Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران، در حال حاضر با توجه به پیک پنجم کرونا و سویه دلتا بسیاری از هموطنان درگیر بیماری کرونا، در روند درمان خود نیازمند دستگاه‌های اکسیژن ساز بوده لذا تأمین این دستگاه‌ها بسیار ضروری و حائز اهمیت محسوب می‌شوند.

بنابراین هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران، طی دو روز گذشته (۲۵ و ۲۶ مرداد ۱۴۰۰) با توجه به افزایش تعداد بستری بیماران مبتلا به کووید ۱۹ و اعلام مراکز درمانی به کمبود دستگاه‌های اکسیژن ساز، اقدام به توزیع رایگان ۲۴ عدد دستگاه اکسیژن ساز کانتینری و ثابت کرده که از این تعداد ۱۳ دستگاه اکسیژن ساز کانتینری و به عبارتی قابل حمل و ۱۱ دستگاه اکسیژن ساز ثابت بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دستگاه‌های اکسیژن ساز بیمارستانی ظرفیت بالایی داشته و برای کار شبانه روزی و پیوسته در درمان بیماران در نظر گرفته شده‌اند.

همچنین هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران، از ابتدای سال جاری تعداد ٣٠ دستگاه اکسیژن ساز ثابت، ٩۴ دستگاه اکسیژن ساز کانتینری و تعداد ٢۵ دستگاه مخزن اکسیژن برای مراکز درمانی سراسر کشور بر اساس نیاز سنجی و حواله توزیع معاونت درمان وزارت بهداشت به صورت رایگان توزیع کرده است.

کماکان توزیع دستگاه‌های اکسیژن ساز ادامه خواهد، داشت و طی روزهای آینده نیز با قدرت بیشتری افزایش می‌یابد.

کد خبر 5283877

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا اکسیژن ساز هیات امنای صرفه جویی ارزی ویروس کرونا واکسن کرونا سازمان غذا و دارو آمار کرونا واکسیناسیون کووید 19 بهرام عین اللهی هلال احمر جمهوری اسلامی ایران شیوع کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ستاد ملی مقابله با کرونا محدودیت های کرونایی رمدسیویر دارو دستگاه های اکسیژن ساز دستگاه اکسیژن ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۴۸۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایداری جریان تامین و توزیع آب شرب شهر‌ها و روستا‌های استان یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، مخلصی از آماده باش کامل پرسنل و تجهیزات اکیپ‌های مدیریت بحران در این شرکت خبر داد و گفت: با توجه به شدت بارش‌ها در برخی شهرستان‌های استان تمامی تجهیزات حوزه آب و فاضلاب، ماشین آلات سنگین و تجهیزات مقابله با بحران در حال امدادرسانی به مردم و هم استانی‌ها هستند.
وی، تعداد اکیپ‌های عملیاتی و پشتیبانی مدیریت بحران آبفا را ۱۱۹ تیم عنوان کرد و افزود: بیش از ۲۶۰ نفر اعم از پرسنل این شرکت و پیمانکاران با ۱۰۰ دستگاه ماشین آلات سبک و سنگین در حال آماده باش کامل برای مقابله با هر گونه حوادث احتمالی هستند.
مدیر دفتر بحران و پدافند غیر عامل شرکت آبفای استان یزد، از بیش از هزار و ۵۰۰ تماس مردمی و انجام بیش از ۴۰۰ عملیات امدادی در حوزه آب و فاضلاب طی روز‌های چهارم و پنجم اردیبهشت خبر داد و گفت: علاوه بر این تعداد عملیات، در صورت نیاز با فرمانداریها، شهرداری ها، ادارات راهداری و آموزش و پرورش همکاری لازم انجام شد.
مخلصی ادامه داد: علیرغم بروز شرایط اضطراری در استان طی چهار روز بارندگی، جریان تامین و توزیع آب شرب در شهر‌ها و روستا‌های استان پایدار بوده و فقط پنج مورد قطعی آب با میانگین یک ساعت گزارش شده است.

دیگر خبرها

  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • پایداری جریان تامین و توزیع آب شرب شهر‌ها و روستا‌های استان یزد
  • ماجرای قلیان اکسیژن در کافه‌های تهران چیست؟
  • ماجرای گاز «خنده» قلیان‌ها چیست؟/ جزییات طرح وزارت بهداشت درباره قلیان «اکسیژن»
  • ماجرای قلیان اکسیژن در کافه‌های تهران | این دستگاه تاییدیه نهایی ندارد | وجود گاز خنده در این قلیان‌ها صحت دارد؟
  • ماجرای گاز «خنده» در قلیان اکسیژن صحت دارد؟/ قلیان اکسیژن اعتیاد آور نیست؟
  • جزییات طرح وزارت بهداشت درباره قلیان «اکسیژن» / ماجرای گاز «خنده» قلیان‌ها
  • خطر مسمومیت با قارچ‌های طبیعی