Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام حسین(ع) به عنوان الگوی تمام عیار بشریت، در طول زندگی پربرکت خود نمونه‌هایی از بهترین اوصاف بشری را به نمایش گذاشت که اوج آن در جریان نهضت عاشورا بود. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، دکتر نرگس شکربیگی، عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، در یادداشتی اختصاصی برای تسنیم نوشت:

دلایل موفقیت قیام امام حسین (ع) از منظر قرآن کریم و امام سجاد(ع)

نهضت تاریخی و حماسی امام حسین(ع)، همراستای سیره نبوی بوده و تکمیل مکارم و ارزش‌های اخلاقی بی‌شک یکی از درس‌های مدرسه جاودانه حسینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اهل بیت(ع) ادامه وجود پیامبر اکرم(ص) در میان بشریت هستند و خداوند آن‌ها را به عنوان مصادیق کمال انسانی برای هدایت بشر به ودیعت نهاده است. مظهر و سمبل اخلاق و ارزش‌های عالی انسانی و اسلامی هستند. همان گونه که تمامی رفتار و گفتار حضرت رسول(ص) تجلی اخلاق و ارزش‌ها بود، گفتار و رفتار معصومین(ع) نیز تجلی اخلاق و ارزش‌های انسانی است که محدود در هیچ زمان و مکانی نیستند.

یکی از بزرگترین اهداف امام حسین(ع) زنده نگاه داشتن سنّت جدش پیامبر اکرم(ص) بود چنانچه در وصیت‌نامه خود به صراحت به آن اشاره کرده است.  لذا می‌توان ادعا نمود که امام حسین(ع) به دنبال احیای سنت و سیره نبوی(ص) و زنده کردن اخلاق محمدی بود.  با آنکه در واقعه عاشورا جنبه‌های سیاسی و نظامی جلوه بارزتری دارد اما توجه به ابعاد مختلف اخلاقی در آن میان نیز بسیار حائز اهمیت است.

امام حسین(ع) آیینه تمام نمای انسان کامل است که می‌تواند در تمام ابعاد زندگی اعم از اجتماعی و فردی الگو سرلوحه انسان‌های آزادی خواه باشد. آن حضرت به عنوان الگوی تمام عیار در طول زندگی پربرکت خود نمونه‌هایی از بهترین اوصاف و ویژگی‌ها را به نمایش گذاشت که اوج آن در جریان نهضت عاشورا و صحنه کربلا بود. لذا در این مجال اندک به ذکر چند نمونه کوتاه و مختصر از ویژگی‌های فردی آن حضرت  اشاره می‌کنیم.

جامعه انسانی هم استحکام و قوام خود را از استحکام افراد می‌گیرد؛ بنابراین هر انسانی موظف است قبل از ورود به اجتماع، خودسازی، تربیت و تهذیب نفس داشته باشد و به عبارت دیگر رابطه خود با خود را تنظیم و بهبود بخشد تا پس از ورود به عرصه اجتماعی بتواند به بهترین صورت نقش آفرینی کند

یکی از مهم‌ترین اصول اخلاق فردی در سیره امام حسین(ع) صبر و شکیبایی و جایگاه اعتماد و اتکال به خداوند در نهضت حسینی است.

قرآن کریم همواره مومنین و شخص پیامبراکرم(ص) را به صبر و استقامت در برابر حوادث و ناگواری‌های زندگی فرا می‌خواند: یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا اسْتَعینُوا بِالصَّبْرِ وَ الصَّلاةِ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرینَ (بقره/153) قرار گرفتن صبر در کنار نماز خود برترین جلوه عبودیت و بندگی در مقابل خداست که نشانه ارزش و برتری این خصیصه اخلاقی است.

در آیه شریفه وَ جَعَلْنا مِنْهُمْ أَئِمَّةً یَهْدُونَ بِأَمْرِنا لَمَّا صَبَرُوا وَ کانُوا بِآیاتِنا یُوقِنُونَ (سجده/24) به یکی از لوازم امامت اشاره گردیده است. از جمله لوازم مقام امامت وساطت در باره فیوضات تکوینى و نیز فیوضات تشریعى است یعنى هدایت معنوى و رهبرى باطنى است که جز با نیروى غیبى و روح قدسى میسّر نخواهد شد.

