Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کاروان کشتی آزاد و فرنگی کشورمان در المپیک توکیو ۱۱ سهمیه گرفت، اما حاصل کار یک طلا، یک نقره و ۲ برنز بود. نتیجه‌ای که به اعتقاد بسیاری از کارشناسان به خصوص در کشتی آزاد قابل دفاع نبود.

عملکرد قابل قبول شاگردان آقای خاص

کشتی فرنگی در المپیک توکیو اگرچه با سهمیه کامل اعزام نشد، اما توانست با کسب یک مدال طلا توسط محمدرضا گرایی و یک برنز توسط هادی ساروی عملکرد قابل قبولی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاگردان آقای خاص ۲ عنوان پنجمی هم داشتند که شاید اگر کمی خوش شانس و با حواستر بودند، آن‌ها هم می‌توانستند به مدال برسند.

به نظر می‌رسد قرعه سختی که به امین میرزازاده خورد باعث شد تا این جوان تازه‌کار نتواند به مدال برسد.

یک برنز دسترنج محمدی در المپیک توکیو

و، اما در کشتی آزاد که نتایج کسب شده، انتقادات زیادی را به کادر و همینطور کشتی‌گیران وارد کرد. برخلاف ۲ دوره قبل که کشتی آزاد به مدال طلا رسیده بود، دسترنج غلام محمدی در المپیک توکیو شاید تک برنز امیرحسین زارع در ۱۲۵ کیلو باشد؛ عملکردی غیرقابل دفاع که باعث انتقادات اهالی فن شد.

خیلی‌ها برای یزدانی طلا را کنار گذاشته بودند و خیلی‌ها هم حذف از المپیک را با یک مبارزه پیش‌بینی نمی‌کردند. حسن یزدانی در المپیک ریو به مدال طلا رسید و در این مدت هم در وزن جدید ۸۶ کیلو عناوین زیادی داشت، اما در ۲ مبارزه قبل هم مقابل دیوید تیلور باخته بود؛ بنابراین مبارزه سوم بسیار حساس بود، اما به نظر می‌رسد هیچ برنامه‌ای برای مبارزه در فینال پیش‌بینی نشده بود.

ضعف آزادکاران در المپیک چه بود؟

ضعف‌های زیادی باعث شد تا کشتی آزاد بدون طلا از سرزمین آفتاب برگردد. بدنسازی نامناسب که باعث شده بود کشتی‌گیران در وقت دوم توانی در بدن نداشته باشند. عدم برنامه‌ریزی برای مقابله با حریفان و همینطور دفاع ضعیف از عواملی بود که در باخت به چشم آمد.

برخی بر این باورند برنامه‌ریزی انجام شده برای المپیک مناسب نبود که حذف زودهنگام برخی گوش‌شکسته‌ها را به دنبال داشت و در فینال ۸۶ کیلوگرم هم باعث شد تا در کمتر از ۲۰ ثانیه طلا بپرد!

منصور برزگر دارنده مدال نقره المپیک ۱۹۷۶ مونترال در این باره به خبرنگار ما گفت: همه دنیا برای المپیک کار می‌کند و برنامه‌ریزی همه برای آن است، اما ما به مدال‌های جهانی، بین‌المللی و آسیا دلمان را خوش کرده‌ایم.

او به نقاط ضعف ملی‌پوشان هم اشاره و عنوان کرد: دفاع کشتی ما باید زیاد باشد، اما بچه‌های ما دفاع ندارند. پا‌ها خیلی ضعیف است و ورزشکاران نمی‌توانند خوب کار کنند. سنگین وزن ما اگر بلد بود خوب خیمه بزند، می‌توانست راهی فینال شود.

عدم آمادگی لازم و نبودن شرایط مناسب جسمی نیز از دیگر دلایلی است که می‌توان به نتایج ضعیف کشتی آزاد اشاره کرد.

علیرضا رضایی دارنده مدال نقره المپیک در این باره گفت: ما استحقاق ۳ یا ۴ مدال را از المپیک توکیو داشتیم، اما بچه‌ها برخی از نظر فنی و برخی از نظر جسمی شرایط لازم را نداشتند. شاید ریکاوری نشدند یا فشار زیاد باعث شد انگیزه و شادابی لازم را نداشته باشند.

با مدال‌آوری هندی‌ها، آمریکایی‌ها و روس‌ها زنگ خطر برای کشتی کسور به صدا درآمده است؛ بنابراین به نظر می‌رسد از حالا برای کسب نتایج مطلوب در المپیک ۲۰۲۴ باید برنامه‌ریزی شود.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار ورزشی کشتی آزاد المپیک توکیو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۵۰۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتی‌گیر ۳۲ ساله آذربایجانی؛ آزادکار ماه UWW

حاجی علی‌یف که در مسابقات گزینشی جهانی دست به کار بزرگی زد و با شکست اصلان دودایف آلبانیایی سهمیه حضور در المپیک را گرفت؛ به عنوان آزادکار ماهِ جهان انتخاب شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، آذربایجان در مسابقات گزینشی قاره‌ای خیال خودش را بابت سهمیه‌های المپیک راحت کرد. آنها که میزبان رقابت‌های گزینشی اروپایی در باکو بودند، چهار سهمیه باقی‌مانده خود را گرفتند که یکی از آنها در وزن 65 کیلوگرم بود؛ جایی که حاجی علی‌یف کشتی‌گیر محبوب و البته مُسن آذربایجانی‌ها توانست با شکست اصلان دودایف در مرحله نیمه‌نهایی، به سهمیه المپیک برسد.

دارنده دو نشان المپیک، در حالی که بعد از کسب نقره المپیک توکیو، دیگر در 65 کیلوگرم کشتی نگرفته و در وزن 70 کیلوگرم مسابقات جهانی هم توفیقی کسب نکرده بود، توانست با عبور از سد کشتی‌گیر آلبانیایی که با شکست گاژی‌مراد رشیدوف روس، عنوان قهرمانی اروپا را از آن خود کرده بود به سهمیه المپیک برسد.

اتحادیه جهانی کشتی به همین دلیل حاجی علی‌یف را به عنوان آزادکار ماه انتخاب کرد.

در رشته فرنگی هم این عنوان از آن نائو کوزاکای ژاپنی شد. کشتی‌گیری که در وزن 77 کیلوگرم قهرمانی آسیا با شکست 4-2 آکژول محمودافِ قهرمان جهان، قهرمان آسیا شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آخرین شانس کشتی آزاد به المپیک می‌رسد/ جدال سخت سرلک با مدعیان
  • نگاهی به آخرین اخبار ورزشی سیزدهم اردیبهشت استان قزوین 
  • دلایل دعوت نشدن چند کشتی گیر به اردو/ انتظارات را برآورده نکردند
  • کشتی‌گیر ۳۲ ساله آذربایجانی؛ آزادکار ماه UWW
  • محمد نخودی اردوی تیم ملی کشتی را ترک کرد
  • ۴ مدال خوش‌رنگ سهم کشتی‌گیران نونهال کهگیلویه و بویراحمدی در مسابقات قهرمانی کشور
  • يزدانى - اسنايدر، كشتى جهان چشم انتظار شماست!
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • ورزشکاران معترض دوومیدانی بالغ‌ هستند/المپیک جای نخبگان است
  • نایب‌ قهرمانی ‌خوزستان‌ در کشتی فرنگی نونهالان ایران