Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@03:34:43 GMT

اوجی فاکتورهای مورد نیاز یک وزیر نفت را دارد

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۵۱۰۶۷

اوجی فاکتورهای مورد نیاز یک وزیر نفت را دارد

«علیرضا ورناصری» روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا داشتن تخصص و تجربه را از مهمترین فاکتورها و مولفه های وزیران پیشنهادی عنوان کرد و گفت: همه وزرای پیشنهادی در حوزه هایی که قرار است به آنها واگذار شود باید دارای علم، تخصص و تجربه باشند. شرایط امروز کشور به گونه ای است که اگر به این مولفه توجه نکنیم به این معنی است که قبول کردیم مشکلات کشور تداوم داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تاکید لزوم بر داشتن همزمان تعهد و تخصص وزرای پیشنهادی رییس جمهوری، یادآور شد: در بررسی صلاحیت و برنامه های وزیران پیشنهادی در کمیسیون‌های تخصصی مجلس به شاخص هایی چون تجربه، تخصص و علمی که وزرا باید داشته باشند، توجه جدی داریم.

عضو کمیسیون انرژی درباره دو وزیر پیشنهادی نفت و نیرو بعنوان وززران مرتبط با کمیسیون انرژی گفت: دو وزیر پیشنهادی نفت و نیرو باید وزارتخانه های مربوطه را به خوبی بشناسند چرا که این دو وزارتخانه بسیار کلیدی و مهم هستند.

وی افزود: با توجه به مشکلاتی که در بحث تحریم، کرونا و کاستی های موجود حوزه این دو وزراتخانه و عقب ماندگی‌هایی که که در زیرساخت های آنها وجود دارد، می‌طلبد به فردی اعتماد کنیم که توان فائق آمدن بر مباحث ذکر شده را داشته باشد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به جلسات متعدد خود و اعضای کمیسیون انرژی با وزرای نفت و نیرو و دیگر وزرای پیشنهنادی خاطرنشان کرد: بخصوص که در حوزه تخصصی کمیسیون ما، این هر کدام از این دو وزیر پیشنهادی بیش از دو ساعت وقت گذاشتند، برنامه های خود را گفتند و انتظارات نمایندگان کمیسیون را شنیدند. سوالات دوستان مطرح و ایرادهایی هم به برنامه ها داشتند که بیان شد. به هر حال بحث منافع ملی است و در بررسی وزرای پیشنهادی تعارف نداریم.

نماینده مردم مسجدسلیمان، لالی، هفتکل و اندیکا در مجلس شورای اسلامی درباره شناخت جواد اوجی وزیر پیشنهادی نفت از حوزه وزارت نفت گفت: وزیر نفت باید به شرایط حاکم بر صنعت نفت اشراف کافی داشته باشد. خوشحال هستیم که وزیر پیشنهادی نفت، ویژگی‌هایی یک وزیر نفت را دارد. او تحصیل‌کرده دانشکده نفت است و در عین حال در دولت و وزارت نفت مسئولیت‌های مرتبط با حوزه نفت داشته است.

وی تاکید کرد: با وجود اینکه جواد اوجی از نظر علم، تخصص و سابقه اجرایی به حوزه وزارت نفت نزدیک است ولی کمیسیون انرژی مجلس خیلی جدی بررسی خود در مورد او را تکمیل خواهد کرد و با دقت برنامه وزیر پیشنهادی نفت را مطالعه و نظرنهایی خود را اعلام خواهد کرد.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی وزارت نفت کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی لالی مسجدسلیمان خوزستان نفت اندیکا هفتکل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی وزارت نفت کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی لالی مسجدسلیمان خوزستان نفت اندیکا هفتکل وزیر پیشنهادی نفت کمیسیون انرژی وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۵۱۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم

به گزارش جماران؛ رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

طبق گزارش سازمان برنامه و بودجه، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در دومین روز حضور خود در بانکوک برای شرکت در هشتادمین جلسه سالیانه اسکاپ، با «آلیس جابانا»، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد و مدیر اجرایی اسکاپ، دیدار و گفتگو کرد.

داود منظور در این دیدار که در محل کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک برگزار شد، با تأکید بر لزوم گسترش همکاریها و نقش نهادهای توسعه‌ای مانند اسکاپ در ارتقای توسعه کشورها، گفت: استفاده از ظرفیت نهادهای وابسته به سازمان ملل در راستای توسعه همکاری‌های منطقه ای، تکمیل کریدورها و مقابله با خشکسالی، حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

معاون رئیس‌جمهور با حائز اهمیت خواندن موضوع نشست امسال اجلاس اسکاپ، بر ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در آینده اقتصاد جهان تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران ضمن علاقه‌مندی به استفاده از تمامی ظرفیت‌های سازمان ملل در مسیر توسعه پایدار، آمادگی دارد در حوزه دیجیتال‌سازی هم همکاری داشته باشد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه با اشاره به مسئله‌محور بودن برنامه هفتم توسعه، گفت: در تأمین منابع مالی مورد نیاز برای رشد اقتصادی، به استفاده از منابع بین‌المللی هم توجه داریم.

وی نقش جمهوری اسلامی ایران در پشتیبانی از فعالیت‌های مرکز سازمان ملل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) به عنوان یکی از مؤسسات منطقه‌ای زیرمجموعه اسکاپ مستقر در تهران مستقر را اساسی دانست و گفت: ما ضمن استفاده از همه ظرفیت‌های اپدیم، تجربیات موفقی در کاهش بلایا داریم که می‌توانیم آنها را با سایر کشورها به اشتراک بگذاریم.

منظور افزود: از جمله تجربیات موفق کشورمان، تجارب حاصل شده در مهار و مدیریت منابع آب و شیرین‌سازی آب است که با توجه به تأثیر تغییرات اقلیم بر بروز خشکسالی های پیاپی و کاهش منابع آب، همکاری مشترک به‌ویژه با کشورهای همسایه، اهمیت دوچندان دارد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به کمبود منابع آب به‌عنوان یکی از چالش‌های مهم در سطح جهان، گفت: ما آماده همکاری در زمینه مدیریت منابع آب با سازمان ملل متحد هستیم.

منظور با بیان اینکه خوشحال میشویم در منطقه به کشورهای مختلف به‌ویژه کشورهای محصور در خشکی در جهت حمل کالا کمک کنیم، گفت: اسکاپ میتواند نقش بیشتری را در این زمینه بازی کند و جمهوری اسلامی ایران نیز آمادگی دارد با تشکیل گروه کاری مشترک با کشورهای منطقه تحت مدیریت اسکاپ، نقش خود را در این زمینه ایفا کند.

وی با تأکید ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها و همکاری با اسکاپ در حوزه اقتصاد دیجیتال، علاقه‌مندی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری بیشتر با اسکاپ و کمیته‌های مربوطه را اعلام کرد.

دیگر خبرها

  • تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم
  • «بسته پیشنهادی» ویژه طرفداران پادکست‌/احوالپرسی با طراح پارک ساعی
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • دور دوم انتخابات مجلس در هشت حوزه انتخابیه کشور تمام الکترونیک خواهد بود
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی