Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-05@04:48:33 GMT

تولید کلوچه گوشت مصنوعی موش برای گربه‌ها

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۵۰۶۴۶

یک استارتاپ از گوشت مصنوعی موش برای گربه‌ها رونمایی کرده است تا گربه‌ها و سگ‌های خانگی نیز بتوانند از گوشت‌های پرورشی و آزمایشگاهی استفاده کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، یک استارتاپ به نام "انیمالز" (Animals) تنها شرکت زیست‌فناوری است که گوشت آزمایشگاهی برای گربه‌ها و سگ‌های خانگی تولید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این استارتاپ امروز اعلام کرد که اولین محصول گوشت کشت شده در آزمایشگاه را برای حیوانات خانگی با موفقیت تولید کرده است که شامل کلوچه‌های حاوی گوشت مصنوعی موش برای حیوانات خانگی است.

به گفته این شرکت، حتی سخت‌گیرترین و بدغذاترین گربه‌های خانگی نیز این کلوچه‌ها را امتحان کرده و تأیید کرده‌اند و این محصول هم اکنون آماده تولید انبوه است.

این فرآیند با جداسازی سلول‌های بنیادی از یک موش و قرار دادن آن‌ها در یک بیورآکتور غذایی آغاز می‌شود؛ جایی که آن‌ها به گوشت واقعی تبدیل می‌شوند. سپس آن‌ها را با سایر مواد مغذی و خوشمزه ترکیب می‌کنند.

این سلول‌های بنیادی با سوراخ کردن گوش موش‌های اهدا کننده همراه با تزریق یک داروی بی‌حسی خفیف استخراج شد. اکنون دو سال پس از این عمل، موش‌های اهداکننده وضعیت خوبی دارند و کارکنان "انیمالز" از هر سه آن‌ها در خانه خود مراقبت می‌کنند.

"شانون فالکنر" مدیرعامل و هم‌بنیانگذار این استارتاپ توضیح داد که این استارتاپ، موش را به جای گاو یا مرغ انتخاب کرد، زیرا گربه‌ها برای خوردن موش، خرگوش، مارمولک و حشرات تکامل یافته‌اند. وی گفت: اگرچه گوشت مرغ، گاو و ماهی منابع اصلی در غذا‌های حیوانات خانگی هستند، اما مطالعات نشان داده است که این پروتئین‌ها همچنین حاوی آلرژن‌های غذایی اصلی در گربه‌ها و سگ‌ها هستند و آن‌ها فقط به این دلیل مورد استفاده قرار می‌گیرند که انسان‌ها نیز آن‌ها را مصرف می‌کنند.

این اتفاق جدید به صنعت پرورش حیوانات کمک زیادی می‌کند، چرا که بر اساس یک تخمین، تغذیه حیوانات خانگی بیش از یک چهارم تأثیرات زیست محیطی را شامل می‌شود.

صنعت گوشت مصنوعی یا آزمایشگاهی که از آن به عنوان "گوشت پاک" نیز یاد می‌شود، هنوز در مراحل اولیه خود است و اکثر شرکت‌های درگیر روی تولید غذا برای انسان‌ها متمرکز هستند، زیرا انسان‌ها بزرگترین مصرف کنندگان گوشت هستند.

به تازگی یک استارتاپ به نام "Future Meat Technologies" از افتتاح خط تولید خود با ظرفیت تولید ۵۰۰۰ همبرگر در روز خبر داد و به نظر می‌رسد که زمان عرضه گوشت آزمایشگاهی کم کم در حال فرا رسیدن است.

اگر مشکلی از نظر نظارتی پیش نیاید، کلوچه‌های "انیمالز" اوایل سال ۲۰۲۲ به بازار عرضه خواهند شد.

این کلوچه‌ها طی هفته جاری در یکی از بزرگترین نمایشگاه‌های تجاری حیوانات خانگی موسوم به "SuperZoo" به نمایش عموم در می‌آیند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: حیوانات خانگی گوشت مصنوعی کلوچه ها گربه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۵۰۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی

مرتضی عباس‌زاده، سرپرست مرکز تحقیقات رباتیک و فناوری‌های نرم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در گفت‌وگو با خبرنگار آنا پیرامون برنامه‌های مرکز رباتیک این مرکز گفت: مرکز تحقیقات رباتیک از دو سال قبل به انجام فعالیت‌های ویژه‌ای از جمله طراحی و ارائه وسایل هدایت شونده خودران پرداخته است و هم اکنون با یک تیم ۲۰ نفره از سرای نوآوری، مرکز رشد و مرکز تحقیقات در حال فعالیت و پیش بردن پروژه‌های مختلف در این زمینه است. وسایل نقلیه خودکار دارای چرخ‌های مخصوصی که ما بزرگترین چالش ما تهیه آن‌ها بود که خداروشکر توانستیم با تولید آن خودکفا شویم و نمونه ایرانی این چرخ را طراحی و پیاده کنیم.

