئت علمی استخدام می‌شوند.

وزیر علوم دولت سیزدهم تصریح کرد: بورسیه صنعت را برای اولین بار در دولت سیزدهم طراحی کردیم، هم در سال گذشته و هم در سال‌جاری در دفترچه کنکور خواهد آمد و با اتاق بازرگانی هم جلساتی داشته‌ایم و تلاش می‌کنیم از طرق مختلف برای بورس کردن رتبه‌های برتر استفاده کنیم که نگران آینده شغلی خود نباشند و در کشور بمانند.

وی خاطرنشان کرد: جدای از این‌ها تلاش می‌کنیم دانشگاه فنی حرفه‌ای با یک کنسرسیوم یا ائتلاف اشتغال را با صنایع مختلف شکل دهیم که تکنسین برای آنها تربیت کند و همچنین دانشگاه علمی و کاربردی در رایزنی با صنایع مختلف حدود چندین هزار نفر را با تضمین اشتغال برای اساس نیاز صنایع آموزش می‌دهد.

وی گفت: دولت چنین اقداماتی را انجام داده است تا نخبگان دغدغه‌ای نداشته باشند و در کشور بمانند.

کد خبر 748324

دیگر خبرها

  • مردم از مصرف قارچ خودرو در طبیعت خودداری کنند
  • واکنش علی ربیعی به هجمه سنگین دولت به مرکز پژوهش های مجلس: با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • کناره گیری وزیر اول مسلمان اسکاتلند
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • هشدار دادستان بجنورد در خصوص تکمیل پل ورودی کنارگذر شمالی
  • تاریخ برده‌داری به زبان طنز
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • دولت برنامه‌ریزی مناسبی برای حمایت از نخبگان دارد