Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان دانشگاه های کالیفرنیا و سانفرانسیسکو در این مطالعه متوجه شدند، زنان بارداری که نتیجه آزمایش کرونای آنها مثبت است، احتمالاً نوزاد خود را پیش از تکمیل هفته سی و هفتم بارداری به دنیا می آورند.

این محققان متوجه شدند که برخی از زنان حتی زایمان های خیلی زود هنگام تری داشتند که در آن نوزاد در کمتر از هفته ۳۲ بارداری متولد می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنوز دلایل زایمان زودرس ناشی از این ویروس مشخص نیست اما نتایج این مطالعه زنان باردار را ترغیب می کند که برای جلوگیری از زایمان زودرس واکسینه شوند.

محققان در این مطالعه داده های بیش از ۲۴۰ هزار تولد را از ژوئیه ۲۰۲۰ تا ژانویه ۲۰۲۱ جمع آوری کردند. نتیجه آزمایش کرونای حدود ۹ هزار نفر از این زنان در زمانی در دوران بارداری خود مثبت شده بود و بقیه که به کرونا مبتلا نشده بودند، گروه کنترل را تشکیل دادند.

محققان پس از در نظر گرفتن نژاد ، سن و عوامل دیگر، متوجه شدند، خطر زایمان زودرس در زنان باردار مبتلا به کووید -۱۹ بیشتر است. داده های این مطالعه نشان داد به ازای هر یک زایمان زودرس توسط زنی که هرگز به این ویروس مبتلا نشده بود، ۱.۶ مورد زایمان زودرس و یا یک افزایش خطر ۶۰ درصدی در میان زنان بارداری مشاهده شد که به کرونا مبتلا شده بودند. 

زایمانی که پیش از هفته‌ سی و هفتم بارداری آغاز شود، زایمان زودرس نامیده می شود. زایمان زودرس می تواند در کوتاه مدت و بلند مدت تأثیرات منفی زیادی بر کودک بگذارد. نوزادانی که نارس متولد می شوند اغلب اندام کاملاً تکامل یافته ای ندارند و ممکن است در نتیجه مشکلات تنفسی ، قلبی یا مغزی داشته باشند.

آنها همچنین دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند. این کودکان در سال های بعدی زندگی ممکن است در معرض خطر ابتلا به فلج مغزی ، آسم و سایر شرایط قرار گیرند؛ همچنین این کودکان می توانند مشکلات درازمدتی داشته باشند که بر توانایی یادگیری آنها تأثیر می گذارد.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا موسوم به «کووید-۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ آذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد و سازمان جهانی بهداشت ۲۱ اسفند ۹۸ همه گیری جهانی این ویروس را اعلام کرد.

جهش ویروس کرونا در انگلیس، بزریل، هند و آفریقا که موجب افزایش سرایت، بیماری‌زایی و مرگ و میر آن شده، نگرانی‌های جدیدی را در جهان به وجود آورده است.

یافته های این مطالعه در مجله The Lancet Regional Health منتشر  شده است.

۲۳۵۲۳۷

کد خبر 1546256

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا بارداری زایمان زودرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۵۰۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: همچنین بهترین زمان تزریق این واکسن برای زنان در سن ۹ تا ۲۶ سالگی و برای مردان ۹ تا ۲۱ سالگی بیان شده است.

دکتر شیما نصراله‌الحسینی افزود: متقاضیان این واکسن می‌توانند با در دست داشتن نسخۀ متخصصین بیماری‌های عفونی یا زنان به واحد امور دارویی مدیریت غذا و دارو مراجعه نمایند و پس از دریافت حواله، به داروخانه‌های مشخص شده جهت خرید و دریافت واکسن مراجعه نمایند.

او گفت: ویروس پاپیلوم انسانی یا HPV، از طریق تماس بین پوست افراد انتقال می‌یابد و معمولا آلودگی در مردان و زنان، علائمی از قبیل سوزش، درد و یا خارش ایجاد نمی‌کند و به همین دلیلی اکثر افراد نسبت به آلودگی خود بی‌اطلاع هستند.

مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه افزود: برخی از گونه‌های ویروس می‌توانند منجر به ایجاد زگیل تناسلی و گونه‌های پرخطر عامل ایجاد کننده سرطان دهانه رحم، مقعد و سرطان‌های سر و گردن (خصوصا دهان و حلق) هستند که نیاز به پیشگیری و انجام آزمایش‌های غربال‌گری را ضروری می‌سازد.

دیگر خبرها

  • نقشه ژنتیکی پرواز: پستانداران چگونه تکامل یافتند تا در هوا شناور بمانند؟
  • چرا برخی زنان باردار مُهر می‌خورند؟
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نسل بشر زودتر از آنچه تصور می‌شود منقرض خواهد شد!
  • کشف یک «زیستگاه» عظیم در عمق چهار متری خشک‌ترین صحرای جهان
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • پیری زودرس و سرطان؛ سیگار همه چیز را نابود می‌کند