وی در ادامه افزود: طی جلساتی که با وزارت دفاع برگزار کردیم قرار شد یکسری ربات هوشمند در جهت تأمین نیاز‌های آنها طراحی و تولید شود؛ زیرا با توجه به حساسیت این حوزه لازم است برخی وسایل در محیط‌های خاصی جا‌به‌جا شوند که ممکن است برای انسان خطر آفرین باشد و این موضوع می‌تواند موفقیت‌های بزرگی در بحث دفاع به‌دست آورد.

سورتینگ و انبارگردانی با ربات‌های هوشمند 

عباس زاده در ادامه گفت: از سوی دیگر با توجه به افزایش خرید‌های اینترنتی و دریافت بسته‌های پستی از سوی مردم نیاز به فناوری و استفاده ربات‌ها بیش از پیش احساس می‌شود. از این رو طی صحبت‌ها و تعاملاتی که با شرکت ملی پست انجام شد، قرار است ربات‌هایی برای استفاده در سورتینگ و انبارگردانی هوشمند طراحی و تولید شود و با قابلیت‌های لازم شرکت پست، با ابعاد کاربردی در اختیار آنها قرار بگیرد. این ربات‌ها می‌توانند به صورت ۷-۲۴ و محیط تاریک کار کنند که این موضوع باعث سرعت در خدمات رسانی و صرفه جویی در انرژی می‌شود.

سرپرست مرکز تحقیقات رباتیک و فناوری‌های نرم دانشگاه آزاد اسلامی از دیگر پروژه‌های در دست این تیم گفت: موضوع بهداشت در کارخانه‌های داروسازی بسیار حائز اهمیت است و بهتر است جا‌به‌جایی و حمل دارو بدون دخالت انسان صورت بگیرد از این رو شرکت‌های داروسازی هم تمایل زیادی به مکانیزه کردن این خدمات دارند هرچند که این اتفاق پیش‌تر در کشور‌های نظیر آلمان، ژاپن، آمریکا رخ داده و با این رویکرد ما نیز به این سمت حرکت می‌کنیم که بتوانیم ربات‌های داخلی و برای این کار ارائه کنیم.

تفاوت ربات با دستگاه چیست؟

وی در ادامه با اشاره به تفاوت‌های دستگاه با ربات افزود: هرچقدر یک دستگاه به سمت هوش مصنوعی پیش برود ربات‌تر می‌شود به این معنی که می‌تواند رفتار‌ها و عکس العمل‌های مختلفی داشته باشد، هرچه هوش مصنوعی را کم کنیم به سمت دستگاه بودن پیش می‌ورد، پس وقتی صحبت از ربات هوشمند می‌کنیم نرم افزار‌های هوشمند و هوش مصنوعی مربوط به یک صنعت خاص در نظر می‌گیریم. هدف ما این است که برای صنایع ربات طراحی و تولید کنیم نه صرفاً دستگاه که به این هدف رسیدیم و خوشبختانه صنایع این موضوع را پذیرفتند و قبول کردند که محصولات ایرانی می‌توانند درحوزه وارد شوند و حرفی برای گفتن دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید
  • دومین جشنواره سالانه تولید فیلم با هوش مصنوعی در آمریکا برگزار شد
  • (ویدئو) رنج حیوانات خانگی و خیابانی در پی گرمای بی‌سابقه در آسیا
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • تولید محتوا با هوش مصنوعی جایگزین تولید محتوای انسانی شده است؟
  • اولین موزیک‌ ویدئوی رسمی با هوش مصنوعی ساخته شد
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • تولید سوسیس و کالباس از گوشت ماهی
  • یوتیوب از سازندگان ویدیوها می‌خواهد که محتوای تولید شده با هوش مصنوعی را فاش کنند
  • تولید 90 تن گوشت مرغ در عباس آباد