Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بسیج مداحان کشور گفت: هیئت‌هایی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند تعدادشان بسیار کم و زیر ۵ درصد است که به اعتقاد من، همین ۵ درصد عدم رعایت، برای عاشقان امام حسین(ع) زیاد است و باید کم شود.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بسیج مداحان، یوسف ارجونی مسئول سازمان بسیج مداحان و هیئات مذهبی درخصوص میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط هیآت مذهبی اظهار کرد: کمترین درصد آسیب‌های کرونا از هیئت‌ها بوده و هست زیرا همه هیئت‌ها به جز تعداد محدودی که کم هستند، رعایت می‌کنند و با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی مراسم عزاداری را برگزار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان بسیج مداحان کشور درباره مداحی جنجالی و منتشر شده از هیئتی در مشهد که بدون ماسک و رعایت فاصله شعری را با این مضمون: « جونم رو میدم نشه روضه تو تعطیل/ من حتی اگه بیماری بگیرم پای عشق تو میمونم بازم/ جون میدم تا ببینی جون دادن میشه آغاز کارم» می خواندند، تصریح کرد: گاهی پیش می‌آید که بعضی مداحان از سر ناآگاهی اشعاری را در قالب مداحی می‌خوانند که جای بسی تاسف دارد زیرا با این کار باعث می‌شوند دشمن از این صحنه‌ها و این گونه اشعار سوء استفاده کند و به کل جامعه مداحان و هیئات مذهبی نسبت دهد، در صورتی که واقعیت این نیست.

قبل از ماه محرم، دستورالعمل‌های بهداشتی را ابلاغ کردیم

ارجونی در رابطه با تذکرات و شیوه نامه‌های بهداشتی از سوی بسیج مداحان کشور اظهار کرد: قبل از ماه محرم، دستورالعمل‌های بهداشتی به تمامی بسیج مداحان و هیئت‌های سطح کشور ابلاغ کردیم.

وی بیان کرد: در جلسه شورای هیئت به ۱۰هزار مسئول هیئت، جوانان ستایشگر و نخبگان مداحی از طریق ویدئو کنفرانس تذکرات لازم را دادیم تا در این شرایط بحرانی کرونا بتوانیم مثل سال گذشته که مورد تمجید رهبر انقلاب قرار گرفتیم که از هیئات به عنوان خلق یک حماسه ماندگار یاد کردند امسال هم سربلند باشیم.

در هیات، مردم را به رعایت مسائل بهداشتی تشویق کنید

رئیس سازمان بسیج مداحان کشور ادامه داد: مسئولین هیئت باید حواس‌شان را جمع کنند تا حتی با کمبود امکانات، به بهترین نحو و با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی مراسمات عزاداری را برگزار کنند و کمبود امکانات را بهانه‌ای برای عدم رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی قرار ندهند تا به خاطر عده‌ای کم، زحمات شبانه‌روزی کادر درمان و هیئت‌های بسیاری که واقعا دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند، زیر سوال نرود.

ارجونی تأکید کرد: خواهش من از همه نوکران اباعبدالله(ع) در هیئت‌ها این است که حتما با رعایت فاصله و ماسک به عزاداری بپردازند و مردم را نیز به رعایت مسائل بهداشتی تشویق کنند.

مداحان به محتوای اشعار دقت کنند

وی همچنین گفت: خواهش دیگر من این است که مداحان گرامی، حتما به بحث محتوای اشعاری که می‌خوانند توجه کنند تا مردم استفاده مفید از هیئت داشته باشند و در اشعارشان علاوه بر مدح، از رشادت‌ها و بصیرت با مردم سخن بگویند تا دیگر اتفاقاتی مثل واقعه عاشورا از سر بی بصیرتی افرادی که مقابل امام خود ایستادند رقم نخورد و مردم را علاوه بر عزاداری به سمت آگاهی و بصیرت نیز سوق دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هرخانه یک حسینیه پروتکل های بهداشتی سازمان بسیج مداحان بسیج مداحان کشور هیئت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۵۲۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 

به گزارش همشهری آنلاین، ایران رتبه هفتم جهان و رتبه دوم منطقه در مصرف محصولات آرایشی و بهداشتی را دارد و ارزش بازار این محصولات در کشور بین ۶۵ تا ۷۰ هزار میلیارد تومان است. اما دغدغه جدی متولیان نظام سلامت از این بازار پررونق، جولان محصولات قاچاق و تقلبی است که سلامت مصرف‌کنندگان را نشانه گرفته است.

نکته‌ای که دکتر محمود آل‌بویه، مدیرکل فراورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو هم به آن تاکید کرده و گفته اقلام آرایشی و بهداشتی یکی از بخش‌های مهم مصرفی آحاد جامعه محسوب می‌شوند و از میانگین بالایی در میزان مصرف در کشور برخوردارند. اما چالش عمده ما در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی بحث قاچاق است.