آیه مبنى بر اعلام آن است که پروردگار گروهى از بنى اسرائیل را به سمت رسالت و امامت به سوى جامعه بشر اعزام فرمود.  این منصب امامت عبارت از شهود باطنى و تصرف معنوى است که با نیروى غیبى و روح قدس بر عقاید و اخلاق و بر سیرت اعمال مردم آگاه بوده و پیروان مکتب خود را به سوى سعادت و قرب کبریائى سوق دهد و برساند. در حقیقت عبارت لَمَّا صَبَرُوا: بیان سبب نیل به مقام و منصب ولایت و امامت است که در اثر نیروى صبر و بردبارى در مقام عبودیت و خلوص و قیام به دعوت جامعه بشر به توحید به کار برده می‌شود. در واقع نیروى صبر اساس هر فضیلت و کمال است و بدون به کار بردن نیروى صبر هرگز فضیلت و کمالى میسّر نخواهد بود.

   

 امام حسین(ع) در صحنه عاشورا نشان داد که نمونه صبر و شکیبایی بوده و در همه مراحل به دیگران نیز سفارش به صبر می‌فرمودند. در اغلب سخنان حضرت از ابتدای حرکت از مدینه، طول راه و تا آخرین لحظات، به وضوح می‌توان صبر و شکیبایی را دید. این صفت برجسته اخلاقی نه تنها در حضرت بلکه در اطرافیان و عزیزانشان نیز مشهود است. 

در وصیت‌نامه امام به برادرش محمد حنفیه پس از ترسیم اهداف قیام خود و نفی هرگونه خود خواهی و  فساد فرمودند: فَمَنْ‏ قَبِلَنِی‏ بِقَبُولِ الْحَقِّ فَاللَّهُ أَوْلَى بِالْحَقِّ وَ مَنْ رَدَّ عَلَیَّ هَذَا أَصْبِرُ حَتَّى یَقْضِیَ اللَّهُ بَیْنِی وَ بَیْنَ الْقَوْمِ بِالْحَقِ‏: هرکسی دعوت مرا که به حق است پذیرفت، خدا پاداش او را می‌دهد و خدا را پذیرفته است، پس خداوند سزاوارتر است به قبول حق و هرکس دعوت مرا قبول نکرد، صبر می‌کنم تا خدا میان من و این مردم به حق داوری کند.

واگذاری امر و نهایت کار به خداوند (تفویض) و صبر بر آنچه خداوند مقدّر کرده است، برترین مقامی است که بندگان خالص و حقیقت‌جو به دنبال آن هستند و لذا لحظه‌ای در راه خدا، از آنچه در پیش دارند عقب ننشسته و از هیچ کس خوف به دل راه نمی‌دهند.

در ابتدای صبح روز عاشورا به نقل از امام صادق(ع) حضرت سیدالشهدا(ع) با اصحاب خود این گونه صحبت نمودند که إِنَّ الْحُسَیْنَ بْنَ عَلِیٍّ ع قَالَ لِأَصْحَابِهِ یَوْمَ أُصِیبُوا أَشْهَدُ أَنَّهُ قَدْ أُذِنَ‏ فِی‏ قَتْلِکُمْ‏ فَاتَّقُوا اللَّهَ وَ اصْبِرُوا: خداوند اجازه جنگ و قتال داده است، پس بر شما باد به پایداری و صبر و شکیبایی.

امام سجاد(ع) در خصوص صبر و شکیبایی حضرت این گونه فرمودند که؛ هرچه کار بر او پیچیده‌تر و سخت‌تر می‌شود، رنگ چهره حضرت درخشنده‌تر می‌شود، تا جایی که دشمن کینه توز؛ با شگفتی بسیار او را قهرمانی بی‌هماورد خواند که در راه حق و عدالت از مرگ نمی‌ترسد.

صبر نخستین کلماتی است که در صبح روز عاشورا بر زبان حضرت جاری می‌گردد و آخرین کلمات نیز خطاب به برادرزاده‌اش عبدالله بن حسن؛ نیز دعوت به صبر و شکیبایی است. نهضت امام حسین(ع) با دعوت به صبر شروع شد؛ زمانی که زنان بنی هاشم در مدینه با شنیدن خبر هجرت امام به نوحه سرایی پرداختند و حضرت آن‌ها را دعوت به صبرکرد.

با صبر و شکیبایی این سفر پرمخاطره ادامه یافت؛ آنگاه که در ورود به کربلا و در شب عاشورا خواهرانش را به صبر دعوت کرد و با دعوت به صبر پایان می‌پذیرد هنگامی که با اهل حرم وداع فرمودند. در زیارت ناحیه مقدسه در رابطه با صبر امام(ع) جمله عجیبی وارد شده است آن چنان که فرمود: و لقد عجبت من صبرک ملائکة السماء: به راستی که از صبر و استقامت تو ملائکه آسمان به شگفت آمدند. این شکیبایی حضرت در کنار دیگر اوصاف برجسته‌اش، از او شخصیتی بی‌همتا و ابدی ساخت که برای همیشه در دل‌های انسان‌های عدالت جو و آزادی خواه؛ زنده خواهد بود.  

انسان مومن در همه احوال و امور زندگی خویش؛ همواره به خدا تکیه نموده و از قدرت بی‌نهایت الهی استمداد می‌طلبد؛ چنین انسانی از آینده نگرانی ندارد و در برابر هیچ پیشامدی مضطرب نمی‌گردد و مصداق تمام عیار آیه شریفه: قُلْ لَنْ یُصیبَنا إِلاَّ ما کَتَبَ اللَّهُ لَنا هُوَ مَوْلانا وَ عَلَى اللَّهِ فَلْیَتَوَکَّلِ الْمُؤْمِنُونَ (توبه/51) خواهد بود.

در نهضت انسان‌ساز عاشورای حسینی هم اطمینان بر خداوند و توکل بر او موج  می‌زند. در وصیت حضرت به برادرشان؛ پس از ترسیم اهداف خود می‌فرمایند: ما توفیقی الا بالله و علیه توکلت و الیه انیب. آوردن این آیه شریفه نشان می‌دهد که آن حضرت با ایمانی استوار و امیدی وابسته به خدا همواره رو به جلو حرکت می‌کردند.

امام حسین(ع) صبح روز عاشورا پس از شبی که به راز و نیاز پرداختند؛ این گونه فرمودند: الهم انت ثقتی من کل کرب، و انت رجائی فی کل شدة و انت لی فی کل امز نزل بی ثقة و عدة ... خداوندا! تو پناه منی در مشکلات؛ امید منی در سختی‌ها، ملجا و یاورم هستی در آنچه بر من نازل می‌شود.

در عصر عاشورا، در آن صحنه ملتهب، سیدالشهدا(ع) چه زیبا فرمودند: صبرا علی قضائک یا رب! لا اله سواک، یا غیاث المستغیثین: بر قضا و حکم تو صبر می‌کنم، ای خدای من، جز تو خدایی نیست، ای فریادرس فریادگران.

صبر امام نشان از شوق و محبت بالای حضرت به خداوند دارد و روشن است که حضرت(ع) جز برخداوند متعال و تقدیرات الهی امید نبسته است و جز از خدا استمداد نمی‌جوید. نقل این مطالب در تاریخ از زبان ائمه معصومین(ع) بیانگر الگویی است برای کسانی که پیرو و ماموم آن بزرگوارانند.

قلمرو دین و عقل در حرکت سیدالشهداء (ع) در گفت‌وگو با حجت‌الاسلام شاکرین + فیلمپیوند میان انقلاب اسلامی و محرم/ جمهوری اسلامی هنوز هم از عاشورا نیرو می‌گیرد

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: امام حسین ع عاشورا حسینیه تسنیم امام حسین ع عاشورا حسینیه تسنیم صبر و شکیبایی دعوت به صبر امام حسین ع ارزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۴۹۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله به اسرائیل عظمت ایران را نشان داد

امام جمعه یزد با اشاره به اینکه دشمن در طول ۴۵ سال گذشته در تمام توطئه‌های خود شکست خورده گفت: حمله موشکی و پهپادی به اسرائیل عظمت ایران را به جهانیان نشان داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری در خطبه‌های این هفته نماز جمعه یزد با اشاره به اینکه همه ما خلقت خداوند هستیم و بدون حمایت و کمک‌های او ما هیچ هستیم، گفت: او که انسان را حیات می‌دهد و رحمت واسعه بدون منت دارد خداست و شب و روز و در هر زمان ما را نگه داشته است.

وی خاطرنشان کرد: خداوند متعال به راحتی می‌تواند هر شب که ما می‌خوابیم دیگر ما را بیدار نکند چرا که خوابیدن نوعی مردن است و همه اختیار ما در دست خداست و هیچ اراده ای در برابر قدرت او نداریم. با وجود تمام اعمالی که ما داریم، خداوند در تمام لحظات به فکر ماست؛ پس اگر ما بنده عاقلی باشیم نباید نسبت به این نعمات و کمک‌های خداوند شکرگزار باشیم.

امام جمعه یزد افزود: این نعمت‌های خداوند در حالی است که انسان بیشتر از آنکه به خداوند تکیه کند و به فکر او و رضایتش باشد به فکر بندگان خداست و می‌خواهد رضایت آنها را به دست آورد. خداوند متعال در قرآن کریم می‌فرماید کسانی که به وعده خود نسبت به خداوند عمل کنند و به پرستش شیطان نپرداخته و عبادت خدا را انجام دهند، به صراط مستقیم هدایت می‌شوند.

ناصری با بیان اینکه ما در روز حداقل 11 مرتبه در نماز از خداوند می‌خواهیم که ما را در صراط مستقیم قرار دهد عنوان کرد: آنها که وفای به عهده کرده‌اند طبق قرآن کریم باید بر ایمان خود باقی مانند و خداوند متعال هم چنین بنده‌ای را دوست دارد و او را خدایی می‌کند.

عدم توجه به تربیت دینی کودکان خیانت به آنهاست

نماینده ولی فقیه در استان یزد گفت: چرا ما گاهی اوقات گوش به شیطان می‌‌دهیم و با وجودی که رسول اکرم(ص) سفارش کرده، برخی از ما انسان‌ها ما محبت خداوند را در دل فرزندانمان قرار نمی‌دهیم؛ باید بدانیم افرادی که سعی می‌کنند فرزندان و دانش‌آموزان خود را از خدا دور کنند، هم در این دنیا و هم در آن دنیا باید پاسخگو باشند.

امام جمعه یزد با بیان اینکه اگر عمدا تربیت دینی را مورد توجه قرار نمی‌دهیم خیانت بزرگی به آنها مرتکب می‌شویم تصریح کرد: هر کسی اطاعت خدا بکند و تقوا داشته باشد را خدا دوست دارد و قطعا کسی را که خدا دوست داشته باشد هم دنیا و هم آخرت را به بهترین شکل ممکن خواهد داشت.

ناصری در خطبه دوم خود با بیان اینکه همه ما باید شکرگزار خدا باشیم گفت: این نعمت بسیار بزرگی است که در دورانی زندگی می‌کنیم که حضرت امام خمینی(ره) با شجاعت، توحید و خدایی بودن خود انقلاب اسلامی ایران را به پیروزی رساند و پس از آن هم رهبری را خداوند جانشین امام خمینی(ره) قرار داد که به بهترین شکل ممکن انقلاب را هدایت می‌کند.

نماینده ولی فقیه در استان یزد تدبیر در بحران‌ها و مشکلات و توطئه‌های مختلف را از جمله ویژگی‌های مقام معظم رهبری دانست و تصریح کرد: این نظام ولایی که حضرت امام خمینی(ره) آورد و به رهبری مقام معظم رهبری ادامه پیدا کرده مردم ایران را در جهان سربلند و عزتمند کرد.

برخی در داخل کشور تنها به دنبال پررنگ کردن مشکلات هستند

وی با اشاره به اینکه دشمنان در طول 45 سال گذشته بیشترین توطئه‌ها را علیه ملت ایران انجام داده گفت: با وجود تمام این هزینه‌ها و تبلیغات گسترده‌ رسانه‌ای دشمن، امروز ایران عزیز ترین کشور و ملت در میان مردم جهان است.

امام جمعه یزد با اشاره به اینکه متاسفانه برخی در داخل کشور هم در فضای مجازی تنها نواقص و مشکلات را می‌بینند گفت: این خواسته دشمن است اما امروز باید واقعا تقدیر کنیم از صلابت و شجاعت و تدبیر مقام معظم رهبری و سپاه پاسداران و دیگر نیروهای نظامی و انتظامی کشور که بالاترین امنیت را برای ایران به ارمغان آورده‌اند.

حمله به اسرائیل عظمت و اقتدار ایران به جهانیان را نشان داد

ناصری با اشاره به اینکه هیچ کشوری در جهان حتی جرات اینکه به غزه کمک کنند را نداشته‌اند گفت: تنها کشوری که در برابر این رژیم جنایتکار ایستاد ایران بود و به کمک مردم غزه شتافت به گونه‌ای که امروز تمام جهان انگشت به دهان مانده و به خوبی همه قدرت ایران و عظمت انقلاب را درک کرده‌اند.

نماینده ولی فقیه در استان یزد با تاکید بر اینکه دشمن با تمام توان خود در طول ماه‌های گذشته تهدید می‌کرد تا ایران را به هراس وا دارد گفت: این همه تبلیغات و حرکات دشمن هیچ تاثیری در اقتدار ایران نگذاشت بلکه زمینه‌ای به وجود آورد که با تدبیر بسیار بالا اقتدار ایران را به رخ دشمن بکشاند.

دشمن با ترویج بی‌حجابی به دنبال ترویج فساد و فحشاست

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه مسئله حجاب یک موضوعی است که دشمن به دنبال ضربه زدن به آن است گفت: دشمن به دنبال بی حجاب کردن زنان ایران نیست بلکه به دنبال این اقدام سعی در به فساد کشاندن جوانان ایران دارد همانگونه که در آندلس این اقدام را انجام دادند و با از بین بردن حجاب، جوانان مسلمان را آلوده کردند و به فساد کشیدند و در نهایت به این صورت آندلس را از دست مسلمانان گرفتند.

امام جمعه یزد افزود: این توطئه را باید بشناسیم که دشمن هرجایی نتوانست از لحاظ نظامی به نتیجه برسد، به سمت ترویج فساد در جامعه می‌روند تا به این طریق بتوانند به تمامی خانه‌های مردم رخنه کرده و آنها را از سمت علایق خود دور کنند.

ناصری با اشاره به اینکه در ایران این اقدام را دشمن از زمان رضاشاه شروع کرد گفت: در آن زمان دشمن به نتیجه‌ای که دنبال آن بود نرسید و امروز هم دشمن دلش برای ما نمی‌سوزد بلکه به دنبال اهداف خودش هست.

نماینده ولی فقیه در استان یزد خاطرنشان کرد: این که مقام معظم رهبری چنین مسئله‌ای را مطرح می‌کنند و تاکید دارند که دشمن به دنبال تحمیل بی‌حجابی و بی‌عفتی در جامعه است به همین دلیل است؛ قطعا اگر ما در این مسیر همراه دشمن باشیم ابتدا به فرزندان خودمان خیانت‌ کرده‌ایم.

کارگران در کارخانه‌ها توانمند شوند

وی به روز کارگر اشاره کرد و افزود: کارگران رکن بزرگ اقتصادآفرین در کشور ما هستند و نباید به آنها بی‌توجه باشیم اما باید دقت داشته باشیم که توجه به کارگران صرفا به بحث معیشت و حقوق آنها خلاصه نمی‌شود بلکه باید به آنها حرفه و توانمندی هم آموزش دهیم تا آنها بعد از چند سال خودشان بتوانند رشد کرده و به کارآفرین تبدیل شوند.

امام جمعه یزد برنامه فعلی کارگری در کشور را مناسب ندانست و گفت: این نوعی استعمار است که ما کارگری را در ابتدای شغل خود جذب کنیم و پس از 30 سال هم به همان صورت کارگری آنها را بازنشست کنیم؛ ما باید همه کارگران را توانمند کنیم تا بتوانیم افراد را به پیشرفت برسانیم.

ناصری شعار سال را یکی از موضوعات بسیار مهمی دانست که با کمک مردم و کارگران محقق می‌شود تصریح کرد: ما باید سعی کنیم در کشور روی پای خود بایستیم و به صورت ویژه در بحث قطعه سازی و تولید ماشین آلات خطوط تولید فعالیت داشته باشیم.

نماینده ولی فقیه در استان یزد بیان کرد: اگر بر روی این موارد خودکفا شدیم آن زمان است که توانستیم تولید خود را از مشکلات و آسیب‌ها نجات دهیم وگرنه با مونتاژکاری قرار نیست تولید ما شکوفا شود.

کتاب‌های شهید مطهری به معلمان آموزش داده شود

وی به روز معلم اشاره کرد و خاطرنشان کرد: شهید مطهری یک دانشمند دلسوز، فداکار، عالم، ایثارگر و تلاشگر بود که اقدامات بسیار گسترده‌ای از پیش از انقلاب تا پس از پیروزی انقلاب انجام داد و در این مسیر تاثیر بسیار بالایی داشت.

امام جمعه یزد خاطرنشان کرد: شهید مطهری بدون اینکه تغییری در رویکرد خود ایجاد کند، ایستادگی بزرگی داشت به گونه‌ای که افراد زیادی را به سمت انقلاب جذب کرد و کتب بسیار مهمی نوشت که حضرت امام خمینی(ره) همه کتب ایشان را مورد تایید خود می‌دانستند.

ناصری با تاکید بر اینکه تمامی معلمان باید کتاب‌های شهید مطهری را بخوانند گفت: کتاب‌های آن شهید والامقام باید برای تمامی معلمان آموزش داده شود و به خوبی بشناسند آنچه که از دین باید بدانند.

نماینده ولی فقیه در استان یزد خطاب به معلمان گفت: آقا و خانم معلم همه شما باید نسبت به تربیت دینی دانش‌آموزانی که دارید حساس باشید و به همه آنها کمک کنید تا در مسیر انقلاب قرار گیرند.

انتهای پیام/781

دیگر خبرها

  • تاریخ شهادت امام جعفر صادق(ع) ۱۴۰۳ + زندگینامه و احادیث
  • ثبت نام طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین آغاز شد
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدان گفت‌وگو بودند/نباید به مقدسات توهین شود
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدانِ گفت‌وگو بودند/ احساس مسئولیت مسلمانان، نسبت به تمام بشریت
  • از مشهد تا کربلا با پای دل در طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • آیت‌الله حسینی همدانی: اینکه دانشجویان آمریکایی در آمریکا به خاطر غزه کتک می‌خورند و به زندان می‌روند یعنی غزه پیروز است/ نفرت جهانی از آمریکا کاملاً عیان شده است/ امروز همه مردم آزاده عالم با نفرت فریادشان بر سر اسرائیل بلند است
  • مانا حسینی در جایگاه هفتم پرتاب نیزه
  • مراسم ویژه خدام حسینی در حرم مطهر امام حسین(ع) عصر جمعه
  • حمله به اسرائیل عظمت ایران را نشان داد