پیش از این هم محمدعلی گرجی، رئیس کمیسیون انجمن صنایع شوینده، آرایشی و بهداشتی نسبت جولان محصولات قاچاق و تقلبی در بازار مصرف کشور هشدار داده بود و گفته بود: در حوزه آرایشی، بیشتر با محصولاتی نظیر رژ لب جامد و مایع، سایه چشم، پنکک، کرم پودر و محصولاتی از این قبیل مواجهیم و ۸۵درصد نیاز کشور در این زمینه در اختیار محصولات قاچاق و تقلبی است. قاچاق این محصولات برای واردکنندگان غیرمجاز به صرفه است و معمولا نیز از آنها استقبال می‌شود.

حالا دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غیرفلزی از غیراستاندارد بودن ۱۰ برند رژلب در کشور خبر داده و اعلام کرده در فرآیند ارزیابی انطباق از ۲۰ نمونه رژلب موجود در بازار (۱۰ نمونه جامد – ۱۰ نمونه مایع) آزمون‌های فساد پذیری، وضعیت ظاهری، نقطه نرمی (مربوط به نمونه‌های جامد)، پایداری حرارتی، وجود ذرات خارجی، فلزات سنگین و آرسنیک صورت گرفت.

این محصولات تقلبی است

بر اساس اعلام این دفتر، در این ارزیابی، رژلب‌های مایع با برند flormar، ROOBYSIMA،LUXURY،DAMAS، BIO، ARCANCIL، NSTYLE، LIDO، KAPRA، JUXI و رژلب‌های جامد با برند GOLDENROSE، DOOB، JINO، MAJULAN، SIORE، BARISH، BKA، CALISTA، CONFEST، RUBISUN مورد ارزیابی قرار گرفتند و در نهایت ویژندهای جامد شامل RUBISUN، CONFEST، CALISTA، BKA، BARISH و ویژندهای مایع شامل ARCANCIL، BIO، DAMAS، LUXURY و ROOBYSIMA در آزمون مهم فسادپذیری که با سلامت مصرف‌کننده در ارتباط است، مغایر با استاندارد ملی مربوطه اعلام شدند.

نه تنها حوزه محصولات آرایشی - بهداشتی، که همین چند روز پیش هم سازمان غذا و دارو دستور جمع‌آوری یک مکمل تقویتی رشد مو را صادر کرد. براساس این ابلاغ تاکید شده بود که مکمل تقویتی رشد مو PHYTO از سطح بازار جمع‌آوری شود چون این مکمل هم مانند بسیاری از محصولات قاچاق از جمله آرایشی-بهداشتی از مجاری غیرقانونی وارد کشور شده و از طریق آنلاین شاپ‌ها و شبکه‌های مجازی به فروش می‌رسد.

بیشتر بخوانید

راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی

اثرات جبران ناپذیر افراط در استفاده از رژ لب وجود مواد مخدر در فرآورده‌های پزشکی و بهداشتی کلاه پیج‌های اینستاگرامی و تلگرامی لوازم آرایشی خارجی سرتان نرود کالای تقلبی، برند ایران ندارد

محمدرضا بحیرایی، رئیس انجمن واردکنندگان فرآورده‌های بهداشتی و آرایشی ایران درباره چرایی رشد تقاضا و عرضه محصولات فیک و قاچاق در بازار می‌گوید: کالای فیک و قاچاق ساخت ایران نیست و نام ایرانی هم ندارد. در برخی موارد این محصولات در زیرپله‌ها با نام برندهای خارجی تولید و روانه بازار می‌شوند و تولید این محصولات با رشد نگران‌کننده‌ای همراه است که سلامت جامعه را تهدید می‌کند.

او درباره عوارض مصرف کالاهای غیراصل هم عنوان می‌کند: نمی‌توان به طور دقیق درباره عوارض مصرف پیش‌بینی کرد اما قطعاً نمی‌توانیم و نباید هم از عوارض جانبی محصولات غیراصل غافل باشیم چراکه این غفلت، سلامت جامعه را به خطر می‌اندازد. البته براساس گزارش‌هایی که سازمان مبارزه با کالای قاچاق در کشور جمع‌آوری و منتشر کرده، برخی افراد به دلیل استفاده از محصولات فیک و قاچاق مرتبط با چشم نابینا شدند که جای نگرانی دارد.

کد خبر 848306 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها استاندارد قاچاق خبر مهم سازمان غذا و داروی ایران لوازم آرایشی

دیگر خبرها

  • زیر ساخت‌ بازار فروش عشایر چهارمحال‌ و بختیاری فراهم می‌شود
  • نکونام: سر کسانی باید پایین باشد که مردم آنها را می‌شناسند/ سقف را رعایت کردیم و گریه مان درآمد، سرمان کلاه رفت
  • سخنگوی وزارت خارجه: تکرار ادعاهای یک‌جانبه و بی اساس در مورد میدان «آرش» از سوی طرف کویتی مردود و مایه تاسف است
  • آبرسانی سپاه به ۲۰۵ روستای کردستان
  • ساخت زائرسرا یکی از مطالبات بحق مردم چهارمحال و بختیاری است
  • هم اندیشی برای تکمیل زائرسرای چهارمحال و بختیاری در مشهد
  • ناآگاهی مهمترین علت مصرف الکل و دخانیات
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است